Fått nok av regnbueflagg og parader??!!

I morgen 22. juni går Pride paraden av stabelen med oppstart på Grønland i Oslo. For få år siden endret paraden rute da våre nye landsmenn, «berikelsen» som de kalles erklærte Grønland som en muslimsk bydel, og derfor var ikke homofile ønsket der mente de. Der var også flere stygge overgrep mot homofile som ble overfalt og alvorlig skadet.

Derfor starter paraden på Grønland!

Da mediepersonligheten Katie Hopkins var på besøk i Oslo i mai satte hun sinnene i kok hos såkalte hipstere som er tilflyttet til Grønland og nærliggende områder. Hun ble erklært av dem som «løgner» og «rasist» fordi hun skrev på sosiale media at Grønland var under muslimsk overtakelse. De påsto at Hopkins uttalelser var «bullshit» og at Grønland er trygt, Grønland har vinbarer, Grønland har homofile, Grønland har blonde damer som jogger i fred – det var liksom ikke måte på hvor trygt og flott det er blitt på Grønland.

Men slik ser jo ikke virkeligheten ut. Ikke for meg, ikke for homofile jeg kjenner, ikke for noen jeg kjenner. Og bruker man litt tid på å lese andre medier her i Norge enn å lese såkalte mainstream media som Dagbladet, Aftenposten og VG, og sluker man ikke rått alt hva som kommer fram på NRK og TV2 så kan det hende at man blir litt bedre opplyst om virkeligheten.

Jeg har selv vært vitne til at disse media dekker over og pynter på all elendighet som er forårsaket av nye landsmenn og berikelsen som er kommet flyttende til Norge. Voldsepisoder, knivstikking, voldtekt og så videre blir framstilt som om det er vanlig norsk ungdom som begår disse ugjerningene. Media konstruerer en annen virkelighet med å unnlate å si hvem gjerningspersonene virkelig er. Dermed tror mange at det er ikke så ille her til lands som det er blitt. Jeg var vitne til en episode av massevold med kun ikke-vestlige innvandrere og/eller personer av innvandrerbakgrunn.

I media sto det at det var «noen fra Hedmarken og Oslo som var røket uklare».

Sylvi Listhaug ønsker innvandringsstopp i Oslo, Lørenskog, Drammen, Skedsmo, Rælingen, Ullensaker og Askim. Nettopp på grunn av ghettotilstander. Og det støtter jeg henne fullt ut i.

I det siste har det vært ofte og mange stygge episoder hvor homofile har blitt plaget hetset, truet og overfalt. Sist nå fikk jeg med meg en episode på nettopp Grønland i Oslo. Hvor det er blitt så utrolig trygt og flott. En bydel hvor jeg selv ble overfalt av fem stykker for en tid tilbake siden, og en av dem holdt kniv mot meg.

Nettopp nå opplevde leder av «Skeiv Verden» Susanne Demou Øvergaard hat etter å ha heist opp et nyinnkjøpt regnbueflagg i bakgården hvor hun bor på Grønland. Regnbueflagget ble oppdaget av to menn og de kom for å ødelegge det. De ble truende da naboer kom til for stanse dem. De ropte «Jævla rævpulere, vi skal ikke ha sånne flagg på Grønland», mens de syklet gjennom gården med flagget. Naboene hang opp et nytt flagg, men dette ble også stjålet i løpet av kvelden. Et av flaggene ble senere funnet revet i stykker i en busk.

Dette er ikke første gang Øvergaard opplever slik, hun opplever til stadighet kommentarer og blikk i sitt eget nabolag. For to år siden opplevde hun noe lignende da hun og noen venner gjorde seg klare for Pride-paraden. Flere ikke etnisk norske menn kom inn i bakgården, dyttet dem inntil veggen og ropte «jævla lesber». I 2015 ble en bil sett kjørende med IS-flagg på Grønland. Disse holdningene er sjelden noe som «går over», de er, og de øker i takt med ikke-vestlig innvandring.

Øvergaard tør ikke leie kjæresten sin i hånda på Grønland.

Ideen om mangfold og flerkulturell harmoni lever i beste velgående blant store grupper av nordmenn uansett hva de blir utsatt for. De klynger seg til idealistiske ideer om at folk vil forandre seg bare de har bodd i landet lenge nok. Når man gir opp 1. generasjon så håper man på 2. generasjon osv. Men der tar de grundig feil.

Akkurat det Øvergaard opplever på Grønland i Oslo opplever jeg her i Drammen. Igjen og igjen.

Saken er nemlig slik at Norge islamiseres mer og mer. Selv på høyresiden i norsk politikk skjer islamiseringen. Mennesker som er islam- og innvandringskritiske har begynt å vise ekstreme islamistiske holdninger. De motsier seg selv og ser ikke ut til å skjønne det. Nå i forkant av pride har flere personer kontaktet meg og gjort meg bevisst på at det blir lagt ut artikler og såkalte tråder i høyreorienterte grupper og støttegrupper for Sylvi Listhaug.

Jeg har fulgt nøye med på disse trådene og hva folk i disse gruppene skriver i kommentarfeltene. Jeg har møtt Listhaug og snakket med henne, dette er så langt fra hennes holdninger og tankesett, hun er sterkt imot hvordan disse menneskene opptrer, de misbruker hennes navn.

Uten å egentlig vite hva pride er, hvorfor det startet og hvorfor det enda er stort behov for disse paradene så fordømmer disse personene paradene og homofile. Ord som «æsj»,«fysj» og «kvalmende», gjentar seg. Disse menneskene er totalt uvitende og tror at pride-parader er skapt av homofile bare for å få oppmerksomhet, vise seg selv og sine «perversiteter» frem.

I disse kommentarfeltene blir homofile anklaget for alt som har med dårlig klesstil og perversiteter å gjøre, som om det har med legning å gjøre. De homofile blir kalt mye stygt, som feks syndere, rompiser og overgripere. Som om slike ting ikke skjer uavhengig av legning.

Det er ikke de homofile som flyr rundt i byene og voldtar, knivstikker, men vi er visst årsaken til alle overgrep.. ifølge høyreekstreme.

Det er nytteløst å forklare hva pride er, hva paradene handler om, og hvorfor vi trenger dem, disse menneskene vil bare ikke høre. De er totalt ignorante og bare pøser på med uttalelser om at de homofile er «selvdiggere», «selvopptatte», «perverse» «kvalme», «pedofile», «nekrofile» «avskum» og det som verre er, alle som en. (Sjuke folk mener nå jeg!!)

Menn kom kysser og kvinner som holder hender er ikke normalt, det er avskyelig og bør ikke vises. Vi skal holde oss i det skjulte, forbli der – vi har ingen rett til å hverken kjempe for homofiles rettigheter eller være homofile. Vår eksistens er som null verdt!

En person svarte i en av disse gruppene at hvis de ikke-homofile hadde latt være å diskriminere, hetse og gjøre homofile vondt i denne verden, latt hverandre være hvem man er og vise aksept og inkludering i stedet for, så hadde det ikke vært behov for pride og parader, men slik er det ikke. Så da fortsetter kampen for likeverd og kjærlighet.

Vedkommende fikk da til svar: «Det er vel ikke heterofile sin skyld at homofile har pornoshow oppover Karl Johansgt…….den var drøy!!»

😳

I morgen skal dere muslimske islamister og norske islamister fra Listhaug-grupper og høyregrupper på Facebook få lov å rive dere i håret. I morgen er det kjærlighetens dag, vi skal kysse, holde hender, og vifte med regnbuens flagg.

Vi skal gå i en parade som er større i år enn i fjor, og neste år er den enda større. Vi skal gå halvnaken rundt i hovedstaden denne midsommershelga, vi går ikke i kjeledress midt på sommeren, vi skal nyte mangfold, nyte dagen, nyte å ha så mye kjærlighet rundt oss, være stole av oss selv og at vi velger kjærlighet fremfor hat.

Det er bare å velge, dere er velkomme!!

❤️🏳️‍🌈❤️🏳️‍🌈❤️🏳️‍🌈❤️🏳️‍🌈❤️🏳️‍🌈❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #mainstream #media #vold #massevold #gjenger #gjengkriminalitet #fakenews #voldtekt #overgrep #berikelsen #islamisering #islam #ekstreme #holdninger #uvitenhet #stonewall #ignoranse #høyreekstreme #høyre #sylvi #listhaug #pride #parade #flagg #regnbue #regnbuebarn #regnbueflagg #equality #homser #lesber #hets #hat #fordommer #lgbtqi #gay #inkludering #kjærlighet #likeverd #medmenneske #loveislove #love

8 kommentarer
  1. Jeg er selv hetrofil, men jeg støtter pride 100% og gir gjerne en klem til homofile, det er tross alt ikke smitsomt.

   Pride handler om at alle skal få være dem de er.

   Jeg ble selv vodtatt en gang for mange år siden. jeg torde lenge at “det er slik homofile er”. jeg lærte senere noe annet og jeg har null problemer med folk med andre legninger eller meninger enn meg selv. jeg oppdagt også at min voldtektsmann ikke var homofil. Bare “sint”.

  2. Jeg er så hjertens enig!
   For å si det sånn; Jeg er ‘all for’ å ta imot folk som har rømt fra elendige kår, men det forutsetter at det utvises en viss ydmykhet ovenfor den gavepakken en oppholdstillatelde her til lands innebærer. En bør da være 100% innstilt på å intergreres, bli en del av samfunnslivet, og ‘omfavne’ det som nå er blitt deres hjemland. Når det istedet uttrykkes ren forrakt fra det folket som har tatt deg i mot, får jeg regelrett fnatt.
   Mine holdninger til dette, ble ytterligere forsterket etter jeg ble ansatt i en vietnamesisk resturant for to år siden. Her har du en soldat og hans kone hvis eneste mulighet var å hive seg på ei jævla flåte med to unger på 1 og to år og håpe på det beste. De ankommer så med to tomme hender, men her var da policyen at her måtte det jobbes! -I sterk kontrast til den velkjente greia med at her trengs intet arbeid bortsett fra en og annen tur til NAV.. I dag, ’40-something’ år senere, jobber jaggu dette nå et par-tre og sytti år gamle ekteparet fremdeles (hold deg fast) 9-12 timer 7 fucking dager i uken, hvorpå de kun har fri på julaften og nyttårsaften!!.. Hadde jeg ikke kjent de, jobbet med de og sett det med egne øyne, ville jeg ikke trodd det var menneskelig mulig..
   Ikke sånn å forstå at jeg krever noe sånt av folk, men å oppleve denne holdningen, blir den policien som råder i den muslimske delen av befolkningen grell på et helt nytt nivå. Man ser så klart hva en kunne valgt å ta inn, kontra det vi tar imot..

  3. Total uforstående for meg at man har problemer med homofili i 2009??!! Hvis man ikke liker ideen med samme kjønn så bli sammen med motsatt kjønn, så enkelt er det. Min 11 års gamle datter ble mobbet/ angrepet på skolen fordi hun kom i nyinnkjøpt sko med regnbue farger og ble da tatt forårsake være lesbisk?! Jeg fortalte datteren min at hun skal huske på at det er ingen feil eller skam med de jenter som er lesbisk og regnbuen står for noe vakkert og mobberne kommer ifra hjem med veldig gammeldagse holdninger uten kunnskap. Læreren ble ikke blid over mine uttalelser om disse foreldrene men ærlig talt, dette er totalt tåpelig i disse dager så da synes jeg at jeg har rett til å slå ned hardt på de dømmende uvitende foreldrene. Er selv lykkelig gift med en mann men har flere i familien og i vennekrets som er homofile/ lesbiske og vi tenker ikke noe over det som veldig annerledes. Ønsker dere alle en fredfull elskelig parade med mye moro!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg