Sjekk om du bør vaksineres først!

Jeg må le av disse pådriverne til denne Covid-vaksinen. Ikke alltid jeg ler fordi ting er morsomt, det kan også være i sjokk og vantro, oppgitthet.. jeg har vært på et synkende skip og ikke sett land. Jeg var 15 år gammel, da lo jeg slik.

Når Espen Nakstad og Erna Solberg sier selv de ikke vil ha vaksinen, så burde det jo være meget betenkelig. Erna sier at hun ser på seg selv som «en frisk og sprek 60 åring» mens Nakstad vil sende andre foran seg i køen fordi han er usikker på hvor «trygg og effektiv» sprøyten i realiteten er.

Nå har de startet vaksineringen på eldre mennesker, som nærmer seg hundre år og ikke har tilgang til sosiale medier eller alternative media, det de har fått med seg er fryktpropaganda som er formidlet av vår main stream media som mottar enorme summer i statsstøtte for dette. Disse eldre vet faktisk ikke hva de gjør, hva de er med på, hva dette innebærer. For fakta er holdt tilbake.


Vaksinene blir satt, med fullt pressekorps tilstede, og blir beskrevet som historiske begivenheter. De som er tilstede under «begivenhetene» beskriver det som en ære å få være med. Både de eldre uføre som ikke skjønner at de er prøvekaniner, helsepersonellet som er blitt sterkt påvirket av ensidig propaganda. Og så har vi Erna Solberg selv, «vår» statsminister som sitter og gliser på direktesendt storskjerm.

Korona-vaksine tilstrekkelig for å vaksinere 5 millioner nordmenn er innkjøpt, og statsminister Solberg har erklært at målet er å vaksinere hele befolkningen. Tilsynelatende vil ikke engang barn og unge bli unntatt fra den planlagte massevaksineringen. Dette samtidig som vi ser videoer på YouTube der seriøse leger og forskere viser at disse koronatestene som har blitt brukt, og fremdeles brukes, blir testet på pærer, kiwi og bananer som da får påvist Covid19. Frukt faktisk. En slik uberegnelig testing og med rundt 400 dødsfall, som er særdeles lavt og angivelig av korona, så skal nå hele befolkningen vår også vaksineres. Ikke bare testes, men vi skal få stoffer injisert og sprøytet inn i kroppene våre.

Politikerene oppfordrer oss alle til å ta noe som i realiteten er en eksperimentell vaksine, fordi fagfolk, den delen av fagfolket som stort sett er i lomma på «big pharma» legemiddelindustri, er de som anbefaler det?! «Verden vil bedras» er et kjent uttrykk som blir ofte brukt her i vårt land. Dette uttrykket kommer fra et sted. Det er grunner til at utrykket oppstod. Mennesker er naive og godtroende. Folk er nikkedukker og svelger ALT så lenge det er de «riktige» personene som sier det! Nå hyler og skriker de «Ta vaksina»!


Jeg husker fra jeg var barn, når de andre barna ville eller skulle noe, hadde gjordt noe, og jeg hadde vært med på det, eller ville gjerne. Jeg husker mammaen min advarte meg, jeg husker hun ville at jeg skulle tenke selv. Hun brukte andre uttrykk: «Hvis alle de andre barna hoppet i havet, hvis alle de andre barna hopper utenfor et stup, skal du også?»

Nå er det slik at hele denne pandemien er opprettholdt på bakgrunn av en PCR test som presenteres som en «corona»-test, men denne testen ‘kan ikke brukes til diagnostisering’ ifølge personen som faktisk laget (oppfant) testen, Kary Mullis.

Dette vet FHI, dette vet stortinget og regjeringen, dette vet våre main stream media. Men når jeg spør dama på butikken, eller nabofamilien eller venninnen min, så vet de ingenting om dette. Hvorfor er ikke dette saker som politikerne diskuterer åpent? Hvorfor skriver eller taes ikke dette opp daglig i våre statsstøttede media som VG, Dagbladet, TV2 og NRK? Fremfor den propagandaen de har brukt all sin tid på hittil mener jeg??! Når en vet dette, så er det kanskje litt dumt å ikke stille spørsmål? Eller? Jeg vet hva jeg mener. Hva mener du? Hvorfor har disse nevnte mediene opprettet Faktisk.No og bedriver sensurering på sosiale medier, da særlig Facebook og Instagram? Hvorfor?


Politikere og media med Erna Solberg, Bent Høie, Dagbladet, NRK, VG og TV2 i spissen presser på og mener at vi skal alle vaksinere oss med DNA/RNA modifiserte eksperimentelle vaksiner mot et angivelig livsfarlig virus som har 99,5% overlevelsesrate!! Er ikke alt dette noe som vi enkeltpersoner bør bli best mulig opplyst om først, så kan den enkelte ta stilling til om en vil vaksineres ut fra faktaopplysninger?!

Medisinsk leksikon: RNA

Hvorfor hasteendret stortinget bioteknologiloven nå midt i pandemien, nå midt på sommeren, rett før disse mRNA-vaksinene skulle ut i markedet?

Legger med en artikkel fra Resett, kun fordi jeg ønsker at folk skal få et større ønske og behov om å opplyse seg selv og tenke mer, fremfor å bare være nikkedukker!

Artikkel fra Resett: Vaksineprosjektet!

Les: Great Barrington Declaration


Dette er Bunny Trash, jeg er ingen prøvekanin som skal utføres tester på og/eller eksperimenteres med. Jeg forbeholder meg retten til å være skeptisk, og velge selv om jeg skal ha, eller ikke ha, denne vaksinen som oppsto fra intet mens vi i mange tiår har levd uten kur for kreft, HIV-vaksiner og tilgang til fungerende behandlinger (som faktisk eksisterer) mot andre livstruende dødelige sykdommer!

Takk for at dere leser!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vaksine #covid #korona #corona #sykdom #hiv #aids #kreft #gift #kur #thegreatreset #newworldorder #youtube #espennakstad #nakstad #fn #epidemi #pandemi #ernasolberg #fjerna #statsminister #benthøie #høyre #regjering #storting #vg #venstre #krf #dagbladet #nrk #sv #mdg #sp #faktasjekkerne #eu #faktiskno #instagram #frp #facebook #dna #rna #mrna #prøvekaniner #sensur #greatbarringtondeclaration #litaford #alicecooper #poison #shotofpoison #nikkedukker #massevaksinering #fhi #karymullis #kary #mullis #stopp #sinei

Bildene er screenshots fra NRK, VG, Dagbladet, TV2 og FHI.

Musikk for dagen:


Video: 
Coronavirus is Not Covid19

 

8 kommentarer
  1. Jeg har absolutt ikke tenkt å ta denne såkalte vaksinen. Det er helt uaktuelt, og det er temmelig skremmende at våre “øverste ledere” heller ikke skal ta den. Hmmm da bør det så absolutt ringe noen bjeller. 🙄🙄

  2. Livsfarlig Russisk rullet med folks helse. Ikke et stikk i meg, da må det skje mye. er 25% av befolkningen vaksinert så holder det om denne vaksinen er så forbanna effektiv som de sier..

  3. Noen kommentarer!

   At Espen Nakstad og Erna Solberg sier at de ikke vil ta vaksinen har ikke jeg hørt, men du har sikkert tilgang til mere Fake News enn meg. Det er nok så. Det som betyr noe er at de som ikke vil ta vaksinen og som derfor blir gående rundt som potensielle smittebomber faktisk da opptrer som snikmordere! Tenk over den, du!

   Videre skriver du “Dette samtidig som vi ser videoer på YouTube der seriøse leger og forskere viser at disse koronatestene som har blitt brukt, og fremdeles brukes, blir testet på pærer, kiwi og bananer som da får påvist Covid19. Frukt faktisk. En slik uberegnelig testing og med rundt 400 dødsfall, som er særdeles lavt og angivelig av korona, så skal nå hele befolkningen vår også vaksineres.” Vel, jeg gir Fanden i om frukten er død eller levende! Og, du er vel ikke så dum at du kun forholder deg til antall døde her i landet? Her har vi foreløpig sluppet uforholdsmessig lett unna. En trenger ikke reise lengre enn rett over Kjølen for å finne helt andre forhold! Og hva med USA og England? Bare for å nevne noen.

   Verden vil bedras, skriver du! Ja, helt riktig. En trener ikke gå lengre enn til klimakrisa og klimafantastene for å se det, men at folk faktisk dør av koronaen, der er det ingen tvil. Det som skal til her i verden er å smøye seg riktig fram mellom rått og røti. Greie å forstå hvilke kamper en skal kjempe og hva som er Fake News!

   HIV og kreft??? HIV smitter ikke om du ikke selv tar sjansen på å bli smitta. Om en med HIV tok i dørklinka før deg er ikke dørklinka smittefarlig! Og kreft har jeg da aldri hørt om noen som ble smittet av!

   1. Oi, dette var mye. Takk for at du leser og engasjerer deg. Du er veldig opphengt i Fake News virker det som, men hvordan vi tolker hva disse personene sier fra talerstolene sine er ikke fake news, men tolkning. Det som står i anførselstegn er direkte sitert. Om de som velger å vaksinere seg gjør det, og de som ikke gjør det, ikke gjør det, så har vel ikke du noe å frykte da? Dette er jo en velfungerende vaksine, er det ikke det du mener? At vi har forskjellig oppfatning om hvem som er snikmordere er menneskelig, men hva hvis det er andre veien? At du velger å stole blindt på mennesker vi alle vet er kyniske, og som er kjent for sin kynisme, dét får være opp til deg. Meningen med innlegget er å oppfordre folk til å tenke selv!

    Når det gjelder at kreft ikke smitter, og at Hiv smitter på en annen måte. Jeg har da virkelig ikke påstått noe annet. Poenget var at etter mange tiår har vi ikke sett noen kur eller vaksine til de og mange andre sykdommer. Det gagner vel ikke big pharma, betenkelig er det.. men kanskje ikke for deg. Men igjen, innlegget er ment for å få i gang hjernevirksomhet, resten får være opp til den enkelte. Ha en fin dag 😘

  4. Triste greier å se hvordan massemedia klarer å sette en hel verden inn i en psykose. Det er kun 400 døde på snart et år.
   De høye dødstallene i andre land kommer av at de putter alle døde i kategorien Covid-dødsfall. I USA har de gått ut offentlig og bekreftet at så lenge man har en positiv Covid test, så kan man dø av hjertinnfarkt, selvmord, bilulykker osv. Det vil bli ført opp på statistikken som Covid relatert dødsfall.
   Flere familier har faktisk vunnet i retten fordi de har krevet at den rette dødsårsaken skal registreres.
   Når det gjelder denne Vaksinen, så er den et gedigent eksperiment. Injisere mennesker med syntetisk Rna/Dna er galskap. Dr. Carrie Madej har innisde kunnskap da hun har vært på møter med folkene som promoterer galskapen. Hennes YT video Human 2.0 er en virkelig øyeåpner. Anbefaler alle som ikke har sett den til å gjøre det umiddelbart.
   At mennesker er villige til å være forsøkskaninene for gale Frankenstein-vitenskapsmenn innen Big Pharma , pengegriske tech selskaper og maktsyke Statsledere er meg en gåte.
   Trodde at folk flest var opprinnelig bekymret for sin helse og sitt liv. Men det virker som om det er viktigere å være “flinkis” og gjøre det man blir fortalt uten spørsmål. Alle som stiller kritiske spørsmål er konspirasjonsteoretikere med tinfoilhatter.
   Ha en fin kveld.
   Mvh Sylve Løvholm

   1. Takk for innspill, ser likheter i tankegangen vår. Godt å vite at det finnes andre der ute som ikke bare er nikkedukker og svelger alt som sukkertøy. Fin fin kveld til deg også 👍🏾

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg