Sophie Elise støtter menneskesmuglere!

For seks dager siden. Torsdag 29. august klokken 19:47 la vår eldre- og folkehelseminister, Fremskrittspartiets nestleder Sylvi Listhaug ut et bilde på Facebook. Bildet viser mennesker på stille hav i en båt ved solnedgang, med teksten «Norge skal ikke ta imot båtmigranter».

Fremskrittspartiet vil ikke ta imot båtmigranter. Konsekvensen for å åpne for det vil være en flyktningstrøm der enda flere mennesker legger ut på en livsfarlig reise. Da vil enda flere mennesker drukne i havet. De eneste som tjener på det, det er kyniske menneskesmuglere som ikke bryr seg om menneskeliv.

Fremskrittspartiet har hele tiden uttalt at de ønsker å hjelpe flyktninger i nærområdene, da får man hjulpet flere, og det er de som faktisk trenger hjelp. Altså, for å hjelpe 500 flyktninger i Norge kan man hjelpe 760 000 mennesker i Jordan. Fremskrittspartiet ønsker å hjelpe flest mulig. Ikke bare noen få for syns skyld. Det er også enighet og samarbeid i regjeringen og regjeringspartiene, om antall kvoteflyktninger, som faktisk er blitt tredoblet siden de gikk inn i regjering.

Om båtmigrantene som er så omdiskutert i dag understreker Fremskrittspartiet at selvsagt skal disse menneskene reddes, men at de også må returneres umiddelbart, ikke transporteres til Europa eller Norge. 

Fremskrittspartiet fronter en politikk som sparer tusenvis av menneskeliv i Middelhavet. Det er faktisk slik at mange mange tusen har omkommet på disse båtferdene. For å få stopp på dette må man føre en politikk som stanser disse båtene og menneskesmuglingen. Det står faktisk ti millioner mennesker, migranter, klare til å ta denne båtferden hvis man er villige til å ta de imot.

Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig folkeparti støttet hverandre, og de samlet, som regjering, ble enige i å stenge grenser, fjerne «redningsbåtene» og returnere migrantene til Afrika.

Regjeringen har økt flyktningkvoten slik at kvoten er tre ganger større enn tidligere, og Norge henter flyktningene fra Libya og så videre selv. Reelle flyktninger! For sannheten er at mange ombord på migrantbåtene er lykkejegere, og de aller fleste ombord på disse båtene har betalt mellom 40 000 og 80 000 kroner til menneskesmuglerne.

Smuglepriser: her!!

Etter disse tiltakene ble gjennomført av regjeringen, har dødstallene gått kraftig ned i Middelhavet. Før døde mange mange tusen på denne ferden!

Færre reiser og færre drukner, likevel er det moralistiske hylekoret misfornøyd. Skulle nesten tro de ønsker alle disse dødsfallene som de beskylder Listhaug og FrP for..

Det har plutselig blitt godhet å kjempe for en politikk som flere dør av, og noen kaller det moralsk havari å kjempe for en politikk som sparer liv. Det er helt sjukt og bortimot umulig for meg å fatte.

Én etter én har godhetstyrannene og det moralistiske hylekoret gått etter Fremskrittspartiet og Sylvi Listhaug med beskyldninger som at de ønsker at folk skal drukne, at de er rasister og inhumane.

Blant annet uttalte Julie M. Brodtkorp som er tidligere stabssjef for Erna Solberg at Sylvi Listhaug senker sitt eget moralske kompass ned på havets bunn og bedriver moralsk havari. SV-politiker Karin Andersen sa i debatt at Sylvi Listhaug og hennes parti snakker stygt om alle som er i vanskelige situasjoner og ønsker dem vekk. Audun Lysbakken som er leder i SV sa seg enig med sin partikollega. Masud Gharahkhani fra Arbeiderpartiet i Drammen og stortingsrepresentant for Buskerud var høyst ufin og uten manerer da han brølte til Listhaug noe så drøyt som at hun gir blaffen i og faktisk ønsker at folk drukner i middelhavet. Det har også vært antydninger fra NRK om at FrPs nei til båtmigranter fører til hat og terror.

Det har vært mange uttalelser om denne saken fra politikere og i media. Men saken er at politikere og gamle media som NRK, TV2, VG og Dagbladet påvirker oss ikke så mye lengre. De har bløffet for mye og for lenge. Politikere flest er brøleaper som lover og lyver og dekker over sannheten, det samme med gamlemedia som er hovedsakelig venstrevridd og langt fra objektiv (som massemedia burde være). Media konstruerer egne sannheter.

Det er her influensere kommer inn. Og det ligger i ordet ‘influenser’ at de påvirker. Sophie Elise er den største influenseren vi har i Norge. Hun har over 414 000 følgere på Instagram. Det nærmer seg en halv million mennesker som følger henne. Disse er unge og en del stemte kanskje første gang ved forrige stortingsvalg. Men veldig mange skal stemme nå for første gang på dette kommune- og fylkesvalget, og deres første stortingsvalg blir om to år.

Sophie Elise la nylig ut bildet til Listhaug med medfølgende tekst: «Dette er trist på så mange nivåer. Men aller mest er det utrolig ironisk. FrP, som fornekter at klimakrisen er menneskeskapt, vil borre enda mer olje og bygge ut veier, og dermed forurense MER, vil ikke ta imot båtflyktninger. Vet de ikke at en konsekvens av klimakrisen er enda flere flyktninger – og ikke bare litt, men vi snakker en økning på mange, mange millioner. Jeg forstår ikke hvordan man kan nekte å ta klimakrisen på alvor, samtidig som man skal prøve å holde flyktninger ute og borte. Hvor skal de dra, når havet øker? Når vi bruker deres ressurser? Når det blir krig over for lite vann? Om du virkelig er så redd for flyktninger bør du begynne å bli redd for klimaendringene også».

Nå er det per dags dato ikke på grunn av menneskeskapt klimakrise at flyktninger og migranter kommer til Norge. De har vel knapt nok hørt om klimakrise, så la oss nå ikke blande kortene, la oss heller tenke på klimakriseflyktninger når og hvis det skjer, og om det er mulig å flykte fra..

Sophie Elise mener vi skal ta imot båtmigrantene, hun mener vi skal gjøre menneskesmuglere rikere enn henne selv?! Støtte menneskehandel!! Det er jo det hun sier (??) da det ene medfører det andre. Handlinger får konsekvenser!

Ti millioner mennesker står allerede klare til å migrere til Europa, og da helst Norge. Det denne influenseren ikke deler med alle sine lesere er at sannheten er at Fremskrittspartiets politikk er den beste og tryggeste på lang sikt, at det er den som er best på å spare menneskeliv. Vi var mange som prøvde å forklare henne dette da hun kom med sine uttalelser. Dagen etter skrev hun et nytt innlegg der hun kalte oss «rasistiske klimafornektere»!

Selvfølgelig er alt dette trist, hvordan mennesker har det i denne verden. Helt forferdelig. Men det gagner ingen å støtte menneskesmugling og menneskehandel. Sophie Elise tenker med og spiller på følelser. Irrasjonelle følelser sparer ikke liv, ansvarlig politikk gjør det. Og å kalle meningsmotstandere for rasister i en sak om menneskeliv, det er stygt.

Nylig gikk Sophie Elise også ut med at hun har stemt på Miljøpartiet De Grønne og at hun støtter dem. Jeg tenker at det gir mange stemmer til MDG. Men mitt spørsmål til Sophie Elise da var: «Hvordan skal sosialistene ta vare på flyktningene når de vil legge ned oljenæringen?»

Over tre døgn er gått, hun har tydeligvis ikke noe svar å gi.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#båtmigranter #flyktninger #migranter #sophieelise #menneskesmuglere #menneskehandel #sylvi #listhaug #karin #andersen #brodtkorp #audun #lysbakken #masud #gharahkhani #arbeiderparti #høyre #venstre #sv #mdg #fremskrittspartiet #influensere #innvandrere #innvandring

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg