Folk dør, men vi hører ikke om det, fordi myndighetene har bestemt det slik!


Det går samme veien her som i de landene som er rapportert som mest utsatte.

Det er ingen steder å bo for de som ikke er så heldige som oss, natthjem, mottakssenter og brukerrom er stengt for alle bostedsløse, de ingen snakker om i norske main stream media.

Operasjoner og behandlinger er kansellerte. En god venninne fikk sin livsnødvendige operasjon kansellert «på grunn av corona-situasjonen». Hun kjemper for å overleve smertene og situasjonen. Saken er gått til media, pasientbrukerombudet og så videre. Det så ut til å ordne seg, hun ble tatt inn på sykehuset, men så ble operasjonen kansellert igjen. Smertelindrende og et tilbud om kostholdsveiledning var det hun fikk i tillegg til takk og farvel.

Folk dør av andre årsaker enn Corona, de hører vi ikke om, nettopp fordi de dør på grunn av myndighetenes avgjørelser. Likevel en (in)direkte årsak av Corona, men på «bestilling» av våre myndigheter og regjering.

Folk må tenke seg om!

Folk gir faen!!

Folk går rådville i gatene sammen med disse dere ser i videoen her: video. Folk er lei, ingen nye rådgivninger før etter påske. Ungdommer samler seg på bestemte områder, gjør ugang og hærverk, permittere foreldre tar alle barna sine med seg på turer og kjøpesentre. Kriminaliteten øker dramatisk. Økonomien knuses. Det norske folk tror landet vårt er så rikt at det er uovervinnelig. Konsekvensene er ikke forståelig for det norske folk. Fremskrittspartiet ønsker nye løsninger, men blir forsøkt latterliggjort i media, den samme media som har et ensidig fokus på denne krisen..

Vi kan ikke fortsette å lamme samfunnet!!

Vi trenger nye løsninger og restriksjoner, ikke et samfunn som klager på at andre ikke holder linja i butikkene, klager på at folk ønsker å dra vekk fra storsamfunnet og til hytter og feriesteder… vi trenger nye og bedre alternativer og løsninger!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#corona #korona #covid19 #norge

Bildet øverst er av det stengte natthjemmet på Straxhuset.

6 kommentarer
  1. Det er tydeligvis corona som er fokus nå, så andre dødelige sykdommer og nød er helt klart ikke prioritert! Grusomt…

  2. Siden denne galskapen er globalt, er det stor sannsynlighet en bevisst strategi. Det handler om å skape frykt og kontrollere verdens befolkning. De fleste nasjoner har gitt sin tilslutning til “Agenda 2030” (globallister). Den samme ideologien har prøvd siden 1970 – årene med flere skrekkscenarier, men ikke lyktes før nå. Folket er blitt opplært i mange år til å følge alle mulige påbud og direktiver, og dette skrekkscenariet slo til. Bibelen forteller om dette, men også at de som har troen ikke skal frykte. Vi som kjenner sannheten har som oppgave og be for vårt land. Vi må be om at vår nasjon ikke blir bundet av denne verdens åndsmakt. At dagens myndigheter blir fjernet med andre som vil bevare friheten. Jeg har flere gangen hatt kraftig influensa, som har herjet i Norge i alle år, men som aldri blitt kant “pandemi”. Årlig har det dødd ca. 400 personer av influensa, men det har nyhetsmedia heller ikke brydd seg om. Bruk hjernecellene!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg