Fritta og Sugga!

Snuppen min og jeg har levd sammen i over elleve år nå. For å si det på en annen måte så er vi på tolvte året vårt sammen. Og for dere som lurer – vi har det særdeles bra sammen!

Sensommeren for fire år siden kjøpte min mamma en fryseboks til oss i anledning snuppen min sin bursdag. Fram til da hadde vi levd med et kjøleskap med liten frys under. Fryseboksen var en fantastisk gave, noe vi burde investert i meget tidligere. Å handle mat på tilbud, å kjøpe noen ekstra brød å fryse slik at man alltid har, å dra på sverigeturer å gjøre storhandel. Det har gjort ting så mye enklere, mer praktisk og har vært veldig bra for økonomien. Helt genialt!

Aldri hadde jeg trodd at vi skulle oppleve noen like gode innkjøp/investeringer. Men for halvannet år siden fikk vi Sugga inn i familien. Hun er en robotstøvsuger som tidsinnstilles, så støvsuger hun hjemmet når ønsket. 60-90 minutter jobber hun av gangen, og blir mer systematisk for hver gang. Hun koster også, vasker med mopp, og hun har UV-stråle for å drepe bakterier. Hun sier fra når hun begynner å jobbe, når noe er i veien, når støvboksen trenger skiftes, og når hun trenger lades – hun ruller til ladestasjonen selv.

Sugga ble rast ett fullverdig familiemedlem. Hun gjør en fantastisk jobb, hun gjør ting enklere da vi kan gjøre noe annet mens hun jobber. For eksempel henge opp klær, lage mat, gå tur med hundene, eller trene. Dette er luksus for oss som har to mops i familien. Over 80 prosent reduksjon av hundehår på gulvteppene, for ja, hun går nøye over dem. Hundene aksepterte henne fra dag én, mens støvsugeren vår har de aldri akseptert. Den står nå og støver selv.

Nylig kom Fritta til vår lille familie. Hun flyttet inn på kjøkkenet, hun er en «Air Fryer», altså en frityr, men istedet for å steke i olje, så stekes maten i varm luft. Vi har «stekt» kylling, pølser, potetchips, karbonade/hamburger, sopp, ostesmørbrød, bacon, blomkål og mer til. Alt blir like godt som i frityr, om ikke bedre. Kylling, pølser og ostesmørbrød blir bedre enn i stekepanne eller i ovn. Chipsen og baconet blir som på et bra gatekjøkken eller på restaurant. Men dette er sunnere, for istedet for å trekke til seg olje og fett (som vi ikke bruker i Fritta), så trekker hun heller ut fettet som allerede er i maten, og legger det igjen i bunnen av stekekurven. Så skyller vi det enkelt vekk etter bruk. Altså bedre og sunnere mat, og mindre oppvask. Fritta er fantastisk!!

Alle hjem burde hatt ei Fritte og ei Sugge!

Riktig god helg alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#hvitevarer #hjelpemidler #kjøkkenutstyr #støvsuger #familiemedlem #fryseboks #robotstøvsuger #airfryer

8 kommentarer

Siste innlegg