Noe å tenke på, men vær positiv. Del din positivitet, derav kommer gleden!

Det er jo slik at jeg kan ikke si noe annet enn at 2020 har være et merkelig, trist og vondt år på mange måter. Veldig mange måter.

Flere planlagte reiser har blitt kansellerte, drømmekonsert gikk i vasken, Disneyland måtte vi bare glemme. Utelivet forsvant, byen ble tømt og landet gikk i lockdown. Det sosiale ble uaktuelt. Nære venner har slitt med sykdommer, operasjoner og behandlinger blitt avlyste.

Mange har slitt (og sliter) med ensomhet, depresjon og angst. Jeg selv får ikke behandlinger jeg skulle hatt. Mine gudforeldre, min tante og onkel ble satt i karantene med korona. Min svigermor døde under lockdown da restriksjonene var som verst. Snuppen min har vært i dyp sorg, og har enda dager som er veldig tunge og tøffe.

Vi opplever en politikk rundt dette med smittevern som ikke henger på greip. Store forsamlinger som er politisk korrekte er greit, mens andre litt mer sårbare grupper blir hengt ut i main stream media. Når smittetallene går ned, så endres det på tiltak for å få tallene litt opp igjen. Man skjønner at staten ikke vil dette skal forsvinne, men holdes på et ‘bestemt’ nivå.

Bedrifter som restauranter, utesteder og puber sliter som konsekvens av å holde stengt, men det settes ikke inn ekstra busser og kollektiv transport i folkerike bydeler. Her jeg bor er det et mindretall som kjører og et flertall som er avhengig av kollektiv transport. Her er det smekk fulle busser med mennesker som ikke bryr seg og ikke viser hensyn. I en periode halverte Brakar og Vy bussavgangene, når de egentlig skulle gjort det motsatte. Og over en måned i sommer gikk det ikke tog her.

Så er det teknikken for å holdet motet oppe. Hvordan leve et liv, ikke bare overleve? Hvordan ha glede i hverdagen når det er så lite å glede seg til? Å legge planer går bare ikke. Våre storbyferier og sydenreiser trenger vi inntil videre ikke tenke på. Vi er enda i 2020. Lyset i enden av tunnelen er veldig lite, ingen som vet hvor lang denne tunnelen er. Plutselig er Oslofjordtunnelen utrolig kort og svusj-svusj så er man framme.

Heldige er snuppen min og jeg som har vært to fine turer med Kielferga de siste månedene. Vi var på første tur med Magic etter lockdown. Og vi har nettopp kommet hjem fra tur nummer to. Vi får ikke gått i land i Tyskland, men vi har kost oss med billige cocktails og tax-free drinker. Spist på restaurant. Spilt på Casino. Vært noen timer på Spa og i boblebad. Fått deilig massasje. Og ikke minst har vi fatt shoppet og handlet mye digg med oss hjem.


Ellers har vi fått med oss mye lokalt, og gått
masse turer i og rundt Drammen denne tiden som har vært. Jeg kan nevne den heftige trappa i Vikersundbakken, turen til Madonna-statuen, Topp7-turen her i Drammen. Alle fine områdene i Finnemarka og ved Røysjø. Og ikke minst akkurat her vi bor. En tur til Harstad og besøkt min mamma har vi også. Så det gjelder å være positiv. Prøve å være positiv i hvert fall.

Er man positiv så er dagene bedre enn hvis en ikke er positiv. Det sier seg selv. Jeg sier ikke at det er lett, for man får jo hver dag situasjonen, restriksjoner og tiltak slengt i ansiktet. Mange har nær familie og folk man er veldig glad i som man ikke får treffe. Men positivitet hjelper. Og er du positiv kan du gjøre dagen bedre for andre, løfte dem med din positivitet.

Vi har alle gode minner vi kan mimre ved. De gode minner vi allerede har kan mimres. Vi har mobiler og sosiale media hvor de fleste av oss kan dele dette. Jeg har for eksempel noen gode minner jeg vil dele med dere i dag.

I oktober i fjor var det jeg startet slankeprosessen min. Jeg var på det første inspirasjonsmøtet til 5:2 11. oktober i fjor. To dager etter hadde jeg min første «fastedag». Etter cirka 7 måneder hadde jeg tatt av meg 28 kilo.

Ikke bare det, i dag er det 1 år siden vi signerte kjøpekontrakten på leiligheten vår. Når jeg tenker på det nå så er det fantastisk, vi fikk ordnet alt i «grevens» tid. Der vi bodde var en mørk leilighet på bakkeplan, fikk lite lys og sol inn der. Vi trivdes, men der hadde blitt tungt å være under #stayhome #staysafe.

Leiligheten vår nå er lys og trivelig. Nyoppusset i andre etasje. Mange vinduer og innglasset balkong. Her har vi mye lys og sola skinner på balkongen hele dagen når det er godværsdager. Der har jeg mange flotte planter, og vi koser oss morgen og kveld, enten det er tirsdags-yatzy, lørdagsdrinker, eller bare en vanlig rolig dag med musikk i bakgrunnen og kaffebaileys på bordet.

Vi er jo fire da. Våre to herlige firbeinte jenter som viser en kjærlighet som er så varm og gledelig at ord ikke kan beskrive. Så er det snuppen min og meg som tar like mange år til fremover, som vi har lagt bak oss, på strak arm. #mylittlefamily #minlillefamilie vi har det godt.

Ting harmonerer. Takk for at dere leser, og vær positive. Med positivitet kommer glede 😘
Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#minner #mimring #gidetvidere #deldinpositivitet #værpositiv #del #positivitet #gi #positiv #jatillivet ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg