Marc Jacobs

Etter en urolig natt hvor tankene var veldig rettet mot ny husleiekontrakt, merutgifter og potensiell flytting så ble dagen så mye bedre enn forventet.

Husleiekontrakt er skrevet, det gikk som smurt, og snuppen min og jeg er mer enn fornøyd med det. Jeg var etter det på behandling, og jeg ser nå endelig en ende på psoriasis på kroppen, det etter over 200 behandlinger. Bare liiiiitt til..

Etter behandling var jeg innom Spar ved Bragernes Torg, Torget vest. Der kjøpte jeg ei kald brus, betalte 21 kroner og fikk 31 tilbake. Er det et tegn?

Det er 32 grader i skyggen i dag, og denne måneden har vært den varmeste mai måned i Drammen på over hundre år. Og Drammen er jo fra før den byen i landet med flest soldager 😜

I denne varmen og konstante solen fant jeg ut at jeg kunne unne meg selv et par nye ordentlige solbriller. Flere år siden sist. Jeg foretrekker dyre merkebriller fordi billige briller legger jeg enten fra meg og glemmer, eller de går i oppløsning. Merkebriller glemmer jeg aldri, de jeg har kjøpt har jeg enda og de er like fine. Jeg kommer aldri til å slutte bruke mine Prada, men i dag ble det Marc Jacobs. Både stilen og merket er nytt for meg, altså jeg kjenner merket, men har ikke noe selv fra før.

På veien hjem stoppet jeg på puben for en røyk og isvann, og der spilte dem den ene Madonna låten etter den andre, humøret som egentlig ikke kunne bli bedre, ble faktisk det – så jrg tok det som et tegn og leverte inn en lottokupong, den første på.. jeg vet ikke hvor lenge.

Nå tar jeg med meg jentene til «tante Tulla»! Takk for at dere leser, og en fantastisk dag ønskes dere ALLE, ja du oxo Einar, hahaha 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#marcjacobs #bunnytrash

6 kommentarer

Siste innlegg