Noen kommenterte «nå har det gått for langt!»

Muslimsk Råd

Det har gått for langt for lenge siden, men det ser ut til at flertallet av det norske folk er enten veldig naive og eller veldig trege i oppfattelsen – de har rett og slett tungt for det! Men håper at det nå kan skje endringer, håper at nå begynner folk å slå neven i bordet, setter foten ned, sier i fra og stemmer politisk mot innvandring!!

Forrige innlegg handlet om hvordan norsk innvandringspolitikk benyttes for islamske terrorister å sikre seg et nytt statsborgerskap som hindrer utlevering til andre land der de blir dømt for terroren de har begått. Islamske terrorister går fritt i Norge og lever på staten og norske skattebetaleres regning. Mulla Krekar og hans like har ledd av Norge i mange år nå, «Islam kommer til dere» er hans ord.

Norgeterroristers ferieparadis!

Oppå dette igjen bruker Norge 87 millioner i året på islamske moskéer som det nå er blitt mer enn 200 av over hele landet. Det opprettes stadig tyrkiske, somaliske osv cafeer i byene. Her i Drammen er flere skiltet med «kun for medlemmer».

Fredsprisvinner Muhammad Yunus

Og vi må ikke glemme Muslimsk Råd (Islamsk råd) som nå gjerne vil bestemme hvordan vi skal ha det, og hvordan ting skal være her i Norge.

Muslimsk råd (Islamsk Råd) vil at en plate med navnet til fredsprisvinner Muhammad Yunus bør fjernes fra bakken i Stavanger. Prisvinneren deler navn med islams profet. De mener at det er problematisk at navnet til personen mange muslimer setter høyt, kan tråkkes på i Stavanger sentrum.

Varaordfører i Stavanger kommune Bjørg Tysdal Moe (KrF) sier at hun er åpen for en politisk behandling av saken.

Dagbladet: Muslimsk råd vil fjerne hyllest til fredsprisvinner.

Alfred Nobel

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#norge #innvandring #terror #politikk #krekar #mulla #dømt #terrorisme #italia #rettsak #sylvi #listhaug #stem #valg #frp #fengsel #utlevering #utleveringsloven #moske #statsborgerskap #islam #islamisme #muslimskråd #muhammad #yunus #nobel #fredprisvinner #stavanger ##drammen #bjørg #tysdal #moe #krf #kristelig #folkeparti

6 kommentarer
  1. Gjør det gjerne litt lettere å komme hit, om man har (deponere) penger til returbillett, og godtar “fotlenke” som kan spores.
   Fingeravtrykk-ID for alle som skal ha noe av NAV, og da kun der de “ble bosatt”, og generelt vanskeligere å få noe.
   Forbrytelser skal straffes, “ikke returnerbare” som Mullah Kokko skal da straffes her, ikke gå løse og planlegge faenskap.
   Alle som kommer, må signere på å respektere Norge, våre lover og regler, det måtte vi for å ha ferie i USA. Brudd på lover, oppholdsvilkår etc. medfører “prikker i oppholdstillatelse”, og utkastelse ved 10 prikker.
   Ekstra straff for de som oppsøker “problemområder” eller starter bråk.
   Folk “som returneres i dag” har som regel bare overdrevet litt, for å få bli, ting som normalt er foreldet. Disse bør få bli, men tilbakebetale det de har fått for mye, om de klarer seg selv.

  2. I tillegg til at mange, som du sier, er naive, oppfatter jeg det slik at det er en langt større motstand mot dagens asylpolitikk enn det politiske bildet viser..
   Greia er jo at det kun er FrP som tør å stå frem med noe som ligner skepsis i så måte (selv om også de har blitt betydelig tammere i løpet av de siste årene). Dermed kjøres det altså på med mer eller mindre samme policy over hele fjøla fra de røde tom høyre, og tatt i betraktning at fremmedkulturell innvandring er noe de færreste kan tillate seg å avgjøre hvor stemmen går.. Dersom de jeg har innhentet meninger fra, det være seg gjennom bloggen såvel som privat, utgjør et tilnærmet representativt utvalg av befolkningen, er det nemmelig flust av velgere på venstresiden som slettes ikke syntes noe om tingenes tilstand! Jeg ville blitt svært overrasket dersom innvandringspolitikken ikke toppet en eventuell undersøkelse som gikk på hvilke saker på partiprogrammene som hadde den laveste supporten blandt det respektive partiets velgere..
   De deler av FrP’s politikk som påvirker folks økonomi og hverdag er mildt sagt ugunstig for mange, slik at de forståelig nok bare blir nødt til å prioritere et alternativ lenger til venstre uansett hva de syntes om den fremmedkulturelle innvandringen..

   1. Jeg tror folk må legge mer vekt på innvandring når de stemmer. Innvandring påvirker alt, vårt samfunn, kultur, holdninger, økonomi, jobb, utdannelse, velferd osv osv. Tenk å kunne bruke de 87 millionene som går til moskeer på sykehjem, pleie, eldreomsorg og ikke minst bedre mat til de eldre..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg