Voldtekter på YouTube!


Har dere noen ganger gått inn på YouTube og sett hvor mange videoer det faktisk er hvor personer, hvor mange jenter og kvinner (ja her i Norge ja!!) det faktisk er som har spilt inn videoer der de forteller om overgrep, overfall og voldtekter de har opplevd?!!

Norsk media dekker det ikke. De hysjer det ned, de beskytter gjerningspersonene for de er som oftest ikke etnisk norske. Å formidle ut til folket hva som faktisk skjer vil bare føre til fremmedfrykt.

Enhver kvinne (og mann) vil vel heller leve med fremmedfrykt enn å bli overfalt og voldtatt tenker nå jeg. Den frykten en må leve med etter å ha blitt utsatt den er mange ganger verre. Men det er vel noe med at når man ikke har opplevd det å bli overfalt eller voldtatt så skjønner en kanskje ikke alvoret i det?

Så hvem bryr seg?

Ikke noen av alle de som tenker at «det skjer ikke meg». De naive og uvitende. Sorry, men kan det skje meg så kan det skje deg, og når det har skjedd så glemmer du det aldri!!

Politi henlegger de fleste av slike anmeldelser på grunn av «bevisets stilling», en merkelig måte å formulere «dette gidder ikke staten bruker penger på». I tillegg er det store mørketall da det er mange som ikke anmelder, for hva er poenget med å utsette seg for å gjenoppleve det hele gjennom avhør, rettsak og så videre når det ikke er noen straff for de som begår disse grusomhetene?

Vi ser at rettsstaten Norge ikke fungerer. «Svenske tilstander»? Nei dette er Norske tilstander!!

Dette er Norge, landet hvor vi oppfostrer terrorister, støtter Hamas og henter IS-terrorister. For i Norge er det fra før bare en klaps på fingrene for de som begår overgrep, mishandling og voldtekter. Når gjerningspersonene i tillegg er innvandrerungdom, da er det (praktisk talt) ingen straff!!

«Seks unge menn er dømt til mellom 420 timers samfunnstjeneste og 60 dagers fengsel for to gruppevoldtekter mot «Beate» (15) på Furuset i Oslo.»

Dette er psyyyyykt. Det er grusomt, det er horribelt, forkastelig, avskyelig – og igjen, dette er Norge!!

Domstolene bruker ikke engang den strafferammen som er gitt av Stortinget. Og igjen, hvem bryr seg? Egentlig ingen, det ser vi jo. Gjerningspersonene blir beskyttet og får strafferabatt, mens ofrene blir ødelagt for alltid og straffes igjen og igjen og igjen og igjen..

Ingen kan fortelle meg at det Norske systemet med politikere, media, politi og rettsvesen i spissen ikke er korrupt!

Noen som vil si meg imot? Argumentere?

Det sier seg selv at denne saken bør ankes, men hva vil det hjelpe?

Link: Samfunnsstraff og 60 dagers fengsel for gruppe­voldtektene på Furuset!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#voldtekt #overfall #overgrep #youtube #terror #terrorisme #is #islam #innvandring #innvandrere #fremmedfrykt #gruppevoldtekt #samfunnsstraff #bot #fengsel #media #politi #misbruk #hamas #terrorister #bevisetsstilling #rettsvesen #rettsstaten #domstol #storting #furuset #oslo #norge

4 kommentarer
  1. Eg beklager å måtte seia det, men det varer ikkje lenge, før nokon tyr til våpen og sjølvtekt. Eigentleg er eg forundra over at ingen har gjordt det enda.
   Dei domane me ser her i Noreg, er ei direkte hån mot offera, og dermed eitt dobbelt overgrep.
   Dei samfunnet skal beskyttast mot, verte beskytta, medan offera verte håna og latterliggjort. Eit stort svik, og ei stor skam.
   I tillegg er dei styrande så innhule i toppen, at dei skjønar ikkje at det er deira skuld at borgarvern er einaste løysing.
   Ein ting er at valdtektsmennene skulle vorte eitt haud kortare (ikkje lågare), men dei som idømmer deisse patetiske og latterlige domane, burde fått ein kjepp innrulla i piggtråd, stukket opp ein viss plass.
   Nei, det er ikkje vidare kristeleg å tenka slik, ei heller sosialhumant, men det er nå mi forbanna meining uansett.

  2. Bunny Trash: “Noen som vil si meg imot? Argumentere?”

   Kanskje argumentere litt, skjønt kanskje dette er mest bare en sidelinje til artikkelens siktepunkt.

   Bunny Trash: “Dette er Norge, landet hvor vi oppfostrer terrorister, støtter Hamas og henter IS-terrorister.”

   Når det gjelder å hente hjem IS-terrorister: I saken der en mor fra Bærum og hennes to barn ble hentet hjem:
   Den evige norske selvgodheten i barneverns-ideologien, om at vi tenker på BARNA og deres BESTE, og setter dette foran foreldrenes, er overfladisk, og her røper det seg! De to barna er/var, ifølge opplysningene, norske statsborgere. Jeg anser det helt riktig at barn som har norsk statsborgerskap, lever i alvorlig fare, og hvis foreldrene VIL at de skal til Norge men ikke er i stand til å besørge det, skal få assistanse av norske myndigheter til å komme hit.

   Det er meget mulig at moren talte usant om at gutten var alvorlig syk, men det, og hennes egen medvirkning til IS’s forferdeligheter, skal ikke brukes mot barna. Slik forholdene i den leiren er blitt beskrevet og vist, er de en alvorlig fare for barn. Når slike som Siv Jensen og Jo Engen-Helgheim i FrP argumenterte om at moren har bedrevet ‘omsorgssvikt’ ved at hun driver utpresning ved ikke å ville la dem komme hjem uten henne, og at barna derfor ikke bør hentes, er det nok en gang å gjøre barns rettigheter avhengig av hva man synes om foreldrene, hvorvidt de ‘fortjener’ å ha barn. – Hun er nå dømt til fengselsstraff her i Norge; dommen er vel anket, og hun er muligens foreløpig i frihet til å ta seg av barna. Hennes foreldre er visstnok bra folk, og vil kunne ta seg av barna hvis hun må i fengsel. (Vi får håpe at ikke barnevernet vanskeliggjør det.) For barna, som har levet under forferdelige forhold i leiren der nede, har moren vært den ENESTE som har beskyttet dem, den eneste de har hatt, og hun er deres egen mor. Norsk barneverns-ideologi om at hvem som helst er like gode for barn å være hos som deres egen biologiske familie, er grunnleggende gal; det viser resultatene av barnevernets herjinger, og dette vet jeg fra denne posteringen:
   https://bunny.blogg.no/demonstrasjon-mot-barnevernet.html
   at Bunny Trash er enig i.

   Når det gjelder å evakuere barn for å redde dem, fins det dessuten nå så mange detaljerte og pålitelige redegjørelser for hvordan det har virket på barn å sende dem bort fra foreldrene (f.eks bortsendingen til Sverige av mange tusen finske barn under 2. verdenskrig, og ditto av mange tusen engelske barn sendt til land-distrikter vekk fra byer som var under bombardement), at det ikke kan betviles at det er sterkt skadelig, både psykisk og fysisk, og må unngås hvis det overhode er mulig.

   Jeg skrev litt om Bærums-moren i Syria her, og var denne gangen faktisk ikke den eneste som opponerte mot at moralismen overfor moren ble hevnet på barna:
   http://www.mhskanland.net/page47/IS-familien-o-norsk-overtro-om-barn-uten-foreldre/page654.html

   Så er det et hensyn til: Moren, og de andre norske som dro ned for å krige i IS eller støtte IS, gjør faktisk skade for Syria der de er. De er til skade for Syria, de er til skade for samfunnene i Midt-Østen. De norske som har deltatt til støtte for det forferdelige IS, bør ikke være en fortsatt byrde for Syria, som har nok å kjempe med av uholdbare tilstander og politiske, farlige kontroverser. De norske bør hentes hjem til Norge, som hittil ikke har gjort nok av innsats for å gjøre dem til ‘gangs menneske’, som vårt idylliske ideal for skolegang og oppdragelse har bablet om i generasjoner. De bør stilles for retten her, dømmes for det de har gjort, sone straff på VÅR bekostning, ikke på Syrias. Det norske samfunn bør finne seg i dette alvorlige resultatet av vår uansvarlighet. Vi – som vil sende ut våre politikere og diplomater for å lære all verden om fred og forhandlinger og om vårt ‘perfekte’ samfunn. Norske IS-deltagere er en skam ikke bare for seg selv men for vårt selv-forherligende samfunn. Ja, dette er samfunnet hvor vi oppfostrer terrorister! Og likevel er selvtilfredse.

   1. Disse er ikke norske. De har ikke norske holdninger, de tilhører ikke norsk kultur og er ikke integrert i et norsk samfunn. Tvert imot så ønsker de ikke det engang. Når det gjelder barna så er her unntaket hvor faktisk barnevern bør gripe inn, å bli oppdratt av terrorister og leve under slike holdninger og med de avgjørelser foreldrene her utviser, det er ikke akseptabelt. Vi trenger ikke at Norge oppfostrer terrorister. Takk for at du tok deg tid til å skrive alt dette.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg