Kylling og pasta i ostepopsaus!

Nå skal vi se her ja. Her kommer et matinnlegg fra Bunny. Noen ganger skjer det, på tross av hvor overflødig jeg mener matblogger er. Altså, eksperimenter selv på kjøkkenet, la dere inspirere av alt rundt dere, miks og prøv ting dere liker sammen. Å følge slavisk andres oppskrifter er jo såååå boring. Men en idé innimellom er ikke å forakte. Ta det fra mesterkokken Bunny som gikk skolen i nordnorge og var ute i praksis titt og stadig med Kokkelauget.

Anyways, i dag har jeg laget kylling og pasta i ostepopsaus. Oh yes, ostepopsaus. Man tar en skvett vann i en kasserolle og når vannet koker er det bare å ha oppi ostepop mens en rører rundt. Når sausen er så tykk som du ønsker den så slutter du ha ostepop oppi, haha.. jeg brukte i dag First Price ostepop. Smakte som bare det, helt nydelig!! Må sies at jeg hadde noen korn med Chilli Klaus Carolina Reaper krydder, oppi. Dere ser på det innzoomede bildet under, det er ikke snakk om mye, dette krydderet har vindstyrke 15, so be aware.. Jeg måtte jo ha et lite ekstra sting i sausen, og fy så godt det ble!!

Yupp, samtidig som jeg kokte denne sausen av vann, ostepop og et hint Carolina Reaper så stekte jeg kyllingfilét av bryst som jeg hadde kuttet i små biter. Og så kokte jeg spaghetti. Det ble spaghetti i dag, men kunne gjerne vært skruer eller whatever pasta. Da pastaen var ferdig helte jeg ut vannet og tømte sausen og kyllingbitene over pastaen og blandet dette. Hellige kaninmåne for en herlig kaloribombe. Anbefales for enhver som liker ost, ostesaus eller ostepop!

Hadde det hele på to tallerkener, én til snuppen min og en til meg. Krydret med nykvernet pepper og hadde noen kuttet oliven på for syns skyld. Snuppen min elsker oliven. Han kom da altså hjem fra jobb til dette, og fikk utrykk i ansiktet da han begynte spise. Yupp, suksess!! Han elsket også ostepopsaus. Han gikk rett ut i sosiale media med dette, haha..

Hva mer jeg kunne gjort med denne retten, eller hva jeg kunne gjort annerledes? Jeg kunne brukt stekt bacon istedet for kylling. Eller bacon i tillegg til kylling! Eller stekt laks?! Det tenker jeg prøve neste gang, stekt laks, pasta og ostepopsaus må jo bare bli helt kaninkonge!! Det blir ikke en av de første dagene, denne sausen er som sagt en bombe for seg selv! Ved mindre porsjoner kunne jeg brukt kuvébrød til, for eksempel luftfritert hvitløksbrød.

Anyways, har du ikke prøvd ostepopsaus, så anbefaler jeg å prøve. Lag til noe du liker ostesaus til. De fleste liker ostesaus til pasta, det er gjerne innertier. Ostesaus av ostepop på denne måten var nok en innertier for meg. Snadder!!

Takk for titten 🥰🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#mat #bunnytrash #bunny

22 kommentarer
    1. å himmel det må jeg prøve. elsker ost og ostepopp 😂 Jeg tenker laks må være snadder. eller med stekt sopp og løk…. bare fantasien setter grenser her 😊

      1. Yupp, det er det jeg mener. Man kan ta en idé og utvikle den selv istedet for å bry seg med kokebøker og matblogger. Altså selvfølgelig, noe er jo lurt å ha en kokebok for hånden til, men.. ja, laks, pasta og ostepopsaus blir det her i huset en dag. Da skal jeg steike laksen så den er sprø ytterst. Har også lyst å prøve luftfritere lakseskinn. Spiste friterte lakseskinn på Alex Sushi her en gang, det var skikkelig lørdagssnacks. Hvorfor kaste skinnet liksom 😜🐰

        1. Helt enig med crispy laks. du må oppdatere når du bruker skinnet. det har jeg aldri tenkt på å smake 😊 Etter jeg ble Kretamor er jeg blitt gysla glad i å lage mat. mye prøving og, jada feiling, men gøy gitt. Dytter norsk potetsalat på grekerne og bruker deres oppskrifter som inspirasjon 😊

          1. Hadde heller aldri før tenkt på å bruke lakseskinn før jeg var på Alex Sushi, det var rett og slett crispsnadder. Det er bare det at man bruker liksom ikke så mye laks at man kan lage et måltid av skinn. Men tanken min var å prøve airfryer fremfor oljefritt som dem hadde brukt på sushirestauranten. Hvis det funker så kan man jo utnytte hele fisken. I olje gidder jeg ikke, det blir en kostbar affære i olje fir bare noen usle gram skinn. Men veldig godt da, anbefales hvis du ser det på menyen et sted. Kjøkkeneksperimentering er gøy, da kan man feile uten å bli nedstemt av det, som noen kan bli når de følger andres oppskrifter og det ikke blir helt like bra.

    2. Herlig. Elsker utradisjonell mat. Liker å prøve noe nytt, så denne sausen må mekkes sammen en dag.

      1. Farlig godt da. Liker du ostepop, så vet du at når du først har begynt å spise så blir det noen never. Blir samme med sausen tror jeg, for jeg sitter her og har sånn mersmak at det føles litt som abstinenser 😂

        1. Problemet her blir vel å la være å spise dem når jeg åpner posen, slik at det blir nok til sausen. Og slike abstinenser får en vel bøte på ved å lage ekstra mye saus.

    3. Hmm 🤔.
      Eg er svært glad i ost, av alle slag. Til og med gamalost synes eg er nydeleg godt.
      Ostesauser berre digger eg. Spesielt franske. Sukk, savner Frankrike og maten der.
      Ostepop kan eg derimot ikkje fordra. Det er noko med konsistensen på dei greiene eg ikkje taklar. Ostepopsaus, jaha, det må eg berre prøve. Tenkjer det verte til helga 😊.

    4. Har du prøvd med laks eller bacon nå?
      Tenker en sopp og løk, hvitløk blanding (gjerne litt chili og)måtte være godt og 😀

    5. Hadde kylling innsurra i bacon, bakt i ovn i dag, MEN, eg hadde gløymt å kjøpa inn ostepop, så då vart det ris og bearnaise i staden for, med salat til.
      Den ostepoosausen er berre knallgod 😊.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg