Nå har dere muligheten til å bli kjent med meg igjen – på godt og vondt!

Mitt navn er Roger Endré. Men jeg ble døpt bare Roger. Jeg ville konfirmere meg, men jeg fryktet å plassere min familie og slekt i samme rom. Så derfor avsto jeg. Men for å markere konfirmasjon for min egen del tok jeg navnet Eivind. Så i noen år het jeg Roger Eivind. Så endret jeg det igjen til Roger Endré. Og det trives jeg med, og slik forblir det.

Herre Madonna, jeg kunne faktisk het Vidar, det hadde bare vært sååååå feil!!

Historien om etternavnet mitt tar vi en annen gang. Jeg blir forvirret selv, og da tror jeg ihvertfall dere blir det.. så..

Jeg er født på Harstad sykehus. Vokst opp i byen Harstad, sentrumsnært, på øvre Seljestad, for de av dere som kjenner byen. Byen ligger på Norges største øy, Hinnøya i Troms fylke, for dere som er litt uvitende.

Mine foreldre Evelyn og William var gift i ca 11 år, til jeg var cirka 8 år. Da brøt Helvete løs. Jeg har en tre år eldre søster, Anita.

Videre har jeg mye øvrig familie og slekt. Mange tanter. En gjenlevende besteforelder, mormor. To nevøer. Jeg har et ambivalent forhold til de fleste, av mange årsaker som dere sikkert har fått med dere, eller vil få med dere.

I dag er familien min de jeg bor sammen med. Snuppen min som jeg nå har vært sammen med i passert 10 år. Og jentene våre, mopsene Ella Madonna som er straks 5 år. Og Ariel Madonna som blir 3 år i slutten av juli.

Mamman min er også familien vår, men hun bor der oppe, i Harstad.

#mylittlefamily bor her i Drammen, i Emmaus. Vi bor i byen her på tiende året. Jeg anser Drammen som min hjemby. Jeg tenker å bo her for alltid sammen med mine kjære. Selvfølgelig har Drammen sine ulemper også, som feks at min alkoholiserte far også bor her, og enkelte andre personer som en har blitt kjent med i forsøket på å få venner og et nettverk her. Men føkk dem!!

Snuppen og jeg har nå med tiden etablert en fin intim liten sirkel av venner. Herlige inkluderende gode folk. Ikke bare i byen her, men også litt i nærliggende andre byer og steder. Vi har fått reist en del, og opplevd mye sammen. Og mer skal det bli!!

Og ja jeg er homo som dere vet, eller nå har skjønt. Jeg har gitt og fått. Foran og bak. Pompel og Pilt. Så dumme spørsmål som hvem som gir og hvem som tar. Hvem som er mann, og hvem som er dame, det kan dere spare dere for. Alle forhold er forskjellige, men én ting er sikkert, homofile og lesbiske par består av to av samme kjønn. De som ikke har skjønt det i 2017 har problemer!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg