Tøffe dager – stolt av jentene mine!

Ella, eldstejenta (12) må gå med krage i et par uker.

Ganske dopet her da, blir sterke medisiner en stund fremover. Her sammen med yngste, Ariel (10).

Ikke bare bare å si hva Ella tenker selv, men hun følger med på det som skjer, sånn sett er hun seg selv.

Ariel følger også med selvfølgelig, kan ikke gå glipp av noe i tilfelle det er godbiter i luften.

Ella ser ut som hun har vært i krigen. Det smerter hjertet mitt å se henne slik. Aner ikke hvor mange sting som er sydd. Det står ikke i epikrisen. Fint sydd da.

Jeg er så utrolig stolt av Ella. Hoppende glad gikk hun inn på klinikken. Ble stukket flere ganger med kanyler helt inn. Ikke en lyd fra henne. Sitter helt stille og lar veterinærer gjøre det dem skal. De har bemerket det overalt, hvor fenomenal hun er, råtøff jente!

Matlysten er på plass. Ikke så lett med den kragen, men den må være der. Hun tømmer skålen sin likevel. Det er liksom ingenting som stopper henne uansett hva det gjelder. Men det er helt klart tøffe dager, vet jo ikke hva som skjer fremover nå.

Rådyrene lusket utenfor her i dag. Det var et gledelig syn. Ikke sett dem siden før nyttårsaften.

Det er stille og rolig på nedsiden av leiligheten, så her kan man egentlig se dem ofte. De ser heldigvis ut til å klare seg fint på tross av snømengdene.

De har funnet noe å gnofse på inni buskene der. Det er tre av dem inni der, det ser vi ikke på bildene her. Men de koser seg visst.. det er bra.

Ella har funnet favorittplassen sin igjen. Lagt seg der helt selv. Laget nettopp nå skikkelig godlyd, første gang etter hun kom fra klinikken i går. Det varmet hjertet mitt. Nå skal jeg pusle litt i hjemmet litt her, så blir det noen drinker på balkongen i kveld, koble av, vi trenger det nå. Stå dere vel der ute 🐰

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#trist #ella #ariel #mops #rådyr #hund #operasjon #helg #bunnytrash #bunny

24 kommentarer

Siste innlegg