Grunnlovsdagen, folkeskikk og kjærlighet for alle!

Jeg har ved siste to valgene stemt FrP og da blitt stemplet som en blåmann og høyreekstrem på grunn av det. Selv vet jeg hvorfor jeg stemte FrP, og det er fordi jeg måtte veie saker opp mot hverandre, og hva som jeg synes er viktigst. For jeg er en av de som er enig med stort sett alle partiene i én sak eller to. Og jeg er egentlig mest opptatt av miljøpolitikk. Men jeg valgte å stemme som jeg gjorde for å gjøre landet vårt trygt. Trygghet er for meg viktigst, å være trygg hjemme, og å kunne gå trygt i våre gater. Så jeg stemte på FrP for strengere integrering- og innvandringspolitikk. Ved siste valg trengte jeg ikke veie en sak opp mot en annen, da satt Sylvi Listhaug ved roret, og jeg har aldri hatt mer tillit til noen annen norsk politiker, enn jeg har til henne.

Etterhvert falt det seg naturlig å følge litt med i FrP og høyrepolitikk. Jeg meldte meg inn i FrP og jeg ble også medlem i Listhaug, FrP og Høyresiden-grupper på Facebook.

Det klages mye på venstrevridd propaganda fra diverse massemedia i nevnte grupper. At sannheten ofte blir holdt tilbake eller forvridd. At fokus settes på feil sted. Mani Hussaini kalles for en jævla dritt, det samme gjelder Bjørnar Moxnes. Gro Harlem Brundtland er landforræder sammen med tåkefyrsten Jonas Gahr Støre. Hadja Taijik blir kalt pakkishore og vi har forgriper-Trine (Skei Grande) og pedo-Rune (Øygard) og så videre og så videre..

Det skrives ofte i disse gruppene at venstresiden er dumme og kan ikke være saklige. Arbeiderpartiet og co anklages ofte for å ikke kunne diskutere sak, men at de heller går til personangrep. Dette samtidig som alle disse kallenavnene slenges hit og dit i gruppene. Dette i tillegg til alt som skrives om flyktninger, innvandrere og asylsøkere. Jævla ditt og jævla datt og søppelsekker, avskum og så videre..

I forbindelse med 17.mai ble det mye styr i enkelte av disse gruppene da det kom frem i media at nå nå får man lov til «å vifte med flagg av alle typer» i borgertoget i Skien. Deriblant «Regnbueflagget» som representerer inkludering, respekt og kjærlighet for alle. Av enkelte kjent for «Homoflagget», for meg «Kjærlighetsflagget».

Link: Snur i flaggsaken!

Uvitende om hvorfor enkelte ønsker å også bruke regnbueflagget under 17. mai og i borgertoget kom kommentarene fortløpende. Der var tydelig intet ønske om å sette seg inn i hva det i det hele tatt handler om. Personer i disse gruppene skrev blant annet:

«Neste er vel hakekors og IS flagg da. Hau… dem har sine egne dager ellers. Må væra bra nok det…»

«Man må spørre, er det "Homo Day" eller er det 17. Mai vi feirer i dag, fy flate for en verden vi lever i, la no dette vere 17.Mai, "Homo" gjengen får finne seg en annen dag, for et jevla pakk»

«Isis flagg neste sia alle flagg e godkjent!!!»

«Ingen voksne som kan brenne dritn.»

«Har ingenting imot at folk er homofile. Dei må bare vera det så mykje dei vil. Men dei trenger ikkje trykka det ner i halsen på alle oss andre ved einkvar anledning, og iallefall ikkje på vår nasjonaldag der me skal feira Norge!»

«FOR EN SKAM FOR SKIEN OG TILLATE DETTE EKLE FLAGGET!! Sett en stopper for denne galskapen!!!!»

«Snart er 17.mai soperne og pedofiles dag»

«Jævla pakk»

«Sopere!!»

Dette er noen av kommentarene som det norske folk med sine holdninger og verdier har delt med oss andre her på Facebook, i nevnte grupper. Dette er mennesker som tydeligvis tror de er bedre enn alle andre. Og det verste av alt er at dette er ikke engang de verste kommentarene, de verste kommentarene ble moderert vekk underveis. Og tro meg, de kommentarene var MANGE og grusomt stygge!! Og menneskene som skrev dem er liksom de som skal bestemme hvem som skal gå i tog i Norge og bestemme hvilket flagg vi skal få lov til å bære??!! Dette er folket som representerer det norske folk i Norges gater!!

Det er mye hat i disse gruppene, til og med Sylvi Listhaug har tatt avstand fra disse gruppene som noen er laget i hennes navn. Listhaug har vært hard i homopolitisk debatt, i innvandringspolitikk og så videre. Men forskjellen er at hun har ikke noe imot homofile eller innvandrere. Hun var på et tidspunkt imot ekteskap mellom mennesker av samme kjønn, men hun respekterer og representerer homofile. Hun har respekt for innvandrere som viser respekt, det er kriminelle innvandrere hun vil til livs!

Når det er slik som dette så synes jeg faktisk ikke 17. mai er noe å feire. Norge består av folket i landet, er dette folket, så er det hat vi feirer, og jeg vil heller feire kjærlighet – en annen ting er, det er grunnlovsdagen det her er snakk om, og jeg er ganske sikker på at disse representantene for Norge bryter ikke bare en eller to av paragrafene i grunnloven, i tillegg til mangelen på medmenneskelighet og nestekjærlighet.

Hva debatten om hvilket flagg angår, så er det både heterofile, bifile og homofile som er både for og i mot. Det er ikke det dette innlegget handler om! Dette innlegget handler om folkeskikk og om hvordan norske folk oppfører seg i dagens samfunn!!

Jeg støtter Sylvi Listhaug!

Jeg er for et bedre helsenorge, medmenneskelighet, glede i livet, samhold, et inkluderende og trygt Norge og kjærlighet for alle!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#frp #blåmann #høyreekstrem #miljøpolitikk #integreringspolitikk #innvandringspolitikk #politikk #sylvilisthaug #listhaug #toppolitiker #politiker #facebookgrupper #facebook #propaganda #norskfolkeskikk #folkeskikk #venstrevridd #media #massemedia #manihussaini #bjørnarmoxnes #groharlembrundtland #brundtland #jonasgahrstøre #tåkefyrsten #gahrstøre #støre #ap #arbeiderpartiet #hadjatajik #trineskeigrande #skeigrande #grande #runeøygard #trondgiske #giske #17mai #erna #ernasolberg #solberg #regnbueflagget #nasjonaldagen #regnbueflagget #grunnlovsdagen #kjærlighetsflagget #borgertog #skien #is #nazisme #isis #homo #homopolitikk #homofile #homofili #undertrykkelse #fordommer #respektløshet #hat #sopere #pedofile #lhbt #hlbt #llh #lhbti #norskeholdninger #hetero #norskeverdier #norskmoral #holdninger #verdier #moral #flagg #borgertog #17maitog #tog #heterofile #medmenneskelighet #nestekjærlighet #kjærlighet #norge2018 #norge2019 #norge2020 #norge

2 kommentarer
    1. Veldig godt skrevet, endelig en med folkeskikk og fornuften i behold. Langt i mellom dem i dagens debatter.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg