Årets underholdning 2018

De fleste vet vel at jeg er meget glad i underholdning som musikk, film, konserter, tv-serier, blogg også videre. Så dette innlegget vies til å fortelle hvilken underholdning som har gitt meg mest i år.

Artister:

I følge min Spotify så er Kylie Minogue den artisten jeg har spilt mest i år. Etterfulgt av mitt store idol Madonna som nummer to og Ina Wroldsen som nummer tre.

Album:

Med det sagt så kan jeg fortelle at det albumet som kom ut i 2018 som jeg har likt best og spilt mest er «Golden» av Kylie Minogue. I en periode spilte jeg det hele tiden. Hjemme i høyttallerne, i høreklokkene mine på treningsstudioet og til og med streamet jeg det i høreapparatene mine. Et fantastisk countryinspirert popalbum.

Nummer to ble utgitt i 2017, men veldig sent på året. I midten av oktober. Så derfor er P!nk sitt album «Beautiful Trauma» med her. Albumet er typisk P!nk, hun skuffer aldri, og tittelsporet er fantastisk. Neste år, 5 august 2019 skal snuppen min og jeg på «Beautiful Trauma Tour» konsert med P!nk. Det blir tredje konserten med henne, og jeg gleder meg psykt!

Album nummer tre er comebackalbumet til DumDumBoys «Armer og Bein». Dette var etterlengtet og kjærkomment. Seks år siden forrige album, men de er fremdeles like bra og tøffe.

Sanger:

Igjen i følge Spotify’en min så er det låten «A lifetime to repair» av Kylie Minogue fra albumet «Golden» som er den mest spilte låten min. Så da må jeg bare sette den opp her som nummer en. Men bare så det er sagt, hvert spor på hennes «Golden»-album er en hit og fantastisk.

Det var under en weekend i København at snuppen min og jeg på shopping inne på en klesbutikk der hørte sangen «Please Tell Rosie» av Alle Farben. Ikke hørt om bandet engang før, men låten sugde seg inn i hodet mitt og ble den nest mest spilte låten min i 2018. Den er egentlig produsert i 2016. Men dette er en låt som har jobbet seg sakte men sikkert opp og frem, og fortjener denne andreplassen.

Tredjeplassen går til Quavo, Cardi B og Madonna med sangen «Champagne Rosé» som var en overraskelse for meg som er megafanatisk Madonna-fan. Veldig annerledes fra alt hennes tidligere, men det er Quavos låt, fra hans album «Huncho». Refregnet suger seg etterhvert fast i hjernen.

  1. Konserter:

Roger Waters «Us + Them Tour» i august på Telenor Arena sammen med familien Svåren må nok sies å være den beste konserten jeg har vært på i år. Et kostbart arrangement med hovedsakelig Pink Floyd melodier fra den tiden som jeg selv mener er den beste.

Nummer to blir min helt Ozzy Osbourne på festivalen Tons of Rock i Halden. Det var i juni, og jeg dro dit sammen med Rune Svåren. Konserten tilhørte Ozzys «No more tears 2/The FAREWELL Tour». Det var en fandenivoldsk stemning med den beste musikken og den råeste entertaineren – the prince of darkness!

Nummer tre blir Saxon, et band jeg ikke hadde noe forhold til og ikke hørt særlig på før. Men de er blant «de gode gamle» og som på Roger Waters og Ozzy Osbourne var det igjen Rune Svåren jeg var med på konsert. Denne gang på Rockefeller i Oslo nå i september. «Thunderbolt Tour». Det var dritkult og gikk over all forventning!

Filmer:

Nå er det slik at filmer ser jeg mindre og mindre av, samtidig som jeg ser mer og mer på TV-serier. Men snuppen min og jeg har vært noen turer på kinoen i byen her, og de som har gjort mest inntrykk da tenker jeg er først og fremst grøsseren «The Strangers: prey at night». Legg merke til musikken som spilles samtidig som høydepunktene i filmen.

Nummer to er en dramafilm som heter «The Florida Project». Jentungen som har hovedrollen er FUCKING AWESOME!!

Nummer tre blir grøsseren «The Nun» en spin-off fra «The Conjouring» og «Anabelle»-filmene. Jeg skvatt noen ganger.

Skuespillere:

Jack Nicholson, Johnny Depp og Ane Dahl Torp.

TVSerier:

«Game of Thrones» er den beste serien jeg noensinne har sett, og jeg tenker at slik vil det være lenge. Gleder meg psykt til siste sesongen i april 2019, men før det skal jeg se alle sesongene om igjen.

Nummer to blir «Vikings». Jeg har sett alle sesongene for første gang i år, helt nylig. Sittet klistret til skjermen, klarte ikke stoppe før siste episode var sett – og gleder meg til mer!

Nummer tre blir «The Handmaids Tale». Veldig dystert og annerledes, men veldig bra. Groteskt, perverst… og hun i hovedrollen fortjener virkelig anerkjennelse for denne rolletolkningen.

  • Bøker:

Har ikke lest mange bøker i år, men Sylvi Listhaug «Der andre tier» er en bok jeg mener alle burde lese. Helt klart!

Og bare for å nevne en bra bok, selv om det er lenge siden jeg har lest den så er det boken om apacheindianernes store høvding Geronimo «Du finner meg i fjellene» (Watch for me on the Mountain) av Forrest Carter.

En bok jeg skal jobbe meg gjennom snart er boka «Gategutt» av Bjørn-Erik Hansen.

Avis/Medier:

Jeg foretrekker alternative «aviser», først og fremst «Resett» hvor jeg selv også har blitt publisert. Jeg liker også «Document» og publikasjoner fra HRS (Human Rights Service). Jeg er stor motstander av venstrevridd, rød, fake news-propaganda som Aftenposten, VG og særlig Dagbladet.

Tv-kanalene TV2 og NRK (ARK) har jeg boikottet!

Blogger:

Nummer en blir min egen blogg «Bunnytrash» fordi det er den ærligste personlig/livssyn-bloggen jeg vet om.

Nummer to blir selveste bloggpolitiet og bloggen «Bloggomtoppbloggere» der alle dumhetene og løgnene til toppbloggere blir avslørt. Jeg elsker det, for det er vel fortjent når man lyver, bløffer og er falsk mot sine lesere, kun for å fylle sin egen lommebok. Mye satire og humor også i denne bloggen.

Nummer tre blir «Forbipolene», en alenemor med to barn og hennes bipolare verden. Lenge siden jeg har vært innom, men hun har enkelte innlegg som glimrer.

En blogg alle egentlig bør slutte å lese er Sophie Elise. Å se hylekor og wannabees hylle Norges største løgner er bare psykt. I begynnelsen syntes jeg jenta fortjente sin suksess – i dag med alle løgnene og falskheten – i think NOT!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#musikk #artister #sangere #musikkartister album #sanger #singler #låter #melodier #konserter #filmer #skuespillere #tv #serier #aviser #media #bøker #blogger #bunnytrash

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg