Fuck pelsindustrien!!

Etter 28 års kamp for pelsdyrene fikk en av organisasjonene jeg er med i, NOAH, endelig gjennomslag for forbud mot pelsdyroppdrett i Norge da regjeringen vedtok sin nye plattform på Jæløya i januar tidligere i år. Innen 2025 vil dermed norsk pelsfarming være historie.

NOAH vil selvsagt fortsette arbeidet for å korte ned denne avviklingstiden så mye som mulig slik at ikke flere dyr må lide unødig, og vi har deltatt på høringsmøte i Landbruksdepartementet om pelsdyroppdrett der vi understreket insentiver for en rask avvikling av oppdretten er viktig , slik at færrest mulig dyr lider i bur over de neste 7 år.

Et norsk pelsdyrforbud har stor betydning for andre organisasjoner arbeider for forbud i sine land. NOAH deltok i april på møte i den internasjonale koalisjonen Fur Free Alliance, for å bidra til prosesser med pelsdyrforbud i andre land.

Via samarbeid med Fur Free Alliance har NOAH også bidratt til at flere store motehus som Michael Kors, Jimmy Choo, Versace og VF Corporation (Timberland, The North Face og Vans) har fått øynene opp for pelsdyrenes lidelser og droppet pels fra sine kolleksjoner. Fra før av inneholder den pelsfrie listen navn som Hugo Boss, Armani og Gucci.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#pels #pelsindustrien #pelsdyroppdrett #pelsdyr #pelsfarming #jæløya #noah #pelsdyrforbud #furfreealliance #landbruksdepartementet #dyr#michaelkors #jimmychoo #versace #vf #timberland #thenorthface #vans #hugoboss #armani #gucci

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg