Sjekk toppene mine folkens!!

Her forleden postet jeg et innlegg med et ønske om hjelp til å få til en ny top/header/banner/front her på bloggen. Jeg er ikke noe god på slike ting selv, og jeg er pålogget med mobiltelefon, altså jeg blogger på mobil, hvilket ikke er helt gunstig for å lage slike fronter, bannere eller hva det nå kalles.

Så oh yes, jeg la ut en forespørsel om noen kunne bytte ut bildet av meg på toppen/headeren min og/eller eventuelt lage meg ny banner. Det var flere som meldte seg og tusen takk for det folkens!! Men «Lene Elisabeth» kastet seg rundt med en gang og endret den toppen jeg hadde, så da byttet hun ut bildet og la til bunny.blogg.no. Jeg måtte le litt, for hun hadde egentlig sagt ‘god natt’, og plutselig en stund etter tikket det inn melding her med det banneret dere ser helt øverst her.

Dagen etter tikket det inn nye topper, haha, da hadde hun sittet og «leket» seg (jobbet) med dette og da ble det jo litt å velge mellom her. Hvilken synes dere er kulest? Og fortell meg gjerne hvorfor dere synes akkurat det!

1)

2)

3)

4)

Jeg er helt klart veldig fornøyd nå, og jeg digger «Lene Elisabeth» jeg tror jeg adoptere henne til å være storesøsteren min, hehe.. men siden jeg allerede har lagt ut denne forespørselen her om dagen, og det faktum at jeg syntes dette var veldig morsomt, så hvis folk har lyst å leke seg med Bunny-bannere og lage, så gjør gjerne det. Denne kaninen er veldig takknemlig. Og du Lene, tusen takk igjen, Rune er en særdeles heldig mann må sies, og jeg er veldig glad og takknemlig for at du er venn med Bunnyen 🥰

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#topp #top #header #banner #front #leneelisabeth #bunny #bunnytrash

26 kommentarer

Siste innlegg