Fullvaksinert!


Jeg har helt oppriktig aldri i hele mitt liv noengang hørt om noen som er «fullvaksinert« mot virus før eller har brukt dette ordet, denne beskrivelsen tidligere. Ikke før 2021 må sies.

Har du?

Det skrives på Facebookstatuser, på profilbilder, overalt i media, i blogger og hvor en måtte se. Beskjeden fra Helsenorge og Folkehelseinstituttet (FHI) er at en er «fullvaksinert» når en har: fått 2 vaksinedoser, og det har gått over 1 uke siden du fikk den siste dosen.

Noen steder brukes ordet «ferdigvaksinert».

Nå begynner flere land med 3 doser. Noen har begynt. Da kan man jo umulig være hverken «fullvaksinert» eller «ferdigvaksinert» etter 2 doser. Men det faktum at man snakker om dose 3 river jo termologien «fullvaksinert« og «ferdigvaksinert» i biter.

Fakta er at en blir hverken fullvaksinert eller ferdigvaksinert mot virusinfeksjoner, samme med influensavaksinen, men da sier vi «årets influensavaksine» eller noe annet liknende.

Ordbruken med «fullvaksinert» og «ferdigvaksinert» er manipulering, på den måten har flere latt seg overbevise eller presse inn i et løp som kommer til å fortsette, «når jeg tok den første så kan jeg like gjerne ta den andre». Og da er man inne på et spor som gjør det lettere å la seg overtale til dose 3 og 4.

Av en eller annen grunn skal disse vaksinene, dosene, injiseres mye hyppigere enn andre vaksiner, enn feks influensavaksinen. Hvordan kom de fram til det? Altså, dette var jo bestemt før vi startet massevaksineringen.

I går ble den «fullvaksinerte» (to doser) faren til venninna vår innlagt fordi han er blitt syk av Covid. Så mye for den «fullvaksineringen». Alle disse tiltakene for å beskytte våre syke og eldre, for å få flokkimmunitet og hva det måtte være, jeg gremmes..

Et annet spørsmål som kommer i anledningen når en går fra 2 til 3 doser. Vil man måtte ha 3 doser for vaksinepass/koronasertifikat? Eller er man fortsatt «fullvaksinert» eller «ferdigvaksinert» ved 2 doser? Eller kanskje blir det slik at en må bli injisert med 4 doser for å få sådan sertifikat i 2022? Hahaha.. unnskyld at jeg ler, det er ikke en latter fordi jeg synes det er moro. Det er absurd!!

Igjen, hvor kommer ordet «fullvaksinert» fra? Finner dere det i noen ordbok? Såvidt meg bekjent er dette et fremmanipulert ord gjennom siste året. Et ord for å villede og manipulere. For man vet jo hva folk legger i «full» og «ferdig».

Legg gjerne igjen kommentar i kommentarfeltet hvis dere finner «fullvaksinert» i noen ordbok, jeg vil veldig gjerne vite hvilken.

Folkehelseinnstittuttet lovet på et tidspunkt at alle skal være ferdigvaksinerte til 19 September. Men det stemmer jo ikke? Eller har de laget et «Memo 618»?

Bare så det er klart så finnes det ingen antydninger whatsoever som anskueliggjør at myndigheter hist og her i verden har tenkt å avslutte denne runddansen med pandemi og vaksineringer, bare litt til folkens, bare én dose til, og enda en, og så en til, neste vår, neste sommer, og så til høsten så kan vi få livene våre tilbake helt og holdent igjen 🤞

Link: Vaksinestudie: Noen kan trenge en fjerde dose (VG)

Link: Smitte kan gi bedre beskyttelse enn vaksine (forskning.no)

Link: Ny studie: Smitte gir bedre beskyttelse enn vaksine (Nettavisen)

Link: Ny studie, smitte gir bedre beskyttelse enn vaksiner (ABC Nyheter)

Link: Personer med alvorlig svekket immunforsvar får tredje vaksinedose (ABC Nyheter)

Link: Politikeren

Link: Ny studie forteller: Fullvaksinerte blir superspredere (Steigan.no)

Link: FHI: Pasienter med alvorlig svekket immunforsvar bør få tredje dose (Dagsavisen)


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #vaksine #smitte #fhi #panemi #ferdigvaksinert #fullvaksinert #myndigheter #norge #bunnytrash

6 kommentarer
   1. Ja, nei det skal ikke være greit.. forvirring er et godt virkemiddel for å villede andre. Jeg bare håper det går bra med pappaen til venninna vår. Hvis det gjør det så håper jeg han innser unødvendigheten av flere doser..

  1. Hyggelig å se at litt av våre innlegg kommer i bloggen din. Det er helt sant at det er noe riv ruskende gale når man bruker termologier som er direkte usann om noe medinsk. Det er åpenlyse løgner fra media og politikere. Psykologiske løgner.

  2. For det aller første er det noe “underlig” ved hele denne CoVid-19 pandemien. De aller, aller fleste pandemier i vår historiske tid har blitt vist/bekreftet opprinnelsessted, – – eller er de det? Når de på høsten “regulært gjenvendende” og nye utgaver av influensa oppstår, så vites det ganske raskt hvorfra disse influensaen har sin opprinnelse, – men omkring denne CoVid-19 har det vært hemmelighold; misinformasjoner og feilinformasjoner. Alt dette blir da også spekulasjonsskapende. .

   “Først” var det at dette viruset hadde oppstått på et dyremarked i byen Wuhan i China, hvilket det så ut til at China “aksepterte”. Men så dukket det opp en forskningsinstitusjon i den samme byen, hvor det også ble forsket spesielt på nettopp virus! Men da “satte China foten ned”, og begrenset all informasjon. Når det videre spekuleres i når det hele “begynte” kommer det fra military Intelligence (som vanligvis har en meget høy integritet med hensyn på å informere utenom reglementerte kanaler) at det var registrert en avvikende og øket aktivitet både fysisk (billedovervåkning) aktivitet mellem sykehus og virusforskningsstedet i denne byen Wuhan i China, men også en unormal økning i den digitale aktiviteten (signal intelligence) mellem det samme forskningsstedet og sykehus, men også involvert høyere myndigheter i China. Dette “kom fra” både amerikansk og tysk overvåkning.

   Mesteparten av denne overvåkningen foregår automatisk, ved at systemene er satt opp med “normalsituasjonen”, men trigges ved avvikelser slik at den mer fysiske eller menneskelig analysen overtar/tiltar. Den registrerte fysiske abnormaliteten i Wuhan var en økning av biltrafikken mellem forskningsinstitusjonen og sykehusene, og den digitale abnormaliteten var en økning av telefon og eposttrafikk mellem forskningsinstitusjonen; sykehusene; lokale myndigheter og siden sentrale myndigheter. Og disse abnormalitetene ble oppdaget allerede i september/oktober i 2019.

   Siden radet kommetfrem at amerikanske myndigheterhar bidratt med finansiering av enkelte forskningsoppgaver i den samme institusjonen i Wuhan (Obama-administrasjonen), og sist kom det frem at også Canada har vært involvert med bl.a. “Samples” av virus.

   Predident Trump var tidlig ute med å referere viruset til å være “China Virus”, hvilket skapte stor politisk motstand og frustrasjon som åpenbart skulle bidra til at dette i hvertfall ikke var et virus fra China. Men President Trump må nødvendigvis også ha vært blandt de aller første til å fått informasjonen om abnormaliteten i Whan fra nettopp sin egen marines efterretning; ONI (Office of Naval Intelligence) som også har “kontrollen” over satellittene og samtidig er verdens desidert fremste på såkalt signal intelligence, med omtrent 40.000 ansatte og omtrent ubegrensede økonomiske midler!

   WHO; FNs helseorganisasjon gikk tidlig imot President Trumps mer bombastiske påstander hva gjaldt China og viruset, – som om FN skulke ha et enda mer avansert signal intelligence corps!(?). Når da omsider WHO blir presset til å stille China spørsmål i saken, så er såvisst ikke China medgjørlig, og bruker smitteårsaken i den samme pandemien som årsak til å hindre “inspektører” fra WHO i å komme til China og Wuhan. Og når disse “inspektørene” omsider fikk komme, lekkes også litt om at noen bistand fra China ikke var den aller største, – om noen. Siden skulle WHO komme med en rapport, – men selv ville jeg nok heller efter dette ha brukt “signal intelligence” til å studere enkelte “inspektører” og utvalgte andres og deres familiers bankkonti, 😉

   Signal Intelligence har siden oppgitt at det innsamlede materialet fra China; Wuhan er såpass stort og krever lang tid med analyser, bl.a. da det kreves omfattende studier og oversettelser av innsamlede tale- og skriftlige kommunikasjonsfiler, arbeide som vil kunne ta minst ett år. Ikke desto mindre har nu President Biden og hans administrasjon nettopp frigitt en rapport fra “Intelligence” som for det aller meste fjerner enhver mistanke om noe irregulært fra China. Det var visst “bare noen anmerkninger” fra én av efterretningsetatene som kunne “noe” spørsmål ved China’s rolle i dette, og det er grunn til å anta at de som nok er “noe” uenig er nettopp ONI, eller marinens efterretning, da det også er nettopp de som sitter på “førstedataene”, – 😉

   Så hvorfor i all verden er nettopp denne CoVid-19 virussituasjonen gitt et slikt abnormalt hemmelighold??

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg