Trusler fra pub-gjest etter å ha delt blogginnlegg.

Etter at jeg skrev et innlegg her om dagen om en hendelse som skjedde på Strømsø Sportspub i Drammen for tre døgn siden har folk som har delt innlegget mitt mottatt trusler fra en av stamgjestene der. Vedkommende bærer initialene MB. Innlegget mitt ble blant annet delt i en temagruppe for Drammen, hvor medlemmer i gruppen reagerte på at nevnte vedkommende kom med trusler. Videre har minst én person fått trusler i innboksen sin av samme vedkommende.

Det er greit at vedkommende legger ut kommentarer om at det jeg hadde skrevet i det aktuelle innlegget var løgn. I innlegget var det link til Drammens Tidende som jeg siterte fra. Andre media har også skrevet om hendelsen. Og noen gjester som var på puben da hendelsen skjedde har bekreftet. Men det blir for dumt at MB sender trusler til de som har delt innlegg. Det er tydelig at det er meg han har et problem med da han ikke går til angrep på nevnte aviser, media, politiet og pubgjester som har bekreftet hendelsen.

Les innlegget her: Våpen på pub.

I Drammensgruppen som har over 8000 medlemmer skrev han flere kommentarer dom «løgner» og diverse ukvemsord, så til slutt «Du er ferdig!». Som sagt så tok mange medlemmer det som en trussel, noe som bekreftes av hva samme person som mottok truslene har mottatt i innboksen sin. Men jeg tenker, er ikke denne slags oppførsel med på å bekrefte og understreke om hvordan en del av gjestene og folk på denne Sportspuben faktisk er?! Det synes jeg.

Som jeg har skrevet tidligere, så er gjestene en sak, men det finnes jo også en del saker med de som jobber der.

Les mer om det her: Slått i hodet!!

Mennesker tenker ikke alltid likt, har forskjellige synspunkt, meninger og oppfatninger. Mennesker liker forskjellige ting, og dét respekterer jeg. Men folk som sender trusler til andre, og i dette tilfellet, for å ha delt et lite blogginnlegg – da er det noe galt, det tror jeg de fleste mener!

Hva mener du?

Nå skal jeg sjenke meg en kaffebaileys, pakke litt og forberede meg til en fantastisk ferie i fantastiske omgivelser.

Ha en riktig god helg alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#strømsø #sportspub #drammen #trusler #vold #mobbing #våpen #narkotika #veggdyr #bunnytrash

Nei til trusler, vold og terror – LIK OG DEL!!

12 kommentarer

Siste innlegg