Dette er bloggen MIN – dette er MEG!!

Jeg har nå blogget siden oktober 2011. Det nærmer seg fem og et halvt år. Og jeg blogger i hovedsak for min egen del, for min bearbeidelse av livet, ting jeg har opplevd, følelser jeg har hatt, og så videre. Noe jeg opplever fungerer for meg. Jeg blogger også for dere der ute, for at vi skal se hverandre, og kanskje påvirke til at folk skal stå opp for seg selv, tørre å si i fra, og ikke la seg tråkke på.

På internett fungerer ting litt annerledes enn ute på gata, in real life. Det heter seg at folk blir “tøffere” når de sitter hjemme bak et tastatur og kan operere med anonyme profiler, eller skrive til fremmede privat eller i forum.

Frekke, ufine, stygge, nedsettende og mobbende kommentarer er ganske vanlig i dag. Av erfaring så vet jeg at disse menneskene er ikke tøffe i det hele tatt. De er dumme, feige jævler som forsøker hevde seg selv med å tråkke på andre. De er ikke tøffe, de er patetiske, og det er så minimal prosent av dem som hadde turt å komme hjem til deg og slenge samme dritten til deg ‘face 2 face’. Så derfor preller det i hovedsak lett av meg hva slike hatere og nettroll kommer med. De har ‘issues’, og jeg håper at dere som har hjerte og sjel, og ikke minst vett, lar det prelle av dere også.

Det jeg skriver i bloggen min står jeg for, og det er frivillig å lese den. Bloggen handler først og fremst om meg. Mine opplevelser, tanker, meninger og følelser. Jeg har blitt påstått å henge ut andre i bloggen, der har jeg ofte vært uenig. Blir noen nevnt i negativ sammenheng, så har dem hengt seg selv ut. Er du en tilfeldig fremmed horebukk som slår meg i ansiktet og knuser brillene mine fordi jeg ikke vil betale for å se pikken din, da må du tåle det. Er du ansatt på et utested og bedriver mobbing av enkelte pga legning, hudfarge eller religion, eller helt uten grunn, da må du tåle det. Driver du med mishandling av dyr eller barn, er voldelig og slem, da må du tåle det. Jeg har mange eksempler, og dem handler alle om at blir du ‘shamet’ eller satt i gapestokk av meg, så har du kun deg selv å takke for det!

Jeg står som sagt for mine ord!!

I hovedsak er målet å dele ting som kan påvirke eller hjelpe andre i forhold til å ha blitt utsatt for overgrep, dele ting i forhold til sykdommer og diagnoser, i forhold til systemet i Norge og NAV. Angst, depresjon og fortvilelse. Alkohol. Jeg forteller om mine møter med barnevern, offentlige etater, belastede miljøer som narkotika og andre kriminelle miljøer.

Men jeg ønsker å holde det meste positivt, selv om bloggen er ‘på godt og vondt’. Det aller viktigste for meg her, er å være ærlig i mine ord!!

Gleder i livet som kjærlighet, reiser, små turer, konserter, deilig mat, tivoli, uventede opplevelser, morsomme treff med andre mennesker, familien min, venner, fester, sex, Madonna, hobby, kino, terapi.. det blir det garantert en del om i bloggen her!

Det kan også bli litt politikk og religion – selv om jeg pr i dag ser på meg selv som en ateist og er meldt ut av kirka!

Så med dette sagt så håper jeg dere kommer til å like denne bloggen, jeg håper dere føler dere vel med å lese, og at dere har det bra og gjerne kommenterer og deler. Og dere som misliker bloggen min, hater den og må slenge negative kommentarer – jeg elsker dere også, dere bygger meg opp og lar meg få vite at jeg er et bedre menneske enn så mange 🙂

Takk 🙂 🙂 🙂

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg