Siv Jensen fjernet oppfordring til Erna Solberg og regjeringen!


Det som kanskje kunne tolkes som en slags oppfordring av Fremskrittspartiets leder Siv Jensen til Norges statsminister Erna Solberg, utenriksminister Ine Eriksen Søreide og regjeringen, om å støtte president Emmanuel Macron, hans folk og Frankrike i kampen mot islamsk terror og jihad ble etter få minutter slettet av Jensen.

Hun bemerket statsministerens og regjeringens stillhet i forhold til å stå opp for ytringsfriheten, og terroren mot Frankrike og Europa. Men så plutselig endret hun seg.

Her er den originale teksten:

Noen minutter etter at Siv Jensen slettet sitt innlegg om å støtte Macron og Frankrike, fordømme Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan så la hun ut et nytt innlegg uten oppfordring til de norske representantene, altså statsminister, utenriksminister og regjeringen.

Jeg kan ikke se noen grunn til denne redigeringen. Burde ikke oppfordringen til våre ledere om å stå opp mot terror være reell? Jeg kan ikke se at hverken Solberg eller Eriksen Søreide har kommet med noen kondolanser, støtteuttalelser eller informert om dagens hendelser og hvem som står bak, noe som burde være på sin plass etter dagens terrorhendelser i Frankrike.

Under ser dere innlegget etter at Siv Jensen redigerte og repostet:

(Edit: Etter innlegget mitt var postet la Siv Jensen til en link fra Aftenposten hvor hun «utfordrer» regjeringen som vedlegg til sin redigerte status).

I dag var det flere (!?) nye terrorangrep i islams navn. Igjen i Frankrike. Denne gang er fokuset mot Nice, Notre Dame.

To mennesker er bekreftet drept inne i kirken. En over 70 år eldre dame, og kirketjeneren på 50 år, en tobarnsfar som var godt kjent og positivt omtalt i lokalsamfunnet, begge ble halshugget, eller tilnærmet halshugget. Bare slintrer holdt hodene festet til kroppene.

Jeg blir helt kvalm her nå.

En tredje kvinne ble knivstukket og kom seg ut av kirken, bort til nærmeste lokale kafé og til folk der hun ba vitnene om å si til barna hennes at hun elsker dem. Det ble hennes siste ord, så døde hun.

Gjerningsmannen ropte «Allahu Akbar» flere ganger mens han drepte disse tre og skadet flere.

Dette har ikke statsminister Erna Solberg eller utenriksminister valgt å uttale seg om til nå. Muligens fordi regjeringen forholder seg til «tankefrihet» fremfor ytringsfrihet.

Først tenkte jeg at det var på grunn av terroren i dag at Siv Jensen fjernet sitt innlegg, for å muligens oppdatere det. Men jeg observerte raskt at det ikke var på grunn av dagens tragiske hendelser som skjedde mange timer før Jensens post, og var blitt omtalt i mange offentlige media. Kondolanser til pårørende, etterlatte og berørte er da virkelig på sin plass, og en håndfast tydelig støtte i kampen mot islamsk terror! Men det Siv Jensen valgte å fokusere helt og holdent på var «karikaturstriden».

Frankrike har bekreftet at dagens hendelser er islamsk terror, likevel nevner ikke Jensen dette med et ord i innlegget sitt. Det samme innlegget som nå nestleder i FrP, Sylvi Listhaug, har kopiert og lagt ut som egen status. Dette er utrolig tafatt fra deres side, og skuffende!!

Ordene «islam», «islamisme», «islamistisk terror», «Muhammed», «koranen», jihadisme» og «jihad» blir bevisst unngått! Hele den franske nasjonen er under fullt angrep. Det er potensielle terrorister overalt. Islamske terrorister som kan slå til når som helst, med en kniv i baklomma. Og Jensen skriver om karikaturer.

Det skremmer meg at Norge og de som representerer Norge utviser slik «berøringsangst»..

Hva tenker dere?

Alle mine tanker i dag går til de som i dag ble brutalt fratatt sine liv. Til deres familie og nære. Til Frankrike og alle berørte som igjen og igjen blir utsatt for denne grusomme terroren ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sivjensen #frp #islam #fremskrittspartiet #islamisering #frankrike #ernasolberg # #islamisme #alquaida #taliban #ekstremisme #kvinnediskriminering #kvinnehets #flerkoneri #tvangsekteskap #kvinneundertrykkelse #vantro #innvandring #integrering #receptayyiperdogan #erdogan #berøringsangst #terror #mord #drap
#ineeriksensøreide #halshugging #politikk #koranen #ideologi #erdogan #kafir #ytringsfrihet #taqqiya

6 kommentarer
  1. Som sagt før: Det er bare å gi opp, for de Høye Herrer har talt og korstogsfarere har mer stemmerett enn folk som har kjempet mot undertrykkelse og for frihet i mange hundre år…

   Hadde jeg vært 25 skulle jeg arrangert gravøl over demokratiet. Hvis det er lov da. – Hvor søker jeg hvis jeg ønsker å ha mer enn 5 gjester?

   1. Jeg vil at folk skal våkne, jeg gir meg ikke!

    Så lenge Color Line bussen til Fjell fortsetter som til nå så er det vel bare å drite i om man har 5 eller 7 på besøk, men greit å forholde seg til de samme nære og kjære ❤️

  2. Har aldri stolt på Siv Jensen. En feiging som for lenge siden skulle blitt byttet ut med Sylvi.

  3. De som via fly kommer fra røde områder till Norge, har nok selskap med fler enn 5 i kabinen, i timesvis. Vel fremme, er det frivillig å teste seg, og karantene? De går nok rett på jobb, eller en muslimfest. Hvem bryr seg ?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg