Det blinker rødt for ytringsfriheten og demokratiet!

Jeg er så utrolig lei av dette herrens politiske året 2020 med alle disse metodene for politisk makt i Norge, i Europa og i verden.

All denne såkalte klimaktivismen, linker på internett som «innsamlingsbøsser» hvor folket kan bidra med penger for å fjerne plast fra havet.

Penger som går til «lønninger» for eliten i WWF, og en betydelig andel som går til å bygge vindturbiner som sviner til med utrydding av planteliv, dyr, fugler og natur. Slitasjematerialet som spres i den gjenstående naturen er, ironisk nok, microplast.

Jeg har ikke bidratt med en krone, og det er faktisk det beste jeg kan gjøre for å bidra for klimaet.

Jeg ser på de dumme og naive som bidrar. Jeg ser hyklerne og klimaaktivister som stiller opp for mindre plast i havet, men som smeller av mengder fyrverkeri ved nyttårsskiftet og den forurensningen det gir. Jeg ser hvem som plukker opp dritten første nyttårsdag. Er det klimaaktivistene?? Yeah, right!!

Demonstrerer en for miljøet så er vel fyrverkeri også en del av det?

Coronapandemien. Også for politisk vinning og makt. Samfunn stenges ned. Arbeidsplasser har blitt og blir borte. Bedrifter har forsvunnet, og dette har ikke stoppet opp.

Folk blir nektet behandlinger i form av nødvendige operasjoner, psykiatri og mye annet. Det sosiale livet blir aldri det samme. Vi har sett på at alt uteliv har blitt tatt fra oss «på grunn av smittefare og smittespredning».

Alt som ikke er politisk korrekt er skamstemplet og smittefarlig, mens blant annet en samling på 15000 mennesker i Oslo i demonstrasjon for «black lives matter» ikke var så farlig.

Vi ser en regjering som har satt i gang med tiltak og restriksjoner i forhold til sport, idrett, musikk og kultur «for å få ned smittetall og smittespredning». Mens befolkningsrike områder og bydeler kjører med overfylte busser og trikker.

Den meteren, den meteren..

I stedet for å sette inn flere avganger for buss og tog i disse områdene opplevde vi gjennom sommeren at de halverte avgangstider på disse. Ikke nok med det, noen steder ble det togstans og satt inn buss for tog. Det er tydelig at smittetallene ikke ønskes ned i null, men at her ønskes å opprettholde et nivå av smitte.

Snart ser vi en vaksine, hva denne vaksinen gjør med oss, gjenstår å se. Men noen rike blir nok særdeles rikere. Jeg tar den ikke frivillig, og ikke under tvang. Jeg tar heller overdose narkotika og avslutter livet opptent som et amerikansk juletre.

De som ikke har så mye fra før får mindre. Fattigdommen øker. Krona er mindre verdt. Vi får ikke dra over grensene og handle varer med mye lavere avgiftsnivå. Her setter vi heller opp avgiftene. Vi presses til å kjøpe halal-stemplede usunne kaloribombe first price produkter.

Det heter seg at matvarer bare har hatt en prisøkning på 1,6%. Men her regnes det blant annet ikke inn verdien av norske penger. Som har hatt, og enda har, stor nedgang i verdi. Det beskrives også som om at varene har økt jevnt over. Nei, slik er det ikke. Økningen er i hovedsak på billige varer som folk flest kjøper. Beluga-kaviar koster akkurat det samme.

Pensjonister, uføre og etterlatte har fått mindre kjøpekraft enn tidligere og blir presset ut i fattigdom i en tid, og under en «dugnad hvor det viktigste er å vise hensyn og ta vare på hverandre».

Det er så mye korrupt som skjer, vi snakker om globalisme, ACER, EU og FN og masse bakvendte avtaler som koster milliarder på milliarder, men som ikke gagner folk flest. Mer penger og makt til eliten, dette er den røde tråden i alt som skjer i vårt kjære Norge, i Europa og i resten av verden.

Vi ser en president i Amerika som omtales i media som det verste mennesket på jord. Som om han er dén verste terroristen, og det største problemet på denne planeten.

Ethvert ord og enhver handling fra han settes under lupe og legges ut om i media med en vinkling som skal få folket til å tolke hans ytringer og handlinger i verste hensikt.

Han skal latterliggjøres og fremstilles slik at folket skal bli skremt. Enhver overskrift er beyond patetisk og latterlig. Hver videosnutt er gjennomarbeidet. Hvert bilde er nøye utvalgt. Donald Trump brukes av media til å stjele fokus fra viktige ting som skjer i verden, ting som virkelig angår oss og som vi burde bekjempe.

Virkeligheten i eget land, går de fleste hus forbi.

Donald Trump er ikke politisk korrekt, han er ikke en gang politiker, og det er så jævla ergerlig for den politiske makt og elite, så de gjør alt for å knuse han så de kan forsette sin maktagenda sammen med fake news media.


Massevold, overfall, lemlestelser, tortur, drap og mye ondskap blir gjennomført av islamister i Islams navn og Sharia. Moskeer bygges i store tall rundt om i ikke-muslimske land, av imamer og islamister. IS-terrorister blir tatt imot som flyktninger i land som lenge har vært fredelige og trygge.

Nå er det stadig bilbranner i hovedstaden vår Oslo, og litt rundt om kring. Det var slik det begynte da det ble skikkelig ille i vårt nærmeste naboland. Det var 257 bombinger i Sverige i fjor og hundrevis av skudd. Kun én måned i løpet av de siste tre årene har gått uten et gjengrelatert drap. Der er utallige »no-go» soner, hvor bare folk av islam kan ferdes. Politiet har gitt opp.

Nylig ble to politimenn i Frankrike skutt i beina, og en fikk i tillegg kraniebrudd fordi de identifiserte seg som politi til tre islamister. To dager etter bombet førti islamister en politistasjon der. Og en uke etter ble læreren Samuel Paty halshugget etter å ha undervist om ytringsfrihet og vist fram tegninger av Islams profet Muhammed.

Viste fram noen tegninger faktisk. Hvis det skal så lite til for å bli krenket, se for dere hva som skjer hvis noen for eksempel hadde rivd i stykker et bilde av denne figuren..

Det ser ut til at Frankrike tar grep, men blant annet her i Norge har vi SV-politikere, Islamsk Råd, journalister og venstrevridde som rettferdiggjør terror og drap med å uttale at handlingene ble provosert frem.

En norsk mann fikk fire politibetjenter på besøk etter å ha hengt opp noen tegninger av den islamske profeten Muhammed. Det brukes mer penger i Norge på islam og bistand, enn til politi, sikkerhet og trygghet for det norske folk. Og så misbrukes disse ressursene til tull som dette i et land hvor vi liksom skal ha og verdsette ytringsfrihet?’

Se for dere Sylvi Listhaug og hennes tilhengere fly rundt med jernstenger, bomber, kniver og macheter for å halshugge og drepe folk etter maleriet av henne hengt på et kors i Bergen, for så å bli spredt i media og sosiale media. Hadde noen rettferdiggjort dét tro? Og hvor er politiet i forhold til drapstrusler mot forkjempere for å bevare ytringsfriheten i dette landet?

Regjeringen har innvilget mange millioner i statsstøtte til Faktisk.no som eies av blodrød media VG, Dagbladet, NRK og TV2. De har da blant annet avtale med FB om å sensurere og hysje ned meningsytringer som ikke er politisk korrekte. Dette går hardt ut over alternative media, opplysende media, og engasjerte privatpersoner som heller ikke bøyer seg i støvet for politisk korrekthet.

Kritikk av islam og islamisering fører til utestengelse i korte og lengre perioder fra FB og Instagram. Folk flest blir hjernevasket til å blindt tro på og svelge en konstruert sannhet og politisk maktelites propaganda. Hvis folk hadde giddet å faktasjekke selv, så hadde de funnet ut at det viser det seg at Faktisk.no sine faktasjekker faktisk er fulle av feil. Guess why!!

Når en overlater faktasjekking til en organisasjon med en politisk agenda, og tar deres ytringer som sannhet og svelger dette som god fisk.

Det er hjernevask!

På toppen av fjellet her i Norge sitter en dame og spiser kake og kaller seg vår statsminister. Hun skal være det norske folks fremste ansatte for å ivareta det norske folk og landet vårt sine interesser. Skal være, burde være.. men er hun?

Alt tyder på en egen agenda, hun er med på alt skrevet om over. Er dét i Norge og nordmenns beste interesse??

Bygging av vindturbiner, milliarder til karbonfangst-og lagring, underlige koronarestriksjoner for vedlikehold(!) av smittetall og press til vaksinering, stans av livsnødvendige operasjoner og behandlinger, ruinering av det norske samfunn, lavere velferd til fattige, mer til de rike, og enda mer til seg selv.

Sist gang vår statsminister Erna Solberg ga seg selv lønnsøkning var den på 55 000 kroner. Hun tar privatfly på inntil 981 437 kroner per tur på staten og skattebetalernes regning.

Erna Solberg øser ut milliarder i sin jakt på mer makt og stilling i FNs Sikkerhetsråd. Hun islamiserer Norge med statstøtte til Islam, moskeer og sharia, mens norske sykehjem legges ned. Hun tråkker på ytringsfriheten og snakker om «tankefrihet» som er et ord egentlig ingen bruker i noen sammenheng.

Ikke tro at Jonas Gahr Støre er noe bedre i denne sammenhengen eller i statsministerstolen. Disse to har samme mål og agendaer. Verden er virkelig snudd på hodet, og utrolig mange gjør seg blinde for faresignalene.

Tusen takk til dere som deler! Tusen takk til dere som hjelper de blinde og står opp for oss alle! Det blinker faktisk et stort rødt lys over ytringsfrihet og demokrati i Norge. Det burde være umulig å ikke se!!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ytringsfrihet #demokrati #verden #jorden #klima #korona #pandemi #korrupsjon #ideologi #penger #makt #politikk #eu #fn #amerika #president #trump #ernasolberg #statsminister #jonasgahrstøre #sylvilisthaug #islam #sv #islamisme #terror #globalisme #islamisering #profet #muhammed #ukultur #muhammad #sharia #audunlysbakken #profet #mohammed #mohammad #sverige #frankrike #europa #norge #norskeverdier #rødtlys

14 kommentarer
  1. Er så lei den forbannede corona’en at jeg holder på å spy! – Eller.. Det jeg først og fremst er drittlei, er vel snarere håndteringen av denne.. Ikke sånn å forstå at Trumps ‘gi fullstendig faen’ -filosofi på noen måte er å rope ‘hurra’ for heller, men den er faktisk heller ikke noe verre enn vår heller. – Det er bare at antallet som bukker under ikke syntes hos oss, da disse bukker under av tiltakene i stedet for selve pandemien..

  2. Er sååå enig med deg……….Du får sagt, på en fortreffelig måte, det så mange,mange av oss tenker. Tusen tusen takk. Ta vare på deg selv, og dine,å la oss få fortsette å lese dine flotte refleksjoner. “Slengkyss” 😉

  3. Eg er so veldig enig med deg i alt dette du her har skrive! Akkurat som eg skulle skrive det sjølv!
   Nils Petter

  4. Veldig godt skrevet. Det store problemet er at det er ingen av de etablerte partiene som det hjelper å stemme på. For å få en forandring hadde vi trengt et helt nytt parti med en karismatisk leder som kunne få med seg folkemassen. Et parti med en leder som virkelig kunne oppildne og engasjere det Norske folk. La det Norske folk få tilbake nasjonalfølelsen. Bli en helt selvstendig stat igjen uten bånd til EU.

   1. Det ville tatt for lang tid med helt nye partier eller minipartier å bli stemt opp. I mellomtiden trenger vi noe høyreorientert utenom de største, og ikke noe blodrødt, så FrP/Sp-regjering er nytt, ikke vært før, og mye bedre enn en Ap eller Høyreregjering. Hadde vært spennende å se hvordan Sp og FRP sammen ville funnet «demokratiske» løsninger.. tenker nå jeg.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg