God helg alle sammen!

Nydelig dag. Igjen gått en lang tur, denne gang i kortbukse, vist fram de flotte stramme leggene mine, stjernene som jeg tatoverte for tre år siden. Så møtte jeg snuppen min etter jobb, vi samlet oss et gjeng og spiste kebab på TAKI. Det var superdigg, altså når man spiser den sterkeste kebaben der så er det bare helt supernydelig. Etterpå var jeg innom Ari, frisøren min, så fikk jeg noen nye arabiske kunnskaper.

Fornøyd etter hårfjerning var jeg innom Extra og handlet to firepakninger med Solo Super og en sixpack sommerkoteletter.

Neste stopp var innom senteret og diskuterte en time med Tredemølla, deretter et kvarters diskusjon med Kranglefanten. Hehe.. nå er det blitt kveld og jeg skal kose meg med underholdning. Vekselsvis mellom NetFlix-serie (siste to episodene av ‘Stranger Things’), og en bok om politisk islam.

Ellers kan jeg fortelle at «Min venninnes historie som islamsk barnebrud» er det mest leste innlegget mitt denne uka. Såpass mange har lest det at selv om det er to hele døgn igjen av uka så tror jeg ikke noen andre innlegg topper det. Har du lest det?

Og så var det kjærlighetsutfordringen min som jeg postet tidligere i dag, «Love Wins». Har du tatt utfordringen? Har sett at «Vibbedille» har tatt utfordringen, det gjorde meg hoppende glad!

God helg alle sammen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#loveislove #lovewins #utfordring bunny #bunnytrash

4 kommentarer
    1. Hei på deg du. Herlig innlegg, fra topp til tå. Har ikke vært innom deg så veldig ofte. Men er inne i en blogge-dvale periode. Satser på å komme meg ut av den ganske snart. 🤗 Gode tanker og god pinse

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg