I dag er ikke dagen å blogge fordi..

Snuppen min var den som stod opp først i dag. Som en unge maste han om at jeg skulle stå opp. Så etter litt at jeg også opp. Det er julaften. Så da tok han med seg jentene ut på en liten luftetur mens jeg ordnet til frokost. Kokte egg og juleansjos. Eggerøre med juleskinke. Bare for å nevne noe.

Så åpnet vi julegaver. Vi skal til et vennepar senere i dag, så derfor har vi åpnet gaver tidlig. Vi orket ikke styret med å drasse julepakkene dit og hit. Også er det jo gleden med å åpne gaver sammen med jentene våre da. De fikk masse snack. Veldig masse. Pluss hver sin nissebamse med lyd i, hver sin enhjørning som snakker til dem, og juleøl.

Snuppen min fikk mye nyttig. Sengetøy og toalettsaker. Undertøy og sokker. Kredittkort med penger. Fra meg ble det to par sko, sokker og Versace-parfyme. Jeg fikk også sengetøy og toalettsaker. Kredittkort med penger. Fra snuppen min fikk jeg genser, Police armbånd og halskjede pluss flyreise og hotell. Vi skal tre netter på lekkert hotell i Berlin. Fucking shit!! I løøøøøv it!! Første gang vi snakket om å reise til Berlin er 10-11 år siden. Nå skjer det!! I løøøøøv U snuppen min ❤️

Som sagt skal vi til et vennepar senere. Der blir det full julemiddag med ribbe, pinnekjøtt, julepølser, medisterkaker, alt tilbehør og dessert. Tror venninna vår er i julestemning, jeg tror magen blir mett før nese og øyne. Men uansett det blir kjempekoselig, fordi dem er kjempekoselig. Etterpå blir det noen drinker av forskjellige slag ut over kvelden.

Som overskriften sier så er ikke dette dagen å blogge, har egentlig ikke tid til dette. Nå blir det en powernap før vi steller og ordner oss og reiser til Fjell.

Haha, vi skal til Berlin, yeeeey, shoo-be-doo oo-la-laa 😜 Ha en herlig jul alle sammen 😘

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#jul #frokost #gaver #pakker #julegaver #julepakker #julefrokost #juleøl #juledrikke #julemat #julemiddag #pinnekjøtt #ribbe #medisterkaker #julepølse #riskrem #venner #julaften #julefeiring #julekos #reise #hotell #berlin #tyskland #police #mylittlefamily ❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg