De lurer deg!!!


Jeg skulle egentlig ikke skrive mer, eller dele mer om denne saken. Men hysterisk propaganda main stream media velger å melke dette og skape angst, stress og hysteri. Ikke minst skape undertrykkelse og skam!! Ikke det at jeg og bloggen min er noe bedre, men jeg velger å stille meg på andre siden av propagandaen.

Der main stream media i Norge velger å hisse opp stemningen med å unnlate å være objektiv, som OFFENTLIG STATSTØTTET media burde være, så velger de heller provosere frem aggresjon for lesertall, egen vinning og politisk subjektiv propaganda, noe de utrolig nok mener er både rett og riktig, på tross av at en ‘avis’ objektivt skal «orientere allmennheten om begivenheter og aktuelle spørsmål», 😳

Dette innlegget er klippet og limt, sakset og kopiert fra mannen i gata, en representant for det norske folk, nordmenn, vår kultur, vårt levesett, våre holdninger og vårt ønskede samfunn – en av oss har skrevet dette, på vegne av mer enn et stort mangfold som støtter:

– «Når en unevnelig myrder, og det skjer ofte, kan ikke engang navnet hans nevnes, alt om han skal holdes hemmelig, han, familien og hans ideologi skal vernes, og det forlanges sågar at vi skal tolerere både at han dreper, og at hans tankegods oppfordrer til det. Setter noen søkelyset mot denne problematikken, blir de uglesett, og de risikerer å bli slettet av – eller utestengt fra politisk korrekt media her til lands , og sosiale korrupt media – FB!

Dette er hverken rett eller riktig!


Mange nordmenn undres: – Hvorfor er Eliten så glad i å ta inn, trygde, beskytte og akseptere både dette tankegodset og dets eksekutører, og hvorfor er velgerne så ekstremt naive? Vi er mange som har tanker om begge deler, men aspektet er så omfattende at det krever et eget og langt innlegg!

(Les: – Bunny Trash!)

Eliten med sine ekstremt høye selvbevilgede lønninger, privatsjåfører og livvakter vet hva dét handler om, men med egen aganda som de har, så forties det.

Et tankekors: Eliten, politiet og MSM mener at den drepte knivstikkede kvinnen i Sarpsborg, én av stadig flere i Norge, blant så skremmende mange, var på feil sted til feil tid. Latterlig, idiotisk, patetisk og ynkelig utsagn! Var morderen altså på rett sted til rett tid? Var ikke det retteste stedet for ham å være hjemme i Somalia? Men det er vel slik at der finnes det kanskje ikke så mange vantro å ta livet av for å oppnå PARADIS??!!»

– T.Sø.

(klippet og limt fra anonym (?) på sosiale media).

 

 


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#innvandring #terror #drap #ukultur #whitelivesmatter #blacklivesmatter #alllivesmatter #everylivematters #media #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg