Som noen fikk med seg i går her på bloggen så ble det mørkt her i går. Ja, da ble jeg frustrert, dette er virkelig ikke tiden for uforutsette hendelser som koster både penger og livskvalitet. Noen synes sikkert det hele var morsomt, det kunne lett tolkes dithen av et par kommentarer jeg fikk. Uansett, håndverkeren stilte på døren her klokken 07:30 presis, og i løpet av en halvtime så hadde han gjort mørke til lys. Det var hverken hjelpepleier eller kokk jeg skulle blitt, men jeg skulle valgt et slikt håndverkeryrke. Men men, nytter ikke være etterpåklok. Jeg tviler på at denne mannen kan lage like god mat som meg, og jeg kunne se på han at han LIKER god mat.
Middagen i dag ble superenkel, men måtte bare slenge med bilde og noen ord om denne maten av flere grunner. Først og fremst fordi mat er populært her på blogg, er det noe andre bloggere liker, så er det å se hverandres mat. Det ser også ut som om at bloggløse lesere liker det også, det har jo noe med at når noe poster bilde av en suppe så flokker dem seg. En annen grunn til å poste bilde av og skrive om dagens middag er fordi jeg bare må nevne hvor undervurdert ‘rotmosgrateng’ egentlig er. Jeg ser titt og stadig noen disker opp med noe kjøtt og ‘fløtegratinerte poteter’. Joda, veldig godt, men ‘rotmosgrateng’ er undervurdert og har det lille ekstra fordi en ikke spiser det like ofte, og det er mer der.
Yupp, i dag stekte jeg kyllingfileter i karri og laget til med rotmosgrateng. Enkelt og godt. Det hadde blitt ekstra godt hvis jeg hadde gratinert i hvitost i tillegg, men har som mål å gjøre middagene litt enklere. Det er lurt i disse tider. Skal man ha røykalaks og beluga til frokost, så må en spare på osten til middag. Skulle egentlig stekt noe champignon til, men hadde glemt å kjøpe sopp.
Nå skal jeg fortsette med serien jeg holder på med på NetFlix. Om dere ikke har fått med dere innleggene jeg har postet tidligere i dag, så kan dere lese om Charles Manson her, om XBB her, og dagens vinner av Bunnys Lotto-Flax her. Når det kommer til den håndverkeren som var her i morges, så ba jeg han om å ikke stresse med regningen, jeg spurte ikke engang hva det hele kostet. Siden jeg var grinete i går orket jeg ikke være grinete i dag. Når mørke blir til lys, så får en være fornøyd med det 😜
Fortsatt fin kveld alle sammen 🥰
Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!
Følg Bunny på MeWe: Link!!
Følg Bunny på Facebook: Link!!
#hverdagsliv #mat #bunny #bunnytrash
Titter innom, bra det ble lyst….nå er det natta her…mørkt i hue mitt.
Er bra det er mørkt i hue, hadde det vært lyst så hadde det vært noen hull i huet som ikke skal være der 😜
Så bra det lysnet for deg i dag. Godt med velsmakende mat ja. Kos deg i kvelden.:)
Takk samme 🥰
Ble nesten litt redd du var blitt nyfrelst i det jeg klikket inn her 😀 😛 😀
Nå blir jeg oppriktig bekymret for deg 😂
beluga hva i alle dager er det ? og rotmosgrateng ,jeg lager rotmos innimellom men grateng hva har du da i ? lys er godt å ha ,men viktigst er det att vi har strøm ,sånn er det og desverre koster det blir fort noen tusenlapper
Mos lager du i kjele, når en gratinerer/lager grateng så har man dette i form med ost eller brødrasp og steker (gratinerer) i stekeovn til den får en tynn fin skorpe. Beluga er en kjempefisk, av den henter man rogn for å lage Beluga kaviar. Det er store rogn/egg som «popper» i munnen av seg selv når du spiser. 1400 kr for et beger.
takk for innfo ,men den fiskerognen var i dyreste laget for meg ja
Men det er snadder altså, en opplevelse av dimensjoner 😜
mulig det,men tviler sterkt på att en får tak i det her jeg bor ,skal alikavel notere meg navnet
Tror ikke du for tak i det der, de selger det ikke her heller 🤪
Kjekt med lys og godt det ordnet seg, så skikkelig godt ut middagen din🥰 En smilende bunny er bedre enn en grinete en, så godt det varte bare en dag. Klem ❤
Ja var heldig at elektrikeren ville komme innom på vei til jobb 😜
Good ♥️
Når mørket blir til lys er alt godt 🙂
Inntil regninga kommer 🤣
Jammen godt at du har sett lyset igjen – og maten ser god ut! Har ikke testa ut sånn rotmos, men det bør jeg sannsynligvis! Her går det nok ofte i det samme vante…. 🙂
Man har lett for å gå i sirkel når det kommer til mat, rotmos anbefaler jeg 😜