‘Rekyl’ sesongavslutning – så dere meg?! 😜

Rekyl er en norsk TV-serie på 8 episoder med blant annet (fra venstre på bildet) Silje Torp, Odin Waage, Jesper Malm og Inga Ibsdotter Lilleaas i hovedrollene. Andre skuespillere verdt å nevne er Ingar Helge Gimle og Duc Mai-The.

Odin Waage («Halvbroren», «Øyenvitne») spiller Robin som får prøveløslatelse etter et særdeles mislykket narkokupp. Dermed sitter han og de andre involverte med milliongjeld til bestillerne av jobben.

Når alle er ute møtes de, og begynner etterforskning for å finne ut hva som egentlig gikk galt den aktuelle kvelden for kuppet. De finner etterhvert ut at det handler om korrupsjon i politiet, justisdepartementet og høytstående advokatfirmaer.

Kritikerne slaktet serien som er en TV3 og Viaplay-produksjon. Det medførte dårlige seertall og dermed ble serien droppet av TV3. Men Viaplay valgte å vise alle 8 episodene.

I kveld var det sesongavslutning, og jeg har sett alle episodene. Ikke så dårlig som kritikerne skulle ha det til, men enkel og grei underholdning for de som ikke ønsker å plukke på enhver detalj. Spennende for de som liker litt krim og eksplosjoner.

Og det aller beste – i sesongavslutningens siste scene sammen med en av hovedrolleinnhaverne Duc Mai-The (Peter, lengst til høyre på bildet over) dukker jeg opp, ca 25 sekunder før rulleteksten 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!

#rekyl #viaplay #tv3 #viafree #siljetorp #odinwaage #jespermalm #ingaibsdotterlilleaas #ingarhelgegimle #ducmaithe #krim #norskkrim #tvserie #statist #smårolle

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg