Jeg er dårlig.


Som jeg fortalte her i bloggen i går så er det høy sjanse for at snuppen min og jeg har fått covid-smitte. Smittesporingsteamet har bedt oss vente til i morgen, altså onsdag, med å teste oss. Situasjonen akkurat nå er at jeg faktisk ikke er i form. Det var jeg ikke i går kveld heller. Et snev av svimmelhet, som om noe er på gang i kroppen min. Litt kvalm. Men ikke noe av disse typiske symptomene som å bli snufsete eller hoste. Bare mer «uggen» eller «urven» som man sier. Og det kan jo rett og slett bare være en reaksjon på omstendighetene.

Det er jo noe med å få slik en beskjed. At noen en har tilbragt mange timer med har fått påvist smitte, og har hatt denne smitten alle de timene man var sammen i en liten leilighet, på kjøretur og så videre. Så det kan jo rett og slett være at jeg har en reaksjon på uvissheten, det å ikke vite, men rett og slett bare sitte her å vente. Det gjør noe med en. Jeg tenker på alle de som har opplevd dette gjennom disse 18 månedene. Corona handler jo om psykisk utmattelse. Et endeløst kjør og en runddans for å få befolkningen til å vaksinere seg.

Men per nå er det altså slik at i går hadde ikke vedkommende nærkontakt som vi har fått smitten av, hvis vi er smittet, ingen symptomer («fullvaksinert»), ikke snuppen min heller («fullvaksinert»), han er ikke våknet enda nå, så jeg vet ikke om han føler seg like fin i dag. Jeg selv var «uggen» i går kveld, og det pågår enda. Et snev av svimmelhet, litt kvalm og føler meg litt «fraværende». Så slik er det med det.

Nok en dag med blå himmel, sol og varme. Et fantastisk vær. Har tatt morgenrøyken sammen med en tassimo baileyskaffe på balkongen. Burde kanskje gått en lang fin tur i dag for litt tankeadspredning, men vi får se. Ha en riktig fin dag alle sammen 😘

Link: Må holde meg hjemme pga covid.


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #vaksine #smitte #fhi #karantene #pandemi #ferdigvaksinert #fullvaksinert #symptomer #myndigheter #norge #bunnytrash

18 kommentarer

Siste innlegg