Å bli den beste utgave av seg selv!

I dag tenkte jeg å benytte anledningen til å takke alle sammen som leser bloggen min. Mange ganger har det hendt at noen har spurt om de kan dele det eller det innlegget. Selvklart, innleggene mine er skrevet for å deles. Da jeg startet bloggen for flere år siden var den først ment som en slags personlig dagbok som kunne fungere terapeutisk. Slik er det enda, men det har endret seg litt. Tanken min er nå også å dele mine opplevelser, tanker, meninger og følelser for å fortelle andre at de er ikke alene med å oppleve ting som en helst skulle sluppet, at de ikke er alene om å tenke triste eller gode tanker, føle så sterkt om en sak eller noe. Andre innlegg er til skrekk og advarsel. Og noen for å gi støtte. Meningen er å fortelle at det hjelper å snakke om det. Dele. Og jeg tror alle skjønner som har lest denne bloggen: det kan også hjelpe å skrive om det!

Nå har jeg skrevet blogg i flere år, jeg har fått luftet mye fra mitt liv. Det skal jeg fortsette med. Jeg har luftet deler av min fortid og oppvekst, og deler av nåtiden. Jeg har luftet enkelte ideer om framtiden. Jeg har luftet hva jeg tenker, hva jeg mener om og delt mange følelser, vonde og gode. Jeg har gitt av meg selv så godt jeg kan, på godt og vondt – og jeg har blitt elsket og hatet, misforstått og forstått.

Hatere vil alltid hate, men kjærlighet er alltid sterkest. Noen velger å misforstå, men heldigvis er de fleste av mine lesere gode medmennesker ❤

Så tusen takk igjen til dere som har lest. Og særlig tusen takk til dere som ‘liker og deler’, og dere som kommer med innspill og kommentarer i blogginnleggene. Slike innspill hjelper mye for å få satt tanker i perspektiv, noen ganger ser man ting annerledes etter innspill fra andre, og det er veldig viktig, for noen ganger er det ikke det første en tenker som er det riktige!!

Dere hjelper meg bli et bedre menneske, og jeg ihvertfall, ønsker å være den beste utgave av meg selv som overhodet mulig!

Igjen tusen takk til dere alle, ha ei riktig fin uke, og velkommen tilbake til bloggen anytime!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg