Hva med bare å forby islam!!

Amnesty International her i Norge har nå gjennomført en undersøkelse som viser at 65 prosent av de cirka 1000 personene over hele landet som er blitt spurt sier seg enige i at debattklimaet mellom politikere har blitt tøffere siden siste lokalvalg i 2015. Det kommer frem at diskusjoner mellom politikere er for brutale og at måten de omtaler hverandre på er stygg og ikke bidrar til samfunnsdebatten.

I denne nye undersøkelsen svarer også 70 prosent av de spurte at de har merket seg tøffere klima mellom brukere på sosiale medier og i kommentarfelt samme periode. Det oppleves som netthets. Det har gjort at mange ikke tør dele hva de mener eller ytre seg, noe som gir et ytringsfrihetsproblem.

På spørsmål om hva netthetsen handler om så ligger følgende tema på topp:

– hets av islam og muslimer

– rasisme

– religion og livssynrelatert

Det voldsomme fokuset på islam er foruroligende mener Amnesty, og at det går i feil retning. Man burde være mer positive til islam, ikke negative.

Amnesty uttaler at politikere «bør se på hvordan de formulerer seg. Det politikerne i det minste bør gjøre, er selv å gå foran som gode forbilder». Selvfølgelig blir Sylvi Listhaug nevnt flere ganger, og får nærmest skylden for all dårlig debattklima og netthets. Bildet av båtmigrantene blir nevnt, og Amnesty mener at Sylvi Listhaug bidrar til polarisering.

Sylvi Listhaug har svart på kritikken fra Amnesty: «Det vi diskuterer er reelle problemer. Det kommer vi til å fortsette med. Vi har sett i Sverige at man der ikke har turt å ta opp vanskelige tema knyttet til innvandring og integrering og hvilke store konsekvenser dette har fått. Derfor kommer Frp til å fortsette å tørre der andre forsøker å få oss til å tie. Jeg tror vi får et bedre debattklima om vi begynner å tolke folk i beste mening, ikke alltid i verste mening, og slutter å tillegge oss meninger vi ikke har».

Amnesty har også laget en plan med forslag til tiltak mot netthets. Noe som sikkert er ment vel, men som jeg tror igjen vil gå ytterlige ut over ytringsfriheten. Vi ser allerede på Facebook massesensur av høyrepolitiske meninger, holdninger og ytringer. Vi trenger ikke mer sosialisme!

Så jeg tenker, hva med at Amnesty driter i å peke på Sylvi Listhaug, hva med å se på de tingene som Amnesty selv har funnet ut er problemet. Islam!! Sosiale media er ikke bare norsk, Facebook er over hele verden. Undersøkelser viser at Islam er et problem overalt. Særlig i Europa. Bare som jeg kommer på nå i skrivende stund så har for eksempel Polen, Ungarn, Tsjekkia og Australia  offentliggjort at de ikke ønsker å ta imot muslimske flyktninger i det hele tatt!!

Kutt ut å islamisere oss, vi vil ikke!!

Så hva med å bare forby fuckings ideologien islam, og religioner i samme farten, da kommer man garantert til å se at ting blir en hel del fredeligere etterhvert, ikke bare på sosiale media, men i det virkelige samfunnet også!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisme #islamisering #snikislamisering #muhammedanisme #sosialemedia #amnesty #facebook #amnestyinternational #sylvi #listhaug #politikk #polarisering #europa #norge

13 kommentarer
  1. Trodde ikke det var mulig å offentliggjøre sine meninger på Facebook,har vært utestengt 2 ganger for å offentliggjøre mine standpunkter.Intet er bedre enn at mange kan se,og bli opplyst om hvor diskriminerende Islam er.Det vises jo daglig,spesielt mot kvinner.At ikke flere kvinner protesterer mot dette er meg en gåte.

    1. “…… og andre religioner i samme slengen,….”? Hvilke andre religioner utenom den muslimske/islamske er det du sikter til? Hva ville Vesten, Aftenlandet (das Abendland), herunder særlig USA, Canada, Australia, Syd-Korea, Singapore, Taiwan vært uten kristendom, kristentro og kristne kulturverdier, kulturtradisjoner?: Faktisk omtrent like dysfunksjonelt og tilbakestsående økonomisk/industrielt som dagens islam-koranske, muslimske samfunn

     1. Vi er snart i år 2020, folk må gjerne tro hva dem vil i sitt hjem og sine hjerter. Men statsstøtte til kirker, moskeer og bedehus bør droppes, religiøs propaganda, ideologiske plagg, særhensyn osv bør forbys.

  2. Forskning, bl.a. Sørensen; «Drømmen om det fullkomne samfunn», Aschehoug 2011, slår grundig fast at islamismen som jo suger litt livsblod fra religionen islam, er totalitære som fascismen, kommunismen og nazizsmen.

  3. FrP har brstandig vært mitt hjerte nær, og jeg ha vært medlem der i mange år. Me nå er det en diger stein i FrP-masineriet, og den steinen heter SIV! Hun bremset FrP’s fremgang med sine globalistiske innspill som ser ut til å få gå uhindret gjennom i partiet. Fjern Siv, og vi får tilbake et fungerende FrP! Da meldet jeg meg inn igjen! 👍

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg