Norge – terroristers paradis!

Norge er blitt et «ferieparadis» for berikelsen. Her kan de ta livslang ferie og bare kose seg på staten og norske skattebetaleres regning.

I rettssaken for få dager siden i Italia ble Mulla Krekar dømt sammen med fem andre, hvorav to av dem også bor i Norge. En mann i 40-årene, bosatt i Østfold, ble dømt til ni års fengsel, mens en mann i 40-årene, bosatt i Buskerud, ble dømt til sju år og seks måneder i fengsel.

PST har opplyst at det ikke er grunn til å pågripe de to mennene. Årsaken er at de, i motsetning til Mulla Krekar, er norske statsborgere og er dermed i henhold til Utleveringsloven beskyttet mot utlevering.

Jada.. joda.. mannen som bor i Buskerud heter Kamil Jalal Fatah og bor her i Drammen. Drammen ja, en av de seks kommunene Sylvi Listhaug ønsker innvandringsstopp til, hun mener det er for farlig å ta inn flere innvandrere til kommunene Oslo, Lørenskog, Skedsmo, Rælingen, Ullensaker, Askim og Drammen.

«Bare tull» kommer det fra hylekoret på den blodrøde venstresiden. «Ikke farlig!»

Nei, terrorister er ikke farlige. Spesielt ikke når de beveger seg fritt i samfunnet vårt, i våre nærområder og våre nabolag. Djizes..

..og med det så fortsettes det å ta inn flere, ikke bare til Norge, men også til nettopp disse nevnte kommunene. Og her i Norge deles visst statsborgerskap ut som sukkertøy. Hva annet kan man si når det faktisk er slik at terrorister får statsborgerskap her mens de er tiltalt for terror i andre land?!

Dette skjer fordi det norske folk ikke er islam- og innvandringskritiske nok til å stemme imot. «Islam kommer til dere» har Krekar lovet, og for hver dag blir det en større sannhet!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#norge #innvandring #terror #politikk #krekar #mulla #dømt #terrorisme #italia #rettsak #sylvi #listhaug #stem #valg #frp #fengsel #utlevering #utleveringsloven #statsborgerskap #islam #drammen #paradis #ferieparadis

8 kommentarer
  1. Meget få terrorister i Norge. Adskillig flere som er voldelige på annen måte, og det gjelder ikke minst voldtekter, angrep på lærere, og nå også angrep på politifolk. Norge blir mindre og mindre trygt, og de fleste vet hvorfor. UT!

  2. Ja, ikke sant! Begriper ikke hva faen som er poenget med utvisningsdommer når fyren ikke ser ut til å kunne la seg utvise! – Og til sammenligning, tok det jo knapt et pennestrøk å få hevet den stakkars statsborgeren som hadde gjort landet her til sitt eget, jobbet og stått på siden dag en, ut av det norske folkeregisteret grunnet uklarheter ang oppgitt opphavsland for noen år tilbake. Sånt strider mildt sagt mot min rettsfølelse, iallefall

   1. Det er godt noen husker.. kanskje en dag blir vi kvitt Krekar, men disse som har fått statsborgerskap blir vi jo ikke kvitt, de er jo like ille som Krekar, de har bare ikke fått samme oppmerksomheten da det blir dysset ned av MSM at her vrimler av terrorister..

  3. Jeg vet ikke hva jeg skal tro vil skje i den saken. Italia vil kanskje være sikre på at de får Krekar ut etterpå. Så i media at svigersønnen hans bosatt i England, men med norsk oppholdstillatele, er arrestert. Så kanskje England utleverer ham til Italia? De ønsker neppe å beholde ham i England nå etter den dommen i “støvellandet”

   Ellers la jeg merke til at Muslimsk råd er fornærmet, eller rettere sagt krenket, over minnetavlene på bakken over Nobelprisvinnere. For en av dem heter Muhammad i en eller annen variant, og da er det krenkende at man kan tråkke på Profetens navn. Jeg håper ikke Stavanger gjør knefall her, for dette ble så idiotisk at jeg gremmes. Jeg tenkte nemlig på de muslimene som bærer samme navnet og som bedriver faenskap. Voldtekter, drap, ran, tyverier, vold, svindel og bedragerier. Krenker ikke de denne Profeten da, siden de bærer hans hellige navn? Jeg synes de er en skam for ham. Ellers er jeg ikke helt imponert over hele Profeten deres pga han ikke kunne holde kjønnsorganet sitt unna et ni år gammelt barn. Men han var vel sexfiksert, han også, som enkelte “supermoralske” prester var her før i tiden. Satte barn på tjenestejenter og skyflet dem på dør… i en tid hvor de ble fordømt, gjerne straffet, for å få barn utenfor ekteskap. Moralen og æren hvilte på kvinnene, som i dagens islam. Religion = Grøss!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg