Debatten om Moria, asylsøkere og flyktninger.

Debatten er det eneste programmet på NRK som noen kan ta meg i å se på. Vi må engasjere oss i samfunnet og politikk for å gjøre det som er best mulig for samfunnet vårt, Norge og omverdenen. Jeg liker også Fredrik Solvang. Han er en grepa kar slik jeg ser han.

I kveld var Debatten om Moria-leiren i Hellas, asylsøkere og flyktninger. Etter Debatten sendte jeg dette spørsmålet til Jon Helgheim. Det fordi jeg mener dét må frem i lyset hvilke konsekvenser innvandring har i Norge, og jeg mener islamisering må stoppes.

Link til kveldens debatt: Debatten

Jeg skrev følgende til Helgheim:

«Hvorfor diskuteres det så lite om konsekvensene for samfunnet Norge å ta inn flyktninger fra ukulturer og Islam? Det brenner i Moria, men hva med alle påsatte branner i Norge? Hvorfor snakkes det ikke om dette? For noen uker siden ble søppelkassene utenfor flere blokker på Fjell i Drammen satt fyr på og stod i brann. I disse blokkene bor det i hvertfall over 4000 mennesker. Er ikke våre liv verdt noe? Skal ikke vi som bor i Norge beskyttes og være trygge? Jon Helgheim, jeg så debatten i kveld, men hva dette med innføring av flyktninger, asylsøkere, ukulturer og islam faktisk gjør med Norge og folket her nevnes ikke. Og oppi alt dette, hvorfor kan vi ikke kutte ut å bruke penger på å bygge moskéer og gi enorme summer i statstøtte til disse og heller bruke disse pengene på flyktningeehjelp i nærområdene? Vi trenger faktisk ikke moskeer og store samlinger som øker ukultur. Be kan de, som alle andre, gjøre i egne private hjem».

Hva mener dere?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fredriksolvang #jonhelgheim #nrk #nrkdebatt #debatten #moria #dublin #asylsøkere #migranter #flyktninger #politikk #innvandring #hellas #flyktningeleir #frp #ukultur #moskeer #islam #islamisering #brann #branner #norge

4 kommentarer
  1. Enig.
   Subsidiært, mener jeg at dersom vi ikke skal stenge dørene for fremmedkulturell innvandring (hvilket garantert ikke vil skje i overskuelig fremtid), så får vi i det minste fordele de rundt til de stedene hvor fraflyttingen er stor, og behovet for folk dermed er presserende. Om en slik praksis var blitt innført istedet for å stue alle inn i de allerede tettest bebodde strøk, ser jeg imidlertid slettes ikke bort fra at vi ikke bare ville ‘tålt’, men også kunnet dra nytte av en viss innflytting. Årsakene er flere: 1) De nevnte tynt befolkede områder er faktisk i desperat manko på arbeidskraft, i motsetning til Oslo/Østlandet hvor typ 99% skvises inn pr i dag. 2) Dersom innflytterne spres med 1-2 husstander hist og her over hele landet, vil for det første mangelen på landsmenn tvinge de til å la seg integrere, samt at man vil kunne gi en individuell oppfølging mht intergrering når det bare dreier seg om noen få mennesker om gangen. 3) Dersom disse blir spredt rundt på denne måten, forhindrer den fysiske avstanden at de rotter seg sammen i gjenger, hvor de fyrer hverandre opp med negativitet, hat og forrakt for det land og folk som har tatt de imot. Dersom de imidlertid ikke vil utgjøre mer enn typ 1 %, max 2 pr fylke, vil flertallet være såpass massivt at de istedet vil dras inn i det norske/vesteuropeiske tankesettet..

   Jeg begriper faktisk ikke hvorfor dette ikke gjøres, for det ville definitivt funket så himla mye bedre enn den ghetto-greia i drabantblokkene og på Grønland som praktiseres pr. d.d. Den eneste begrunnelsen jeg har fått når jeg har stilt dette spm. er noe så hårreisende som at DE VIL IKKE bo på slike steder!! Da blir jeg regelrett forbannet, for da må en da for pokker ha baller nok til å sette hardt mot hardt typ; “Du er velkommen til å bo i bygda ‘Knarvik’, og dersom dette ikke skulle passe deg, så anser vi det slik at du har vurdert en fortsatt tilværelse i hjemlandet som et bedre alternativ. – Flyet letter fra Gardermoen kl. 16:30, -Au revoir!”
   Verre er det ikke!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg