Glemte nesten helgeutfordringen!!

Hver helg i flere uker har jeg fulgt Margrethe som drifter bloggen «Utifriluft» sin helgeutfordring. Nytt tema hver helg, og denne gang er utfordringen å finne en påskekylling og dele på bloggen.

Yupp, det burde jo ikke være noe problem i disse påsketider. Det artige er at snuppen min og jeg har egentlig ikke noen påskepynt, kyllinger, fjær eller denslags. Eneste er at vi har hvert vårt påskeegg, to morsomme påskeegg som jeg aldri har sett hos noen andre.

Anyways, tilbake til utfordringen. Oppå bar- og røykeskapet er det litt påskepynt. Og som dere ser er der noen kyllinger. De tilhører egentlig jentene våre, Ariel og Ella. Det er hundeleker, men de har nok leker, og disse synes jeg var så fine at jeg har tatt vare på dem hvert år når disse har kommet. Vi var medlem i «FlinkBisk» i cirka 11 år. Da fikk vi en eske med hundegodiser og leke hver måned.

Ella leker ikke med bamser og hundeleker. Det er bare Ariel som gjør. Men hun bryr seg ikke særlig om andre enn disse store kaninene dere ser på bildet. Jeg kjøpte i julegave et år – en hver til jentene. Ariel la beslag på begge, og hun blir litt stressa når hun ikke finner, så jeg kjøpte noen til. Da har hun en i «lekekassen», en i sofaen, en på kjøkkenet og en i sengen vår. Hun henter en slik som hun ligger og sutter på når hun koser seg, og rister på og herjer med når hun leker. Ganske komisk opplegg, og etter kaninene dukket opp så bryr hun seg lite med andre leker. Enda mer komisk er det at disse kaninene er nesten like store som henne.

Anyways, så her har dere både kyllinger og kaniner. Så da har jeg rukket utfordringen i siste liten. Snart kveld og natt, så kos dere og takk for besøket 🐰

«Madonna best ballads»

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#påske #kylling #utifriluft #utfordring #bunnytrash #bunny

7 kommentarer

Siste innlegg