Slik tilbringer vi ferien vår i disse koronatider.


En liten oppsummering fra denne siste uken som har vært. Snuppen min har tre uker ferie i sommer. Nå er vi på tredje uken. Første uken nøt vi bare det nydelige været og områdene her og rundt Drammen. Ble mange fine turer rundt omkring. Enten sammen med jentene, bare oss, eller sammen med venner.

Jeg kan nevne turen til Norges største skogreservat i Trillerudskogen hvor Madonnastatuen står. Og utfordringen i Vikersundbakken. Tur til stranda på Sota, og flere fine restaurantbesøk og masse god mat.

Forrige uke dro vi med Color Line-båten Magic fra Oslo til Kiel og retur. Båten tar normalt 2500 gjester, men på denne turen som var den første etter «lockdown» var vi 800 gjester og ingen fikk gå i land i Kiel. Restriksjoner som gjorde at det ble en kjempefin tur. Ikke noe kjas og mas, og vi fikk bruke tid på hvert sted ombord uten for mye bråk fra fulle folk eller spinnville unger.

Alle hadde det kjempehyggelig, og vi fikk oppgraderte lugarer med havutsikt uten å betale ekstra for det. Vi var på pub, restauranter, casino, danseshow og vi fikk solt oss på soldekk. Vi tilbragte også et par timer på Spa ombord, ble deilig boblebad og massasje. Jeg fikk kjøpt meg en lekker skulderveske, og jeg fikk et lekkert «karma» armbånd hos snuppen min.

Turen gjorde seg virkelig. Og før vi dro hjem igjen fikk vi handlet masse «godsaker» på Taxfree.

I helga var det Pride, og flagget vår vaiet flott fra balkongen her. Regnbueflagget da altså. Vi feiret med gode venner og koste oss med besøket. Det er veldig godt å kunne invitere til sammenkomster igjen, selv om en enda må være forsiktig.

Nå er det ny uke, faktisk tirsdag allerede, og dette er siste ferieuka til snuppen min, så hva vi skal tar vi underveis, eneste er at vi skal ha en ny planlagt fest her på lørdag. Vi delte gjestelisten i to og har invitert vår «innerste sirkel» fordelt på to lørdager. Ha en riktig fin uke alle sammen 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg