Madame X – Coming Soon!!


Juhuuuu… dette er egentlig fantastiske nyheter for meg. My Queen, The One and Only, Madonna vil gi ut konsertfilmen til sin «Madame X’ Tour» i oktober! Hun har nå i flere måneder «teaset» (ertet) det visuelle på sosiale media med klipp, utsagn, bilder og lignende. Endelig nå er det omsider offisielt og bekreftet!


Grunnen til at jeg skriver at dette «er egentlig fantastiske nyheter» er fordi jeg misliker sterkt den teasingen/ertingen. Den skaper så mye forventninger, alt blir så hypet opp at en hel del blir skuffet over resultatet. En annen ting er at hackere greier å stjele produktet og slippe det på nettet. Det har skjedd ved flere av Madonnas utgivelser i nyere tid. Det medfører hastearbeid for utgivelsen, litt redusert kvalitet, lavere salgstall og mindre oppmerksomhet rundt musikken og albumene. Det er trist, for det er jævla bra plater!


Anyways, Madonna ga ut albumet «Madame X» i 2019 og fulgte opp med en turné med over 70 utsolgte konserter over hele USA, fastlands-Europa og Storbritannia gjennom 2019/2020. Helt til de to siste konsertene ble kansellert på grunn av korona-pandemien. Det var disse konsertene jeg hadde billetter til. Så jeg har dessverre ikke opplevd dette showet in persona.


Detaljer er ikke avslørt om utgivelsen, men ifølge rapporter tar Madonna showet til streaminggiganten Netflix. Det hele vil først vises på Netflix, så håper jeg og tror at det vil kort etter bli en DVD/BR/CD-utgivelse.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#madamex #queen #madonna #m #x #netflix #live #konsert #show #turne #dokumentar #medellin #godcontrol #crave #darkballet #irise #batuka #worldofmadamex #videos #musicvideos #documentary #musikkvideoer #dokumentar #dvd #bluray #cd #myqueen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg