Knivstikking og drapet i Sarpsborg!


Trippeldrapsforsøk der en av de tre ofrene faktisk ble drept. Myrdet med kniv!! Hvor er #whitelivesmatters etter at denne kvinnen ble tatt av dage??!

Ser det skrives at denne kvinnen var på feil sted til feil tid. Tre kvinner på feil sted til feil tid. Det var vel TV2 som var først ute med en så forkastelig dum uttalelse!

Hvordan kan en norsk kvinne være på feil sted til feil tid i Norge? Hvordan kan noen norske kvinner være på feil sted til feil tid i Norge?! Hva skjer i dette landet?? Hvordan går det an å komme med slike oppfatninger?? Hva slags tankegang er det disse massemediene forkynner??!! Her var vel heller noen andre som var på feil sted vil jeg mene!!

Fakta: En voldelig psykisk ustabil gjengangerkriminell fra Somalia ble sluppet løs i Norge og ble gitt muligheten av den norske stat og regjering å drepe andre mennesker, kvinner, fordi vi har en innvandring- og integreringspolitikk som ikke fungerer! Det er greia!!!

Tror dere han er alene Somalier med en slik historikk og adferd? Tror dere at det ikke kommer flere hit med lignende adferd som blir sluppet løse i det Norske samfunn?

Hadde det vært en nordmann som hadde drept en farget hadde hylekoret vært i gang forlengst!! Hvordan ting blir håndtert forskjellig synes jeg er veldig rasistisk, og jeg leter ikke frem rasisme der den egentlig ikke finnes!!

Min dypeste medfølelse til de etterlatte og alle berørte i denne grusomt stygge saken.

#alllifematters #everylifematters ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rasisme #sarpsborg #tv2 #norge

6 kommentarer
  1. Rett fra levra ja!! Så bra at du sier sannheten slik den er, Men smågal, tja, det skinner ikke igjennom iallefall

  2. Jeg har aldri sett lignende, nå har det gått 2 uker og VG har fortsatt ingenting å si om drapet. Der er det helt stille. Vanligvis så havner slike saker på forsiden etter to timer. Hvis en nordmann hadde slaktet en somalier i Norge, så hadde det vært på forsiden i løpet av 8 minutter og Vg hadde skrevet om det grusomme rasistiske drapet hver dag i to måneder. Det er forskjell på folk ja. Det må være en meget uvanlig og høyt respektert somalier som utførte drapet, tingretten la lokk på saken og anonymiserte han med engang. Når begynte vi å anonymisere drapsmenn i Norge???? Avisene har gjort det samme. Og nå håper de at vi nordmenn har så kort hukommelse at vi glemmer alt sammen hvis de bare venter litt. De spytter på offeret og de pårørende og de hjelper en gal somalier, en drapsmann. Så nå vet vi hva vi nordmenn er verdt. Ikke en dritt. Vi er nå verdiløse i vårt eget land, vi har ingen beskyttelse, ingenting. Hvis jeg ble drept av en somalier idag, så hadde tingrettten, avisene og regjeringen gitt totalt faan. Det er greit å vite hvor man står og hvem man skal hate.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg