I bydelen med flest innvandrere, her flagger vi med regnbueflagget i dag!


I dag skulle selve Pride-paraden være i Oslo. 
PRIDE er en bevegelse som ble skapt for å markere mennesker i minoritet sin rett til å eksistere uten å bli diskriminert, overfalt, forfulgt, arrestert, torturert og drept. Man skal kunne være stolt over hvem en er. PRIDE er stort og eksisterer verden over. Selve paraden er en feiring av inkludering, frihet, kjærlighet og mangfold! I 2019 var det over 50.000 mennesker som deltok i paraden i Oslo, mens 275.000 så på, ifølge NRK.

Pride er viktig, det handler om å bekjempe hat og hatvold. Det handler om å bekjempe hets og fordommer. Det handler om å stoppe tortur og drap. Det handler om å kunne være fri til å elske den man elsker, åpent og ærlig. Det handler om den viktigste menneskeretten av alle.

Men i år blir det ingen parade. Pride feires på alternative måter. Men paraden er avlyst på grunn av pandemien. Koronaviruset. Og uansett hvor lyst jeg har til å dra til Oslo og enten gå i paraden, eller være tilskuer og se på den, så gjør jeg det ikke. Mine venner gjør det heller ikke. Ingen jeg kjenner skal gå i eller se på noen parade. Og da vil jeg tro at egentlig ingen gjør det. Hverandres liv og helse må stå først.

Vi må ha respekt for alle helsearbeiderne, renholderne, trailersjåførene, butikkansatte og alle som har stått midt i elendigheten for å stagnere koronaviruset. Vi må ha respekt for den dugnaden som har vært de siste månedene. Vi må verne om hverandre og ikke utsette våre nære og kjære for risikoen, eller selve sykdommen. De som blir syke av viruset og havner i respirator, de lider, virkelig lider. De som ikke dør, de blir skadet for livet. Vi ønsker ikke at noen skal lide eller dø av vår uforsiktighet, egoisme og tankeløshet.

Vi ønsker ikke være som de 15000 demonstrantene som hylte og jamret seg i Oslo for Black Lives Matters. Alle liv betyr noe, hver og en av oss, så det ville være hensynsløst å gjøre som demonstrantene, selv om det var «viktig, velment og i godhetens navn». Å samle tusenvis av mennesker i store folkemengder og risikere superspredning er idioti, vi tar Pride-paraden når det er trygt å gjennomføre den!

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg så er det mye hat i verden! (Les: Her!).

I hele 68 land er det kriminelt og være homofil. Straffen er fengslinger, tortur og dødsstraff. I tillegg til disse 68 landene er det også her i europeiske land innført homofiendlige lover som gjør at homofile er fritt vilt for forfølgelse og vold. Uvitenhet og ondskap blant høyreekstreme, og venstrefanatiske politikere og deres følgere som sørger for stor innvandring og islamisering i land som Norge, gjør at også her vokser homofobiske samfunn. I et land som aksepten har blitt bedre enn noen gang før ser vi nå grupperinger som forverrer, venstrefanatikere, høyreekstreme og islamister, hand i hand.

Jeg velger å vise motstand til hatet, diskrimineringen og all elendigheten som minoriteter urettmessig utsettes for. Jeg er ja til livet og kjærligheten. Jeg bor på Fjell i Drammen. Her er over 50% innvandrere, eller har innvandrerbakgrunn, hovedsaklig fra land som tilber Islam. Min samboer og jeg har invitert noen nære venner til en liten fest, og vi skal flagge med et stort regnbueflagg fra balkongen vår. I hele dag, i kjærlighetens navn!

HAPPY PRIDE!!!

Vær med å støtte Amnesty med å stå opp mot landene som diskriminerer mennesker for hvem de er og hvem de elsker. Dette fordi det angår og også påvirker Norge og de farlige miljøene her. Vær med å gi den negative utviklingen motstand, og beskytte rettighetene til homofile, lesbiske, bifile og transpersoner.

Støtt saken med 200 kr og motta et regnbuearmbånd i posten. Klikk HER!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #parade #prideparade #regnbueflagg #islam #islamisering #ukulturer #homo #hat #happypride #høyreekstreme #homofili #lhbt #dødstraff #fengsel #tortur #forfølgelse  #bachabazi #sosialkontroll #afrika #amerika #asia #oceania #europa #amnesty #amnestyinternational #norge #livet #kjærlighet

#alllifematters #everylifematters ❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg