Noen ord før jul: legg vekk verden og nyt hva du har!

Det er så mye trist som skjer i denne verden, det er ALLTID så mye trist som skjer i denne verden. Da jeg var yngre så jeg ikke alt dette triste i verden, jeg var mer selvsentrert og egoistisk. Samtidig var Norge og samfunnet vårt roligere og tryggere. Nå blir det bare verre og verre i en hurtigere og hurtigere fart. Dette siste med voldtektene, halalslaktingen og drapene på den danske og den norske jenta i Marokko, og migrasjonsavtalen «vår» egen statsminister inngikk i Marokko og har forpliktet Norge til å være med på mot vår vilje. Det er en utvikling som skremmer selv de tøffeste.

Det er gått så langt at innimellom må en bare stenge ute hele verden, og ta seg en tur inn i en «boble», puste ut og lade opp til neste «økt», og samtidig kunne unne seg å faktisk nyte at en lever og har det nogenlunde bra. Mye bedre enn så utrolig mange andre. Det er verdt å huske, og det er verdt å sette pris på.

Jeg tenker at julen er en fin tid å gjøre det på. Trekke seg tilbake inn i en «boble», være med familie, venner, kjæreste og/eller barn. De som har disse. Spise masse god mat, høre på fin musikk, spille spill, spise godterier og se bra filmer. Koble helt ut med hva en føler for. Si god jul og å forsøke å lage en trivelig tid for flest mulig på den ellers så mørke årstiden, i det ellers så tøffe livet.

Dette er en tid for å inkludere og stille opp for hverandre. Det er ikke alle som har disse tingene jeg nevner. Hva som er en selvfølge for enkelte er ikke en selvfølge for alle. Man trenger å huske at livet er ikke bare vonde følelser, politiske svik og sorg. En må unne seg å sette pris på det en har.

Jeg er selv ateist, men velger å bruke jula til å nyte livet og glede meg. Selv om jeg ikke er religiøs så synes jeg denne høytiden er passende til å la alt bare være. Glemme all elendighet. En liten pause i året, da naturen og våre travle liv står stille. For meg handler julen om kjærlighet og omsorg til sine medmennesker, samvær og samhold, mer enn det handler om noen tro.

Så alle sammen, religiøse eller ikke-religiøse, svart eller hvit, unge som eldre, uansett hvem dere er så håper jeg dere kan unne dere selv og  (hver) andre en riktig god jul ❤️

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#trist #lei #sorg #vonde #følelser #sette #pris #på #familie #venner #kjæreste #barn #livet #trivsel #glede #ateist #ateisme #religiøs #religion #kjærlighet #omsorg #samvær #samhold #tro #håp #livet #god #jul #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg