Fuglene kvitrer så vakkert!!


Bent Høie sier at Norge har coronaepidemien under kontroll. Han er vår helseminister, så han sitter vel på den beste oppdaterte informasjonen vil jeg tro. Jeg tar i hvert fall dette som en gladnyhet.

Under kontroll, Bent Høie, VG.

Med det tenker jeg, og jeg håper at snart, veldig snart så må sykehusene i større grad ivareta og gi behandling til andre alvorlig syke. Det har de ikke gjort denne perioden, men tvert imot. Det er en del fryktelige alvorlige tilstander rundt i landet vårt nå som jeg skrev om i forrige innlegg.

Jeg nevnte en venninne som akutt trenger operasjon, men sykehuset vil ikke gjennomføre. Vi frykter for hennes liv og helse. Hun har selv nå prøvd å få banklån for å få gjennomført operasjonen på privat klinikk. Hun er uføre, og dette kan gi henne uante negative konsekvenser økonomisk. Fra smertehelvete til økonomisk helvete. Men helsa først, den er viktigst.

Jeg skrev også om de narkomane, landets løse fugler og de bostedsløse som nå har ingen steder å gjøre av seg. Det er mange som ikke er så heldige som oss, deg og meg. Natthjem, mottakssenter og brukerrom er stengte. Disse menneskene tilhører en gruppe som blir ignorert av staten og den norske main stream media.

Folk dør også indirekte av Corona, men vi hører ikke om det.

Jeg må si meg enig med Arbeiderpartiets Ingvild Kjerkol at akuttavdelingene nå må åpne for også andre pasienter. Jeg vet det er krise for mange, folk har det grusomt. Hva er vel vitsen med å beskytte seg selv og andre mot dette viruset hvis man skal bli tvunget til å dø på gaten eller pines i hjel?! Den sterkestes rett?? Dét er både umenneskelig og egoistisk!!

Pasienter må få slippe inn på sykehusene, VG.

Så noen ord om de virkelige fuglene. De som flyr rundt omkring, kvitrer i buskene og lever lykkelig uvitende om det vi mennesker gjennomgår nå over hele verden. De har nok sine problemer, helt sikkert, men jeg misunner dem å slippe coronakonsekvensene. Hver morgen hører jeg fuglekvitter utenfor soveromsvinduet vårt. Tross misunnelsen så gir denne kvitringen meg gode følelser og glede. Tusen takk mine små venner ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#corona #korona #covid19 #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg