Religion, ideologier, korrupsjon og propaganda!


Leste en diskusjon på nettet i dag startet av Hege Storhaug som drifter HRS og RIGHTS.NO. Storhaug er en oppegående intelligent dame som jeg respekterer, som oftest er enig med, og som gjør utrolig mye bra opplysningsarbeide i forhold til innvandring, kulturer, ukulturer og islam. Men i dag reagerte jeg på en uttalelse fra henne, og jeg siterer: «Kirka burde selvsagt støttes i det kristne Norge, og vi har også kunstskatter som skal ivaretas».

Ta gjerne vare på kunstskatter, men hvorfor er det selvsagt at kirka skal støttes økonomisk i Norge? Jeg har lest Bibelen og synes den er fantastisk både som vitsebok og samling med fantastiske eventyr. Jeg synes uansett Hobbiten og Ringenes Herre er bedre som fiksjon. At Jesus levde og ble fulgt av disipler er så, og at disse historiene om han og alle de andre i bibelfortellingene har blitt gitt ut som litteratur er interessant og bra. Litt sannhet og mye eventyr og tullball, men som livssyn har dette aldri vært bra. Det heter seg at mange har blitt reddet av sin kristne tro, men det er kun selvbedrageri å klamre seg til den slags.

Kristendom er kun gammel overtro som ble innført i Norge med terror og vold. Her hadde vi en helt annen tro som ble fysisk fjernet med innvandring av fanatikere. Religion er årsak til nesten all elendighet, her til lands har folk gradvis bevegd seg vekk fra elendigheten, men nå ser vi at historien gjentar seg og islam bygges opp. Det vi blir sittende igjen med er kun styggedom. Et stort Islam med sin kvinneundertrykkelse, sitt homohat, kjønnslemlestelser, sosialkontroll, pedofile som tar barnebruder, flerkoneri, vold og terror. For å nevne noe. Mye av denne elendigheten har vi hatt gjennom kristendommen og sektene som har spiret på grunn av kristendommen. Fanatisme er farlig og skaper utrygghet for mange gode mennesker.

Dette burde ikke være mulig i demokratiet Norge. Ideologier og religioner som dette er korrupsjon.

Nå har Hege Storhaug i RIGHTS.NO gått ut med å belyse det faktum at ni somaliske menn, alle født i utlandet og to som i dag er utvandret fra Norge har full kontroll på økonomien og eiendeler i Norges største moské. De sitter i dag med full kontroll over 44 millioner norske skattekroner. Altså, de sitter i et styre på livstid i en stiftelse som «eier» moskeen. Hvis stiftelsen oppløses, kan de selv opprette en eller flere nye stiftelser der de selv setter seg selv i alle posisjonene og har all kontroll på penger og eiendeler og eiendommer.

Dette er en link til Hege Storhaugs sak.

Dette er å tillate korrupsjon, «på samme måte» som kirken og kristendommen har fått regjere med innkreving av skatt og mye annet for å styre folket, blande seg i folks privatliv, lage ukulturer som skaper hets og fordømmelse. Hvorfor skal det norske folk betale for dette?

Jeg personlig meldte meg ut av statskirken for mange år siden, av mange grunner, i hovedsak på grunn av evangeliesenter, kirkens syn på og behandling av homofile. Nå er stat og kirke delt, noe som er til det bedre. Hvorfor skal vi etter all elendighet ta noen som helst ideologi inn i varmen? Islam er verste sort, der er jeg helt enig, men vi trenger ikke kristendommen heller! Bort med all dritten!!

Ideologier og religion bør forbys i det offentlige. Folk må gjerne tro på hva de vil, men det trengs ikke statsstøtte eller penger for å kunne tro på noe som helst. Idioti på bok. I mitt hjem tror jeg på hva jeg vil, og det kan fritt alle andre også. I sine respektive hjem. Vi trenger ikke noen slags religiøs ideologisk korrupt propaganda. Å be til våre «guder» kan vi gjøre hjemme, med rævva mot mekka!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#religion #islam #kristendom #hegestorhaug #rights #hrs #kirke #stat #moske #livssyn #terror #propaganda #korrupsjon #islamisering #vold #tro #norge

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg