Opprop: Stopp misbruk av Greta Thunberg!!

Dette oppropet må til, jeg kan ikke bare sitte å se på lengre. Nå har jeg laget en underskriftskampanje, et opprop, og håper alle med empati, sunt fornuft og folkevett signerer!
Dette misbruket av jentebarnet må stanses! Nå må foreldrene ta ansvar og opptre som foreldre, nå må barnevernet ta tak, nå må Greta Thunberg få være det hun er, et barn! La henne få oppleve sin barndom og litt glede i livet før verden går under.
Greta Thunberg har fått sagt sitt, hele verden har fått hørt tallene hun har fått tildelt og om framtiden hun skildrer. Nok er nok, dette har gått for langt nå, dette er barnemisbruk!!
Det er ikke bare jeg som reagerer. Mange tusener av mennesker er rystet over misbruket av denne jenta, folk skriver på sosiale medier verden over at de får vondt av henne, at hva hun opplever og går gjennom er langt fra bra for en jentunge, folk ber hennes mor om å stoppe, folk skriver at de ser et barn som er helt ødelagt.

«Hvor er barnevernet» spør man seg, og på sosiale medier raser folk over barnevernets fravær!

Når barnevernet glimrer med sitt fravær er det opp til oss å gjøre noe med dette. Vi må si fra at nok er nok!

Signer «Stopp misbruke Greta Thunberg!!» her: Opprop.net

Se dette stakkars pikebarnet holde tale i FN:

https://www.nettavisen.no/okonomi/greta-thunberg—en-dodssliten-naken-og-ubeskyttet-sjel-pa-en-altfor-stor-scene/3423850508.html

Sannheten (video) om Greta Thunberg:

 

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#barn #barnemisbruk #barnevern #misbruk #barndom #klimakrise #politikk #klimaløgn #fn #klimahysteri #opprop #galskap #stopp

25 kommentarer

Siste innlegg