Likhet for alle!!


Noen som ser ironien i at det verden over bedrives #blacklivesmatter kampanjer der samfunn bestående av fargede blir ødelagte og satt i brann. Disse hjem og bedrifter i Amerika som er utsatt for massivt hærverk og har blitt brent til grunne tilhører fargede. Det er i all hovedsak fargede som har mistet sine hjem under demonstrasjonene og opptøyene i Amerika. En veldig merkelig måte å si at #blacklivesmatter 😳

Smitteeffekten har vært enorm. I verden over har det blitt ren propaganda i å gjøre det samme som i Amerika. Starte farlige demonstrasjoner med fare for andre menneskers liv og helse i form av hærverk, vold og smittespredning (les: corona, pandemi). Galskap som å starte kampanjer for å få revet statuer og historiske monumenter er blitt til en ny «pandemi», også i Norge (les: Winston Churchill, Ludvig Holberg).

Jeg har med vantro blitt informert om tv-kanaler som har hatt diskusjoner om å fjerne episoder av for eksempel den klassiske britiske tv-serien ‘Hotell i særklasse’ (Fawlty Towers) på grunn av ‘rasistiske skildringer’. Jeg bare måpte da streamingkanalen HBO fjernet en av all tids største filmklassikere ‘Tatt av vinden’ (Gone with the wind) fra 1939. Også på grunn av ‘rasistiske skildringer’.

«Tatt av vinden» har blitt belønnet med mange Oscar-priser, som er den gjeveste prisen i hele filmbransjen. Det mest utrolige og særdeles ironiske er at nettopp denne filmen bidro til at skuespillerinnen Hattie McDaniel ble den første fargede skuespilleren til å noen gang vinne en Oscar. Det var en stor seier for det fargede samfunnet, og bidro til stadig mer aksept i filmbransjen og Hollywood. Som igjen har bidratt i kampen mot fordommer over hele verden. En gigantisk historisk øyeblikk, og en enorm seier mot rasisme og fordommer. En real ‘fuck you’ til KuKluxKlan!

Utrolig mange mennesker går faktisk rundt og tror at den type demonstrasjoner de må har deltatt i er viktig og en bra ting. Ikke misforstå, å bekjempe rasisme ER viktig, men det handler om måten det gjøres på, tidspunkt og konsekvenser. Det er også viktig å skjønne at den ekte eksisterende rasismen går alle veier, ikke bare hvite som har fordommer mot fargede. Dén stemplingen skaper faktisk rasisme.

Det vi ser nå er økning av splittende samfunn. Vi ser også økning av mistillit og hat da den minste lille ytring som er ment som kritikk blir stemplet som rasisme, meningsforskjeller blir stemplet som rasisme, patriotisme blir stemplet som rasisme, ivaretakelse av kultur og historie i eget land blir stemplet som rasisme, kunst blir stemplet som rasisme, å ta avstand til religioner og fanatiske ideologier blir stemplet som rasisme. Listen er lang, men patetisk og helt feil. Å stemple folk for rasister er MER rasisme enn alt dette. Å ta fra folk sin ytringsfrihet, historie og identitet er mer rasistisk, faktisk!!

Det er både trist og tragisk at de som tror de jobber mot rasisme faktisk kan ende opp med å være de største rasistene selv.

I en video under ser vi en farget mann begynne å hetse andre mennesker for at de har andre meninger og oppfatninger enn han. En såkalt ‘politisk korrekt venstrevridd demokrat’ som ikke aksepterer republikanere. Videre i videoen ser vi en av disse republikanerne, en opplyst farget mann ta til ordet. Det han sier om historien i Amerika, historien i verden, om venstrevridde ideologier og så videre synes jeg alle burde få med seg! Så se, hør, kommenter, lik og del!!

Her er videoen:

Deron Slater to anti-Trump agitator: "You're not going to make me shut up, brother."

Posted by Breitbart on Sunday, June 21, 2020


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pandemi #pandemic #demonstrasjoner #rasisme #hat #hatvold #redsel #idioti #frykt #amerika #oslo #norge

#alllifematters #everylifematters ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg