Tortur, drap, tiltak og konsekvenser – la oss vende ryggen til!


Her i hjemmet mitt har vi vært tidlig ute med å sette opp juletre og pynte til jul. Ser mange er tidlig ute. Folk prøver få opp stemningen. Det er noe trykkende og dystert over samfunnet for tiden. Det har vart lenge nok nå. Merker dessverre at ikke alle prøver å få opp stemningen, stadig flere begynner å gi faen, noen har gitt helt opp. Andre har satt seg som moralens voktere og herjer internettet.

Situasjonen er helt tragisk. Situasjonen er over hele verden, men i et land som Norge, hvor vi skal være kunnskapsrike og kloke, så er jeg forundret av at vi lever med et storting og regjering som lever av å tråkke på folket. Vi opplever ensidig informasjon for å skremmes til taushet.

Vi blir rettet finger mot, utsatt for fryktpropaganda daglig. Fortalt hvordan hverdagen vår skal være fra vi står opp om morgenen, til vi går til sengs om kvelden. Vi får ikke feire jul som vi alltid har gjort, og vi får ikke velge selv hvordan vi skal ha det i egne hjem. Vi må velge vekk venner og familie og nære fysiske forhold. Vi skal holde avstand, og for Allahs skyld ikke gi din bror, søster, din mor eller nærmeste venn en klem. Bruk nikab når dere beveger dere ute er beskjeden.

Det er ingenting positivt som kommer fra myndighetene. Folket skal være nikkedukker, og de fleste nikker. Dette har ført til splittelse og hat. Det ulmer og vokser hvert minutt og sekund. Våger noen å bruke sin stemme til å si imot det som nå skjer, så blir de hetset ned i kjelleren og under torva.

Uttalelser som «håper du får korona», eller «håper noen i familien din eller nær deg får korona og dør» er blitt ganske så vanlig fra regjeringens nikkedukker og følgere. Jeg har opplevd det selv. Man er blitt «egoister og idioter» for å ta til motmæle når det gjelder tiltak og restriksjoner i dette landet. Om man mente mobbing og hets var et problem før korona, så er det bagateller i forhold til i dag.

Det er ikke lov å si at en mener at ressurser og tiltak skulle vært for å beskytte utsatte svake, syke og eldre, fremfor lockdown og fullstendig ødeleggelse av samfunnet. Det er ikke lov å si «steng grensene» som tiltak istedet for å stenge bransjer og næringer vi trenger i landet vårt for å ha det godt.


Mishandling av barn i hjemmene under lockdown i Norge er økt med 12,5 %. Da snakker vi bare om de som er blitt «fanget opp». Rusproblematikken blant ungdom er gått opp. Krisetelefonene er overbelastet, antall suicidale øker. Livsnødvendige operasjoner og behandlinger kanselleres og utsettes. Arbeidsledigheten øker, bransjer og næringer legges ned. De som får holde åpent er under restriksjoner som likevel knuser dem økonomisk. Vin til maten når en er ute å spiser middag er forbudt her, de restaurantene som har overlevd til nå risikerer være borte etter nyttår.

Link: Flere barn vil kunne dø av restriksjoner enn av Covid19 (Forskning.No)

Jeg kan fortsette i noen timer her med hva som skjer i samfunnet nå, årsaker og konsekvenser, men.. jeg kan dele en historie fra et pleiehjem fortalt av en som vil være anonym. Anonym av hensyn til peronalet som vedkommende mener ikke kan lastes fordi pleiehjemmet hadde fått sine instrukser fra Folkehelseinstituttet (FHI).

Vedkommende forteller om sin far som døde nylig, og at årsaken var definitivt Covid-19.

Pårørende sønn forteller om sin far, en gammel mann som hadde langtidsopphold på pleiehjem. Faren hans var aldri smittet, han ble testet 4 ganger på 10 dager!! Men han ble tvunget til å ligge i senga i 12 døgn. Denne gamle mannen var innestengt alene på et lite rom og han fikk minimalt med stell og pleie, for regelen var at personalet ikke skulle gå inn på rommene unødig. I tillegg var nesten hele personalet i karantene. På et tidspunkt hadde pleiehjemmet kun 4 eller 5 ansatte til å gjøre mer enn 30 ansattes jobb. Disse måtte ta alle vaktene i flere døgn, til prøveresultatene for resten av personalet var avklart.

Det var umulig å hente inn reservepersonale i denne perioden. Det var også totalt besøksforbud. Ingen fikk gå inn eller ut av bygget. Resepsjonen var stengt og ingen hadde lov til å forlate avdelingen for å låse opp inngangsdøra.

Link: Older people in care homes abandoned to die amid government failures during COVID-19 pandemic. (AMNESTY INTERNATIONAL)


Etter en uke hadde denne mannen på pleiehjemmet gått ned flere kilo og var veldig svak, men dette var ikke nok til å regnes som en nødsituasjon, så han fikk ikke hjelp til å spise eller drikke. Snart var han så dehyrdrert at han knapt var kontaktbar. Sønnen klarte å lure seg inn (bakvegen) og etter en stund fikk lurt i faren sin litt væske, men det var for sent.

Faren som var en aktiv og våken mann falt sammen til ingenting i løpet av mindre enn 2 uker. På grunn av Covid19. Tiltakene, ikke viruset. Han så ut som på bildene fra konsentrasjonsleirene, fullstendig utmagret og innsunket.

Link: Espen Nakstad tjener grovt på på pandemien, som aksjeholdere og styremedlem (Finansavisen)

På denne pleieavdelingen med omkring 30 beboere døde 1 person av Covid-19, eller med Covid 19 om en vil, men mange ellers friske beboere har dødd og dør fortsatt av smitteverntiltakene. Isolasjon over tid er definert som tortur av FN og sønnen til denne mannen har ikke et øyeblikk vært i tvil om at faren hans ble torturert til døde under retningslinjer fra FHI, myndigheter og regjering.

Fra å dele muntre planer for jula med sin far for få uker siden prøver sønnen nå å arrangere en begravelse. Han opplever det som håpløst, ikke minst fordi halve familien bor i utlandet. Det er også forbud mot personlig møte med begravelsesagenten.
Han har aldri arrangert en begravelse før, og uttaler at det hadde vært godt å ha noen å snakke med. Pårørende har fått tilbud om streaming av seremonien som han mener er det mest meningsløse han kan tenke seg – å streame en begravelse!

Det han forteller videre er til de som snakker høyt om å «beskytte de eldre», han peker på at disse skjønner lite av konsekvensene av denne beskyttelsen, for de færreste får se hvordan det fungerer i praksis. De som får føle det på kroppen sier ikke stort, for det er en svært traumatisk situasjon å havne i og man orker ikke ta noen diskusjon. Man må gjennom et ufattelig byråkrati hvor man har mer enn nok med å få ting gjort.

Link: Lockdown redder ingen liv (Derimot.No)

Sist lørdag var det demonstrasjon i Oslo mot tiltak og lockdown. På nettet ser jeg alle disse som fordømmer og dømmer de som protesterer. Noen hundre mennesker turte å stå offentlig å protestere i Oslo. Det er ikke bare der det har blitt demonstrert. Media har avbildet demonstrasjonene, noe som har resultert i at blant annet lærere og pleiere har mistet jobbene sine. Ingen skal protestere mot ødeleggelsen av folks liv og helse, og ødeleggelsen av samfunnet vårt.

Lite snakk var det om de 6000 menneskene som var innom Oslo City kjøpesenter den samme dagen som demonstrasjonen. Eller de over 2000 som var innom Storo Kjøpesenter. Vi har allerede «glemt» alle demonstrasjonene i regi av BLM, blant annet den med de 15000 deltakerene i Oslo. Noen av disse har jeg personlig allerede identifisert som noen av haterne til demonstrasjonen mot visse inngripende tiltak og lockdown. Ironisk og patetisk med en slik dobbeltmoral.

For de som følger med så ødelegger lockdown og tiltak mer en det redder liv. Ansatte på pleiehjem rundt om i landet forteller selv om forferdelige forhold for beboerne. Ansatte har slått alarm om «uverdige forhold» på syke- og pleiehjem, noe som kun resulterte at de selv har mistet jobbene sine.

Link: Fikk sparken for å varsle om uverdige forhold (TV2).


Så hvem er det tiltak og restriksjoner, hvem er det denne lockdown skal beskytte? Folk fortsetter å argumentere for regjeringens tiltak og gjør seg blinde for hva som faktisk skjer. De bare nikker og nikker, dømmer og fordømmer de som faktisk står opp for folks liv og helse, og samfunnet vårt.

Link: Great Barrington Declaration

Fremdeles er regjeringen vår mer opptatt med å sende milliarder ut av landet og samtidig sørge for å ta inn flere tusen migranter og bruke enda flere milliarder på det. Dermed ødelegge Norge enda mer. For hvem kan vi hjelpe eller redde når landet bryter sammen? Ressurser og tiltak ser virkelig ikke ut til å være for å ta vare på samfunnet, det norske folk, de som ellers bor her, og Norge. Statsbudsjettet er nå signert for, 3500 nye flyktninger blir vi beæret med. Og så får litt avslag i avgiftene på sjokolade, snus og alkohol, som om det skulle bety noe i dagens situasjon. Det er jo helt absurd tåpelig!

Joda, vi kan pynte til jul, få litt farger og musikk for å muntre oss opp. Gjøre oss blinde for virkeligheten. Rope hurra for at en halvliter øl blir 1,47 kr billigere. Vi kan gi hverandre ullsokker og dynejakker for å holde oss varme gjennom vinteren. Vi kan drikke kakao og gå på ski når snøen kommer. Med avstand selvfølgelig. Vi kan distansere oss i våre små «bobler». Vi kan forsette være egoistiske og late som at dette som foregår er greit, det er det eneste riktige. Og så må vi huske å moralisere for, og hate alle som ikke klarer å snu hodet andre vei og se på ødeleggelsen.

Folk dør av Korona, ja det har dere helt rett om. Takk for at dere leser!

Følg: Stopp Lockdown, Facebook-gruppe.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#theglobalgoals #thegreatreset #thenewworldorder #covid #cirona #korona #virus #christmas #jul #norge

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg