Det nye Norge – sannheten svir!

Arbeiderpartiet har skylden for ukulturene, innvandringen og islamiseringen i Norge gjennom naivitet, selvbedrag, snillisme og ideologisk blindhet. Det ligger visstnok ikke en avansert konspirasjon bak – bare dumme ignorante blinde venstrevridde. 

Arbeiderpartiet har hatt makta i Norge mesteparten av tiden siden 70-tallet, og har selvsagt bestemt hvem som får bosette seg i Norge. Det er ikke til å legge skjul på eller benekte selv om de nå forsøker å løpe fra ansvaret for egne handlinger og dumskap. At de bærer hovedansvaret for ukulturer, innvandring og islamisering i Norge har de vært strålende stolte av frem til 2015. Ord som «multi- og flerkultur», «berikelse» og «mangfold» er ord vi alle kjenner igjen gjennom disse årene.

Det finnes mer enn masse dokumentasjon på mine påstander, og alle regjeringer etterlater seg bevis, så la oss se litt på det, utføre en liten gjennomgang. Venstresiden ønsker desperat å unngå slike tilbakeblikk, for hendelsene, masseinnvandringen i 2015 og konsekvensene av den vil ikke Arbeiderpartiet sitte igjen med ansvaret for. Det setter dem i dårlig lys, men ansvaret tilhører det største partiet som har gått i bresjen for «multikultur og berikelse»i 40 år: Arbeiderpartiet.

Norge har fått ca en million innvandrere siden 70-tallet. Det har forandret Norges samtid og fremtid på en måte ingen aner hvordan vil ende, annet enn ikke bra!! I dag er Norge snart et eneste kaos av vold, knivstikking, overfall, bilbranner, homohat, voldtekter, hets mot kvinner og mye annen ukultur som har vokst i samme takt som innvandringen fra ikke-vestlige islamske land.

Norske holdninger, levemåte og kultur er allerede i endring. Ytringsfriheten er innskrenket, språket vårt endres stadig, våre politikere har underkastet oss, vanlige ord som før ble brukt i hverdagstale er nå krenkende og nærmest forbudt. Til og med barnebøker med Pippi, Ole Brum og Nasse Nøff er utsatt for sensur. Også høyresiden er sterk påvirket og viser islamske holdninger (homohets, kvinneundertrykkelse.. etc).

I stedet for å si «Vi tok feil» forsøker stadig Ap og venstresiden å legge skylden på Frp – det eneste partiet som har advart mot multikultur og islam like lenge som Ap har brøytet vei for galskapen.

Arbeiderpartiet satt i regjering etter regjering og fremmet både masseinnvandring og flerkultur som i praksis gir innvandrere fripass til å kolonisere Norge. Arbeiderpartiet har snakket varmt om «Det Nye Norge» i tale etter tale. Arbeiderpartiet gjorde aldri noe for å stoppe, bremse eller risikovurdere prosjektene «berikelse» og «flerkultur».

I det stille har de mest opplyste på venstresiden håpet at innvandrerne skulle dra hjem eller integrere seg. Altså tilpasse seg Norges kultur og levesett, respektere det norske folk, landet Norge og norsk lov. Nå håper man bare at Norge ikke ender som Sverige, som om håp har noe med politikk å gjøre. I Sverige er det ingen vei tilbake, og vi beveger oss den vei vi også. I helga har tre garasjer i Oslo brent ned, og jeg vet ikke hvor mange biler som er satt fyr på. Smitteeffekt fra Sverige der tilflyttede ikke-vestlige innvandrere fra ghettoer satte fyr på biler for å demonstrere fram sin vilje om å islamisere landet.

Dokumentasjon:

Arbeiderpartiregjeringen ledet av Trygve Brattlii argumenterte for at et flerkulturelt samfunn skulle innføres i Norge. Ingen motforestillinger ble tatt hensyn til, og saken ble aldri tatt opp til demokratisk behandling eller votering i Stortinget eller for velgerne. Det ble bare gjennomført. Se stortingsmelding nr. 39, 1973-1974.

Arbeiderpartiregjeringen ledet av Oddvar Nordli hadde som mål å skape «et flerkulturelt/pluraslistisk samfunn» hvor likestilling mellom kulturer skulle være et overordnet, bestemmende prinsipp. Ingen hensyn ble tatt til at fremmede kulturer kan inneholde sterkt uønskede faktorer for et likestilt, åpent, moderne og sekulært demokrati, med alle gnisningene, farene og problemene dette uungåelig måtte skape. Se stortingsmelding nr. 74, 1979-1980.

Arbeiderpartiregjeringen ledet av Gro Harlem Bruntland la vekt på å dyrke «respekt for innvandrernes kultur», og fastslo at flerkultur er en berikelse for samfunnet. Ap tok ingen hensyn til at innvandrernes kultur inneholder elementer som omskjæring, kvinneforakt, macho-ukultur, ideologiske plagg, koranskoler, klanstyre, jødehat og forakt for vestlig kultur og demokrati. Se stortingsmelding nr. 39, 1987-1988.

Anders Langes parti ble stiftet i 1973. De tok så navnet Fremskrittspartiet i 1977 og i 1978 ble Carl I Hagen formann i partiet. Hagen advarte fra dag én (1) Arbeiderpartiet mot dyrkingen av innvandring og innvandrernes ukultur. Han advarte mot forskjellsbehandling og «svenske tilstander». Alt dette ble blåst bort av Ap og venstresiden besvarte Hagens advarsler med å kaste egg og stein på han, som takk for hans forsøk på å beskytte et Norge vi alle kunne være stolt av.

Under Gro Harlem Brundtlands tredje regjering i 1995 ble norsk kultur og verdier tydelig avskrevet som noe man skulle bry seg om (Norges offentlige utredning, NOU). Det «flerkulturelle» innvandringsprosjektet ble plassert i førersetet av Ap. Ingen hensyn ble tatt til de som advarte, og det ble helt legitimt å kalle varslerne for «rasister». Rasismekortet brukes for alt det er verdt i dag, enhver debatt eller diskusjon blir kneblet med «jævla rasist».

Arbeiderpartiregjeringen ledet av Thorbjørn Jagland fjernet enhver tvil om hvem som har ansvar for innvandringen og «berikelsen» i Norge: «Det norske samfunnet har vært, og i økende grad vil være, flerkulturelt. Kulturelt mangfold er berikende og en styrke for fellesskapet» kom det fra hans regjering. Her ble det heller ikke tatt noen hensyn til problemene med islam som tårnet seg opp i andre land, og regjeringen tok aldri parti for sekulære og ateistiske islamkritikere, som heller ble kalt «islamofobe». Se stortingsmelding nr. 17, 1996-1997.

Regjeringen Kjell Magne Bondevik (KrF) fulgte så i Arbeidetpartiregjeringenes fotspor med stortingsmelding nr. 49, 2003-2004. Der fremmet de «Mangfold gjennom inkludering og deltakelse. Ansvar og frihet». Ingen hensyn ble tatt til hva nordmenn måtte mene om disse nye, stadig økende berikelsene. Dette med full støtte fra Ap som syntes alt var topp, og at alle partier burde videreføre «samfunnseksperimentet».

Så slo «flerkultur-eksperimentet» sprekker og det har gått, gikk, går veldig galt i Sverige, England, Frankrike, Nederland, Tyskland og så videre. Det viser seg at ikke ett eneste land i Europa har lykkes med integrering, tvert i mot så har det gått motsatt vei og islamiseringen er i full gang med sine ideologiske plagg, sine koraner, kvinneundertrykkelse, halal, ghettotilstander, sharia, homhets, voldtekter og voldsbølger. Da først, i 2015, antydet Arbeiderpartiet tegn til bekymring, og slik ble ‘Koranklossene’ på Karl Johan til.

Erna Solberg og Høyre stiftet regjering i 2013. Med seg i regjeringen har de blant annet Fremskrittspartiet som har stått i mot innvandringen og islamiseringen siden 70-tallet. Dessverre sitter Fremskrittspartiet med kun 16 prosent av maktfordelingen i regjeringen. Et samarbeid med et Høyre som stadig med årene har latt seg påvirke og tilnærme seg Arbeiderpartiet når det gjelder innvandringspolitikk, så klarer ikke FrP å få stoppet problematikken. Dermed har Norge med sin statsminister Solbergs signatur nå inngått en migrasjonspakt med FN som kan forverre problematikken enda mer. Betydelig mer enn vi allerede har begynt å få merke på kropp og sinn etter de Arbeiderpartiregjeringene som har vært.

Erna Solberg var beste alternativ av to forferdelige alternativ ved de siste stortingsvalgene. Enten kunne vi gi henne og Høyre makten, eller gi Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet makten. Dermed ble Solberg valgt og gjenvalgt. Det Norske folk har enda ikke skjønt at Fremskrittspartiet i flertall hadde vært det beste. Men på grunn av tiår med svartmaling fra venstresiden så er det mange som enda den dag i dag ikke tør stemme på Fremskrittspartiet. Frykt for hat, hets og større problemer i samfunnet er årsaken til det. Venstreekstrem hylekor propaganda går ut på å fremstille enhver som stemmer på FrP som rasist, nazist, kloakkrotte og så videre.

Så dermed er det som det er i dag, med bilbranner, homohets, knivstikkinger, overfall, kvinneundertrykkelse, halalslaktinger, lemlestelser, krenkelser, ideologiske plagg, vold og voldtekter – islamisering på høyt nivå!!!

Og nå sitter vi med over 200 moskeer i Norge som mottar mange mange mange millioner i statstøtte fra regjeringen. En regjering som nå også åpner slusene for at despotiske regimer som Saudi-Arabia kan sponse moskeer i Norge og påvirke enda mer. Islamiseringen i Norge øker stadig tempo. Tror dere det Norge vi kjenner i dag består til 2032?!!

Nå må det bli mer motstand her til lands, flere må banke i bordet, flere må sette foten ned. Flere må stemme på Fremskrittspartiet. Hvis ikke kan dere bare ønske velkommen til «Det nye Norge», holde dere innendørs med låste dører og gitter foran vinduene.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#arbeiderpartiet #fremskrittspartiet #høyre #regjering #storting #politikk #erna #solberg #jonas #gahr #støre #siv #jensen #sylvi #listhaug #islam #islamisering #ap #frp #h #ukultur #innvandring #ghetto #norge #detnyenorge

Ap har mistet den politiske ledelsen, men kan påberope seg moralsk eierskap til Det nye Norge.

16 kommentarer
  1. Kjøp gule værnebriller til under hundrelappen ! gir samme efekt,trenger ikke betale så my for dette produktet !

  2. Jeg håper det er greit at jeg kopierer (selvsagt med riktig kildehenvisning). Dette er noe av det beste jeg har lest på lenge og burde vært tvunget lesing av alle på vei inn i stemme lokalene i 2019 og 2021!

  3. Jeg var med på “starten” på 70 tallet… Jobbet innen dagligvarer som selger i Oslo-området der de fleste “pakistaner butikkene” åpnet….. For det første fikk de 90.000 kr i “oppstartstøtte” fra staten og også momsfritak i 3 år , da de norske momsregelene var så vanskelig å forstå..?? Det var forklaringen på momsfritaket…….. etter 2 år og 8-9 mnd og etter å ha opparbeidet en betydelig leverandørgjeld forsvant plutselig “Ahmed” og butikken ble slått konkurs og “Ahmed” var borte… etter noen uker kom imidlertid “Mustafa” som var bror, onkel, etc etc.. han hadde “kjøpt” konkursboet for en slikk og ingenting… fikk så nye 90.000 i oppstartstøtte og nye 3 år med momsfritak…… så gikk det nye 2 år og 8-9 mnd…. osv…. slik fortsatte det i flere år…. og både “Ahmed” og “Mustafa” bor i dag i exklusive strøk i Pakistan, med Norsk trygd….. og når vi den gang nektet disse butikkene kreditt, kun levering mot kontant betaling ble vi beskyldt for rasisme…… ……kan jo nevne at på samme tid startet det en del China Restauranter… på de 14 årene jeg holdt på (74-88) så tapte vi aldri 5 øre på en eneste Chinarestaurant…..

   1. Nå vet jeg ikke hva kommune og eller stat bidrar med til disse som starter butikker og kafeer borti gata her, men det skjer på samme måte som du beskriver, når den ene forsvinner, så starter en ny opp.. har spekulert i hvitvasking.

    1. Det er veldig enkelt, NAv betaler for alt de vil ha. Det finnes bidrag du kan søke om til stort sett hva som helst, også hvis du vil åpne butikk.

     Så det du gjør er dette; du åpner en butikk og drar inn så mye penger du klarer. Glem skatt og arbeidsgiveravgift og alt det, det er noe kun nordmenn bryr seg om. Også blir du tilslutt tatt, skatteetaten og politi kommer på besøk. Men du har gjemt unna alle pengene i utlandet, så de får ikke tak i det. Du blir dømt og fratatt retten til å drive den butikken. Men du har allerede skrevet eierskapet på butikken over på svogeren din. Også gjør han det samme som du gjorde. Og når svogeren din til slutt blir stoppet, så har han allerede skrevet over eierskapet på butikken til tanta si. osv, osv, osv.

     Det er like enkelt som det er idiotiskt. Pakistanerene satte dette i system på 1970-tallet. Og det beste med alt; du har ingenting å frykte selv om du blir tatt. I verste fall må du sitte på et hotell i 2 måneder, du får mat og alt du behøver. Og pengene ligger trygt hos familien i utlandet, så du har vunnet. Du klarte det. Du stjal og slapp unna med det. Bare se på Lime-saken og Taxi-svindelen i Oslo. De gjør dette hele tiden, året rundt og de slipper unna med det.

   2. Så du visste alt sammen, du var klar over hva de gjorde og enda fortsatte du å selge mat til dem…. Det er vanskelig å se at vi nordmenn har livets rett. Vi er de dummeste menneskene på kloden. Det sitter pakistanere i villaer i pakistan akkurat nå og ler av oss. Og den eneste grunnen er folk som deg. Vi er for dumme til å leve. Normale mennesker hadde bedt pakistanerene dra til helvete i det øyeblikket de landet på Fornebu. Det er jo ingen hemmelighet akkurat at pakistan er en av verdens mest korrpupte toaletter. Foreldre blir stolte hvis barna deres klarer å lyve til seg et eksamensbevis, å lyve er en viktig del av pakistansk kultur. Men vi nordmenn tror at alle er snille på bunnen og alle er som oss. Vi er idioter.

  4. Er det noen som klarer å svare på dette spørsmålet; Hvorfor er det ikke et problem at noen land i Afrika har over 95% svarte innbyggere?

   Det er jo et enormt problem at Norge er så hvitt, det har vi fått høre lenge nå. Det er rasistiskt og vi nordmenn er ekle. Det er jo derfor vi på død og liv skal ha multikultur, det hvite må tynnes ut fordi det er for mange av oss her. Men land i afrika med kun svarte innbyggere, det er flott. Det er ikke et problem, de har sin egen kultur og sitt eget folk og vi burde støtte dem. Det er ikke lenge siden jeg også hadde min egen kultur og mitt eget folk. Kulturen min het Norge og folket mitt het Nordmenn. Men alt dette skal ødelegges til fordel for multikulturen. Fordi multikultur er det beste som finnnes. Bare det ikke er i afrika, multikultur er kun flott i vestlige, hvite land. I afrika finnes det ikke. Inntil jeg får et godt svar på hvorfor det er slik, så er jeg 100% imot multikultur. Vi skal ikke ha det i Norge. Hvis jeg ville ha multikultur så hadde jeg flyttet til det utbombede konkursboet vi kaller Sverige. Og vi ser alle hvor bra det går med Sveriges multikulturelle eksperiment.

  5. En pussig ting med multikultur jeg ikke forstår; hvordan er 1 milliard afrikanere som alle ser helt like ut multikultur? Se på Grønland i Oslo, der er det monokultur. Det finnes ingen multikultur på Grønland fordi alle hvite har flyttet og de som sitter igjen ser like ut alle sammen. I Skandinavia har vi så mange variasjoner, blå øyne, grønne øyne, blondt hår, mørkt hår, osv, osv. Det er litt av en blanding. Men en håndfull hippier tror at hvis de oversvømmer alt med afrikanere så får vi multikultur. Det gjør vi ikke, vi får en brun kjedelig lapskaus som ser helt lik ut overalt. Jeg utfordrer hvem som helst til å stille opp 10 afrikanere på en linje også prøve å se forskjell på dem. Jeg har aldri klart det. Har du sett èn, så har du sett de alle sammen.

  6. Hvis noen møter et menneske som klarer å svare på dette spørsmålet, vær så snill å gi beskjed til meg; “Hvorfor skal vi ha multikultur kun i Europa?”. Se på kongo for eksempel, eller etiopia, eller somalia. Der er det køl svart. Det finnes ikke et fnugg av multikultur der. Og ingen klager på det. Men hvis et lite område i Europa har klart å holde seg unna den onde multikulturen, da bryter helvete løs. Folk skriker og syter om rasisme. Hva med kongo? Eller etiopia? Eller somalia? Hvorfor er det ikke et problem at de ikke har multikultur der????? Jeg skal vurdere om jeg skal støtte dette faanskapet den dagen vi sender kvoter med nordmenn til kongo for å lage multikultur. Men nå er jeg 100% imot denne enveiskjørte multikulturgata. Det er løgn, bedrag og svindel. Det er ondskap. Det er Erna Solberg. Det er ren faanskap. Det er et folkemord, etnisk rensing. Vi utslettes og afrika får beholde alt de vil beholde. Og de får 1000 milliarder kroner av oss i nødhjelp… Afrika kan kysse meg i ræva. Hele afrika kan gå ned på kne og kysse ræva mi.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg