Café Bragernes – Stjerneskudd!

I dag tuslet snuppen min og jeg ned til Drammen sentrum, noe vi ofte gjør. Det vi derimot ikke gjør ofte er å ta en matbit på Café Bragernes. Dette var faktisk første gang.

Café Bragernes åpnet i november 2019, altså i slutten av fjoråret. Vi rakk desverre ikke å besøke stedet før det ble stengt igjen som følge av pandemien som pågår. Men i dag altså så benyttet vi muligheten.

De har et stort uteområde som vi valgte å benytte oss av nå som det er midt på sommeren, men jeg tok meg en runde inne også og tittet litt rundt. Der var veldig fint, stilfullt. Til og med toalettet hadde stil. Ikke minst er alt rent og ordentlig.


Alt interiør er kjøpt inn fra tidligere gamle Park Hotell her i Drammen. Gjenbruk. Og det som ikke passet helt naturlig er blitt omskåret og tilpasset for å holde stilen. Park Hotell kjøpte i sin tid interiøret fra en restaurant i London, som igjen hadde kjøpt det fra et apotek i Skottland. Så Café Bragernes har ikke bare stilen, men også atmosfære og historie.

De ansatte var veldig imøtekommende og service-minded. Blide og tilstede.

Menyen var veldig «dansk og fransk» med et lite preg av Drammen. Vi begge bestilte noe som het «Stjerneskudd» en lunsjrett av fritert rødspette og reker på ristet brød med kapers og diverse. Veldig bra sammensetning av smaker og estetisk vakkert.

Jeg tør anbefale Café Bragernes ut fra denne ene opplevelsen. Stedet er i hvert fall vel verdt et besøk 😜

Til dere som er nye eller på besøk i Drammen. Dere kan ikke unngå å se dette stedet. Det ligger på venstre side på Bragernes torg når du står med ryggen til broen og elva.

Takk for i formiddag, vi kommer innom igjen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#cafebragernes #cafe #bragernes #stjerneskudd #elvebyen #viken #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg