Eier ikke nordmenn skam??!!

I går delte en bekjent av meg en artikkel fra Dagbladet på sosiale medier. Vedkommende som delte hadde tilnærmet lik reaksjon som jeg hadde på den artikkelen.

Overskriften på artikkelen lød slik: «De eier ikke skam», og artikkelen starter slik – «Det at nynazister henger opp sitt ekstreme budskap og bruker denne tragedien på en slik måte, viser at de ikke eier skam. Det har kommet mange reaksjoner lokalt. Når en slik hendelse brukes til ekstrem agenda, så skaper det sterke reaksjoner».

I artikkelen fremstilles det slik at nynazister i Sarpsborg benytter seg av drapet på Marianne Haugen (54) for å fremme ekstrem agenda. Gjerningspersonen, en somalisk mann som også knivstakk to andre kvinner med alvorlige følger er arrestert og i varetekt. Samtidig dytter Dagbladet sine egne uttalelser over på Sarpsborg Arbeiderblad om at «white lives matter»-plakatene ble hengt opp under 24 timer etter drapet og drapsforsøkene.

At plakatene ble hengt opp så kort tid etter fremhever Dagbladet med svarte bokstaver.

Det de ikke fremhever med svarte bokstaver er den korte lille (nærmest gjemte) setningen lengre ned i artikkelen hvor de skriver: – «Ifølge Fredh er det imidlertid ikke første gang dette dukker opp i byens gater».

Tommy Fredh i Sarpsborg kommunes tekniske avdeling snakker da om nettopp disse WLH plakatene og klistremerkene.

Dagbladet: – De eier ikke skam!

På denne måten forsøker Dagbladet å villede leserne med å forsterke inntrykkene de ønsker hevde, og dermed dekke til virkeligheten en anelse. De formulerer seg ikke objektivt for å legge frem en nyhetssak, men er heller subjektiv for å ikke skade sin politiske ideologi og støtten til den. De skriver at plakater og klistremerker hvor det står «white lives matter» er ekstreme holdninger og at de som deler disse ‘ikke eier skam!’

Jeg kunne fint ha brukt et «white lives matter» merke som forsidebilde på min profil på sosiale media, men nå har Dagbladet vært meg i forkjøpet og SKAM-stemplet meg hvis jeg gjør det.


De stempler meg som en som ikke eier skam fordi jeg mener at denne mammaen som ventet på og ble funnet av datteren sin kort tid etter at hun ble drept faktisk betyr noe. Det hennes datter måtte se og oppleve, og hvordan hun har det i dag, betyr noe. Jeg mener at den feilslåtte innvandring- og integreringspolitikken vi har i Norge i dag som setter nordmenns liv i fare, hvor nordmenn blir overfalt, truet, knivstukket, voldtatte og drept – det betyr noe.

Disse tingene skjer hele tiden nå. Og media skriver «det somaliske miljøet er triste». Hva faen!! Hva med skremte og redde nordmenn? Hva med familiene til ofrene? Hva med datteren til hun som ble drept??

Ja, jeg skrev at knivstikking, overfall og så videre skjer hele tiden nå. Jeg har blitt overfalt flere ganger selv, og jeg har blitt truet med kniv. Av ikke-vestlige innvandrere. Jeg kunne ha blitt drept, jeg har aldri løpt så fort i mitt liv, jeg kom meg unna med livet i behold. Jeg vet ikke om det er riktig å skrive at jeg var heldig. Med tiden har det blitt oftere og oftere slike hendelser her i landet. Det er som om stat og regjering ønsker denne elendigheten over oss nordmenn som må bevege oss i dette samfunnet som personer i maktposisjoner skaper.

Over tid nå har det vært herjinger over hele verden etter at en svart mann George Floyd i Amerika ble drept av politi der. Politiet er anklaget for å ha mishandlet og drept Floyd med rasistisk motivasjon. Derav har det vært massedemonstrasjoner, også her i Norge hvor 15000 mennesker samlet seg i Oslo midt under en pandemi.

Les: Til dere 15000 idioter!!

Demonstrasjonene er direkte årsak til at hvite mennesker blir demonisert for den minste ting. «Black lives matter» kaller bevegelsen seg som har ødelagt hus, hjem og levebrød for barnefamilier og mange andre mennesker. «Black lives matter» er årsaken til at filmklassikere blir fjernet fra streamingtjenester og TV. De er årsaken til vandalisering av kulturminner og historie, som de ønsker fjernet. «Black lives matter» er årsaken til nesten like mye angst og uro som koronapandemien siste tiden.

Alt dette blir fremstilt annerledes i MSM som Dagbladet. Måten de fremlegger sine saker på nører opp under frykten og angsten. De skaper mer hat, frustrasjon og rasistiske holdninger. Og ikke minst, de gjør oss SINTE!! Hva faen er greia med at «Black lives matter» er greit, men ikke «White lives matter»?

Dagbladet skriver at det er nynazister som har hengt opp sine «hatefulle ekstreme budskap», altså de tre ordene «white lives matter». Hva hvis de hengte opp plakater hvor der sto «ta vare på naturen»? Er det «hatefullt og ekstremt»?

Hvordan hadde dette blitt fremstilt hvis det var for eksempel Amnesty International, FOKUS eller FN som delte «white lives matter» budskapet?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#innvandring #terror #drap #ukultur #whitelivesmatter #blacklivesmatter #alllivesmatter #everylivematters #norge

Knivstikking og drapet i Sarpsborg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg