Slik vinner Islam og bygger sitt samfunn.

Islamiseringen av Norge vokser stadig. Stadig flere innvandrere fra ikke-vestlige land flytter til Norge og stadig flere barn av ikke-vestlige blir født med Norsk statsborgerskap. Mohammed er det mest populære navnet på nyfødte i Norges hovedstad i dag. Ikke Ola eller Erik.

Veldig mange i Norge ser og skjønner hva islamiseringen vil bety for det vestlige samfunn. Hva det vil bety for det gode frie såkalte velfungerende Norske samfunn. Islamiseringen er egentlig ikke ønsket.

Ideologien med å bygge moskeer, dekke til og undertrykke kvinner, bedrive kjønnslemlestelser, tvangsekteskap, barneekteskap, flerkoneri og sosial kontroll, bare for å nevne noe, blir akseptert og bygd opp her på grunn av at gode nordmenn ikke vil assosieres med politiske grupperinger, høyreekstreme hatere som hater alt og alle. Folk flest ønsker kjærlighet, tilhørighet og aksept!

I går var det en videosnutt av en eldre mann med to lettkledde menn i hundelenker som ble lagt ut i politiske høyregrupper, ment for å skape ytterligere fordommer, stigmatisering, latterliggjøring og hat. Dagen før var det et bilde av en mann i sminke, og dagen før det var det bilder av menn i noen underlige dresser. Tidligere samme dag var det en farget mann som var offer for latterliggjøring og hat.

Er man svart, brun eller gul så kommer trollene fra høyresiden frem med stygge kommentarer og hat.

I dag er det et kyssebilde av toppolitiker Bent Høie som kysser sin mannlige kjæreste som er målskiven. I morgen er det muligens jeg som blir det store hatobjektet, hvis det ikke skjer i dag allerede når jeg legger ut dette.

Disse hatpersonene jeg skriver om bare elsker å hate, de næres på det, for det er den eneste kjærligheten de har i hjertet sitt. Og nå har de sosiale media liggende tilrette for å ødelegge både liv, samfunn, politikk og selve kjærligheten med hatet sitt.

Vi ser dette hatet bobler i høyreorienterte politiske grupper på sosiale media, da spesielt på Facebook. Familiemedlemmer som barn, søsken og andre nære skjemmes og gremmer seg over å være i slekt med, eller i det hele tatt kjenne disse. Og det er sannsynligvis selve årsaken til at venstresiden alltid vil sitte med mer makt enn høyresiden.

Høyresiden blir oppfattet som grupperinger med hatefulle mennesker. Man vil ikke assosieres med slikt, så gode nordmenn styrer til venstre selv om de er i mot islamisering av Norge.

Å være innvandring- og islamkritisk, og mot islamisering er én ting. Men høyresiden fremmer fordommer og hat mot så mange helt uskyldige mennesker, av helt ignorante, uvitende og patetiske årsaker. Farge, sminke, klær, legning – for at man tuller og fjoller, eller bare er seg selv og vifter med et fargerikt flagg.

Homofile og lesbiske kalles for avskyelige unormale avvikere. Folk som kler seg rart er tullinger og idioter. Klimaaktivister er hjernedøde. Lettkledde er perverse. Mørkhudete blir kalt meget og mangt. Listen er lang. Hatet er rettet mot alle.

Å si at en elsker Norge og nordmenn er bare svada fra disse som ødelegger politikken og det politiske miljøet, og mest av alt knusende ødeleggende for høyresiden selv. Til og med partiet Høyre går til venstresiden. Hvis en elsker nordmenn og Norge, landet vårt, samfunnet og levemåten her så ville man ikke ødelagt landet og folket med å hate alle og enhver.

De som ikke er hatere på høyresiden forsvinner i all støyen. Rommet for kjærlighet og aksept virker så liten iblant lyn og torden på høyresiden at Gahr-Støre og venstresiden vil nok mest sannsynlig overta makten fra neste år – dermed mer makt til de ikke-vestlige. Takket være hatet fra ondskapsfulle hatere som har tilsluttet seg høyresidens politiske klima og samfunn! Tusen hjertelig takk!!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#politikk #hat #kjærlighet #hudfarge #legning #kjønn #religion #islam #ideologi #islamisering #fordommer #stigmatisering #avvik #høyre #venstre #rødt #blått #frp #ap #sv #sp #mdg #krf #benthøie #homofili #mote #pride #aksept #inkludering #fashion #annerledeshet #mangfold #berikelse #klima #samfunn #norge

3 kommentarer
  1. Ja, det er en virkningsfull strategi å trekke frem det mest ekstreme og rare – for å få folk til å ta avstand og hate. Synd at folk biter på!

   For øvrig mener jeg at religion bør avskaffes i offentlige rom. Intet (bortsett fra naturkatastrofer) har noensinne vært så ødeleggende som organisert religion, som handler mer om makt enn tro! I Norge er vi ferdige med å knele for prester og paver, og da blir det helt feil å knele for en ny religion!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg