Årets påskemoro langfredag 2024!

Som jeg skrev i går i påskens første dag med påskemoro så var det nesten så det ikke ble noe av dette konseptet i år. Men det hører med at Bunny har påskemoro i bloggen hvert år, og da ble det slik i år også! Håper mange deltar!

Den som svarer flest riktige den respektive dag vinner og vil få en gledelig Bunny overraskelse i posten når påsken er over, så dere har ingenting å tape på å bli med, tvert imot så kan det bli noe dere kan få stor glede av. Så er dere smarte, så hiver dere dere med!! Om det skulle bli flere som har flest riktige vil det bli trukket en vinner av disse!

Det er 3 spørsmål skal besvares hver av disse dagene, 1 påskenøtt skal løses, og det blir eggjakt!

Så da er det bare å sette i gang:

Quiz:

01). I hvilket sør-amerikansk land finner vi Påskeøya?

02). Bunnys favorittfarge er?

03). Hvilken medblogger mottok en blå Bunny fra Bunny akkurat i tide til påske?

Påskenøtt:

Dagens påskenøtt begynner med en gutt som flyttet til et veldig lite samfunn ute på landet i et ganske stort hus sammen med sin far og mor. Bak hans families hus var et større hus, og der bodde den gang en storfamilie. Mor og far, katt og hund, og mange barn. Så mange at naboene priset seg lykkelig over avstanden mellom husene, hehe.. og at lekeområdet til barna var på andre siden av deres hus hvor det deretter var bare skog.

Den eldste jenta av alle disse barna i dette huset var noe eldre enn resten av flokken, etterhvert så ble hun og denne nytilflyttede gutten kjærester, og han spurte henne da om hvor mange søsken dem egentlig var, og hun svarte at hun har like mange brødre som søstre, men hver bror har bare halvparten så mange brødre som søstre.

Så hvor mange brødre og søstre var det da totalt i familien?

Eggejakt:

Hvor mange påskeegg finner dere i DETTE innlegget?

🐣

Kun besvarelser her i bloggen vil bli godkjent (ikke kommentarer på Facebook, Messenger, MeWe etc). Hvert riktig svar belønnes med 3 poeng på hver. Den med flest poeng vinner dagens påskemoro, blir det flere med like mange poeng så blir én trukket! Svarfrist midnatt!!

Lykke til 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#påskemoro  #påskenøtt #bunnyquiz #påskeeggjakt #bunnytrash #bunny

12 kommentarer

Siste innlegg