TENNER!! LE ELLER GRÅTE??!!

Illustrasjonsbilde.

Nå er jeg hjemme igjen etter et besøk hos tannlegen. Her om dagen ramlet en fylling ut av munnen min, bare plutselig uten forvarsel. Sikkert den største fyllingen som har blitt plassert i mine tenner, står bare en «vegg» igjen der det skal være tann.

Besøket hos tannlegen ble kort og smertefritt, ihvertfall fysisk. Psykisk derimot.. Tannlegen tok to bilder, pirket litt her og der i tennene, så var det over. Hun forklarte hva som måtte gjøres. Bla bla bla.. 20 000 kroner!!

Dette året har ikke startet bra. Mellom operasjonen til Ella og nå dette så driter jeg i om jeg sutrer. Jeg har ingen rik onkel i Amerika, jeg drev på et tidspunkt slektsforskning, jeg er så etnisk norsk som noen kan få blitt, kun en kvinne langt tilbake har utvandret over dammen, og der er det intet å hente. Ikke vet jeg om noen gullskatter å hente heller. Det er alt for mye snø og is til å grave opp noe fra nokas-ranet, så det går heller ikke. Mesteparten av de pengene er jo utdaterte også, 500-lappene kan ikke brukes. Jeg er jo heller ikke ung med sprettrumpe lengre, den tid er over, dermed er prostitusjon og rompesalg også utelukket. Det samme gjelder porno, dårlig marked her til lands.. selge blodet mitt, nei, slik fungerer det ikke her i Norge, jeg er homo, kan ikke gi bort blodet mitt gratis engang.

Dette er virkelig ikke situasjonen en vil være i med den politikken som nå utføres her til lands, hvor det er lagt opp til fattigdom og matkøer. Dette hadde gått seg til før covid og agenda 2023, men ikke etter covid. Priser på alt har skutt til værs, og renter på huslån alene utgjør at man tilsammen har mer i utgifter enn man har i inntekt. Små uhell som dette kan vippe en helt av pinnen, noe må prioriteres vekk inntil der ikke er mer. Selv da greier man ikke hoste opp pengene. Man bare venter på at agenda 2030 skal bli ferdig innført, «det er vanlige folks tur, man skal ikke eie noe, men være lykkelig». Javel..

Le eller gråte? Jeg gjør ingen av delene. Føler meg bare tom. Likevel sa jeg ja til tannlegen, og hun satte opp timer til meg. Neste torsdag skal jeg til tannlegen igjen, og torsdagen to uker etter det. Utfordringer og oppgaver som skal løses? Er ikke det slik livet skal være? Joda, nettopp slik. Det finnes ikke problemer, bare oppgaver som skal løses. Jeg skal være glad jeg bor i Norge. Etnisk norsk og bor Norge, ingen betalingsanmerkninger, intet kriminelt rulleblad, betaler skatt, stiller alltid opp når jeg kan hjelpe noen med noe. Nå skal jeg etterhvert bli tannlaus, ikke kunne tygge mat, bare sitte her og intet kunne gjøre, intet er gratis, «det er min tur nå, skal ikke eie, men være lykkelig» her jeg sitter. Får begynne samle flasker og poste blogginnlegg om handlelisten min med knekkebrød og first price leverpostei. Vann har jeg i springen. Jeg er heldig, jeg bor i Norge, hipp hipp hurra!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#tannlege #norge #bunnytrash #bunny

6 kommentarer
  1. Det er svindyrt, det er jeg helt enig med deg i. Mange har tatt opp lån for og få råd til dyr tannbehandling. Snakket med ei som mistet en tann. Hun tok implantat. Ei tann tok de 38 000 kr for. Fikk omtrent sjokk da jeg hørte det.

   1. Jeg var en av de som måtte ta lån/maxe kredittkort. Har brukt sekssifret beløp for noen år siden, reiste noen ganger til Budapest og jeg har brukt flere klinikker i Drammen. Kranglet med Helfo og NAV i flere år. Nå sitter jeg her og må betale 20 000 for å ha mistet en fylling, gjør jeg ikke det så går roten til helv… Får ingen støtte og kan ikke ta opp lån. Som sagt, før covid hadde det gått, men nå.. det er vanlige folks tur.

   1. Ja, det er så utrolig moro når man har problemer med både tenner og øyne i tillegg til nese og ører og hva det måtte være 🐰

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg