Årets bursdagsgaver!!

Utrolig heldig var jeg som fikk en fantastisk jakke i bursdagsgave fra ei venninne i Stavanger. Hun har designet og strikket den selv. The Bunny Jacket. Dere kan klikke på linken og se selv, den eneste i sitt slag. Jeg vil for alltid være takknemlig for den, jeg elsker den, ord blir fattige!

En annen som virkelig er helt rå på å finne gaver til meg, det er snuppen min. Han går «all in» og jeg blir overveldet stadig vekk, ikke bare når det er jul og fødselsdag, men ofte ellers også. Det er noe magisk over den mannen, hellige kaninmåne hvor glad jeg er for deg Jan. Du har en liten anelse, hehe.. men allikevel ikke. Du er best!!

Det er noe med at jeg har alt jeg trenger. Leiligheten er vår, fryseren og kjøleskapet er fullt av mat, jeg har hundre par sko og så mye klær at noe må i søppelsekker under senga for å få plass. Vi har et gjesterom jeg kaller for Madonnarommet, for der er det hundrevis av Madonna cd’er, vinyl, kassetter, vhs, dvd, bluray, alle hennes barnebøker, flere utgaver av sex-boken, det er krus, svettebåndene, smykker og whatever. Førsteutgivelser av mye, tilogmed Penthouse og Playboy.

Det andre gjesterommet er gjort om til walk-in closet. Der er alle skoene og nesten alle jakkene våre, fryseboksen og en reol med bøker, bøker om religioner, ideologier og en bunch med biografier.

Balkong har vi også nå, innglasset med sol mesteparten av dagen, som et drivhus hvor det nå bugner over med praktspragler, paradisfuglblomster, og mer til. Der vi bodde før var vi på bakkeplan, innesperret mellom bygninger i sentrum. Nå er alt helt nytt, luftig og fritt.

Snuppen min bruker å spørre meg hva jeg ønsker meg i bursdagsgave, eller i julegave. Når han spør så «låser» alt seg liksom. Jeg har alt, jeg har mer enn jeg kan ønske meg. Der var en tid i livet jeg sov i grøfter, på stasjoner, forlatte bobiler- og busser, i containere og i telefonbokser. Nå har jeg King-Size megabed med gavl av myk fløyel. Hellige kaninmåne, jeg har aldri skjønt hvorfor man skal bruke penger på en gavl, men nå har vi altså en gigantisk en..

Snuppen min vet hva jeg liker, og dermed vet han nesten bedre enn meg hva jeg ønsker meg. Denne bursdagen tok han meg med til Oslo, vi tilbragte dagen i nydelig vær i Vigelandsparken, han visste jeg hadde lyst å dra en tur dit, så var vi på indisk restaurant og spiste middag. Litt shopping og i det hele tatt.

På bildet over ser dere Rituals-produkter. Jeg elsker Rituals og den røde serien er egentlig min favoritt. Men på morgenen på bursdagen min etter snuppen min hadde laget eggerøre med røykalaks og så videre fikk jeg disse produktene i den nye lilla Rituals-serien. Shower foaming shampoo, Body Oil og Body Scrub. Dufter nydelig, og kan kanskje bli ny favoritt? Fargen er amazing også, haha, sant!!

Men hovedgaven min denne gang ble denne hoodien jeg har på meg på bildene. Det er Madonna-merch, fra kolleksjonen tilhørende Madonnas siste turné, «The Celebration Tour». Den er svindyr, dyreste hoodien jeg har hatt i mitt liv. Dyreste plagget jeg har fått i hus i år. Teksten foran er pålimt med en mengde bittesmå «krystaller», samme på ryggen, med litt større «krystaller». Det glitrer og blinger, og jeg måtte ta denne photo-shooten i dag for å vise dere. Nå er den pakket inn i plast igjen. Skal kun brukes ved spesielle anledninger, vil ikke ha den full av hundehår, har ikke lyst å vaske den for mye. Disse «krystallene» må tas vare på lengst mulig.

Tenk dere hvor mye snuppen min har styrt med dette, bestille fra USA, leve med angsten for at hoodien ikke skulle komme fram i tide. Og som om den ikke var dyr nok, så kom tollen i Norge som en smell oppå det hele. Men snuppen min brydde seg ikke stort om det, han ville bare gi meg noe som ville glede meg, sånn på ordentlig. Jeg blir jo glad for alt jeg, men når det legges så mye omtanke og kjærlighet i dette, så blir det så helt spesielt. Og dette er jo Madonna-merch, og det gir det ekstra mening. Hør nå, hver en krone betalt for denne hoodien går i sin helehet til sykehuset og barnehjemmene i Malawi, hvor det lever over 1 million foreldreløse hiv- og aidssyke barn.

Så fantastisk som denne jakken er, hva den betyr for meg, og i det hele tatt. Den største gaven jeg har fått i livet mitt, det er jentene våre, og det er deg Jan. Det er deg, du fantastiske menneske!!

«Madonna – The Celebration Tour, København, Danmark»

«Madonna – The Celebration Tour, Amsterdam, Nederland»

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#bursdag #gave #presang #fødselsdagspresang #bursdagsgave #hoodie #celebrationtour #madonna #bunnytrash #bunny

10 kommentarer
    1. Å Bunny, hadde ikke fått med meg at du har hatt bursdag!!!!

      Gratulerer så masse fra meg ostene mine 😆, håper dagen har vært like fin som det du er 💙💙.

      Den hoodien var knall og den kledde du hel max.

      Klem

      1. Hehe.. nei, ikke bare bare å få med seg. Tusen takk, veldig glad for at du enda stikker innom innimellom 🥰 klem til deg 🐰

    2. WoooHoooo Den genseren var råfin! 😀
      Eg elsker hoodier….Har alt for mange!
      Kjekt å se at du fikk en flott og herlig bursdag, det er deg vel unt 🙂
      Kos dere og ha en fin fredagskwell!

      Klem Vibbe <3

      1. Tusen takk Vibbedille. Koser meg ikke så mye i dag, er alene hjemme og holder på å tine opp/banke is av kjøleskapsfryseren. Døren har ikke vært helt igjen og det har iset noe veeeldig. Drittarbeide altså. Men ellers rolig helg, hvit helg faktisk, men tar det igjen om ei uke, hahaha.. kos dere masse der også 🥰🐰 klem klem

    3. Skikkelig tøffe bilder, heilt rå🤩 Du ser smashing ut i genseren😍 Så fint at du hadde en fin bursdag🥰 Og en go familie betyr alt❤️

      1. Tusen takk, var moro med en photoshoot, rolig helg, må jo finne på noe 🙈 veldig kul genser, kulere i virkeligheten, blinger veldig, haha.. helt enig GroElin, riktig god helg til deg og dine 🥰🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg