Da ble det dessverre slik..

Jeg skriver ‘dessverre’ for jeg hadde jo håpet at det en gang skulle bli slik at man slipper en hel måned med pride-propaganda og oppstyr. At man skulle slippe flagge én måned i strekk. Men nå er det engang slik at jeg ser nødvendigheten i dette. I flere dager nå har jeg lest de grusomste utsagn om homofile og skeive, jeg leser så masse ignorante uttalelser og ondsinnede dumheter at det er ikke måte på.

Jeg blir også tagget inn i diskusjoner i sosiale media hvor jeg blir kalt både satans avkom, pedofil og venstreradikal. Venstreradikal, jeg??!! Haha.. og pedofil? Hvor stygge kan ikke folk være, de aner ikke hvem jeg er, hva jeg har opplevd, hva jeg står for, kjenner meg ikke i det hele tatt, likevel gjør de dette.. ikke bare mot meg, men mot mangfoldige tusenvis av mennesker. I et par døgn nå har det haglet med ubehageligheter, og jeg skjønner at i år blir det verre enn noen gang tidligere.

Jeg er ikke medlem av organisasjonen FRI, jeg støtter ikke FRI, så langt derifra. Jeg har stått opp mot FRI utallige ganger, kritisert dem for deres agenda, og jeg står ved at å tvinge deres politikk inn i skoler og barnehager er avskyelig. Men jeg støtter bevegelsen PRIDE, hva den opprinnelig står for, hvorfor den ble til, og den kampen som startet ved Stonewall Inn i 1969.

Jeg hadde håpet at man kunne slippe en hel måned med PRIDE. At man kunne gå tilbake til at denne markeringen kunne være bare den ene helgen i slutten av juni måned. At man da kunne ha parade og at Norge kan gå foran og vise omverdenen at her kan man elske hvem man vil, at nordmenn er et flott folk som hyller kjærlighet, at vi er et aksepterende folk som setter aksept og likeverd foran. At Norge skulle kunne gå foran og påvirke andre land til det samme, påvirke til lovendringer hvor homofile ikke blir utsatt for tortur, fengsel og dødsstraff for å være hvem de ble skapt til å bli.

Men nei, slik er det ikke blitt. Det er hat, hat, hat i alle retninger. Hvert år sier jeg til meg selv at i år skal jeg melde meg ut av pride-debatten. Jeg skal ikke være en av de som heiser flagget på balkongen i en hel måned. Men alle disse haterne, homofobene, drittsekkene som hetser og herjer ønsker visst at det skal være masse PRIDE.

Det er faktisk absurd ironisk egentlig, dette punkt 3. i dette banneret over hvor det står «Ikke kommenter på pride-ting, algoritmen gir deg bare mer». For det er jo slik det er, alle disse haterne som poster artikler, kommenterer og deler bilder av halvnakne mannfolk med bondage-masker og penisfutteral. De sier at de har fått nok, at de er ikke homofobiske, bare vil ha slutt på propagandaen. Men så er de faktisk selve årsaken til at det blir flere artikler, mer bilder og mer pride. De henter fram de samme bildene hvert år av disse menneskene i bondage og SM-kostymer. Hyler og skriker om at de vil beskytte barn, samtidig som de påstår at homofile er pedofile og satans avkom. Det er 13 års aldersgrense på FB, hvordan beskytter man barn med alt dette hatet? Det er barn helt ned i 10 års alder i sosiale media!!!

Og en annen ting, hvis man er så imot pride og styret rundt, hvorfor da lage slike pride parader i sosiale media? Folk henter fram og sitter og deler hva de påstår de ikke vil se. I mine øyne så virker det som om at de liker slike bilder og parader. Mye av hva disse skriver er om pedofile handlinger og analsex. Utfra hva jeg kan se i kommentarfeltene, og slik jeg tolker det så prøver de skjule sin sanne side, men tvert imot så avslører de den. Jeg tenker at disse folkene må holdes et ekstra godt øye med. Så mye skriverier om analsex i samme setninger som pedofili og barn, da burde det ringe noen alarmer. Det er jo tydelig at de har masse forestillinger og bilder i hodet sitt, at dette er noe de tenker på og blir opphisset av.

Men uansett, kampen fortsetter. Jeg har hengt opp et stort prideflagg på balkongen vår. Det er haterne og homofobene som har bedt om det. Mitt flagg er konsekvens av deres handlinger. Nå skal snuppen min og jeg på fest, ha en herlig fargerik lørdag alle sammen 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#pride #fri #regnbueflagg #homofobi #norge #bunnytrash #bunny

3 kommentarer
    1. Jeg er ikke imot at folk er annerledes,men må dem fjase seg ut til grader så det ser helt latterlig ut,kan dem ikke oppføre seg som folk selvom de er skeive?Og flagg har dem jo som oss, det norske?Det der med organisasjonen “Fri”vil ødelegge barna,så hold dem utenfor.

      1. Kommentaren din er spesiell, hvor du skjærer alle under en kam, det blir litt fordommsfult. Ikke vet du at de du tenker på er skeive heller. De fleste i paraden er nemlig ikke skeive.

      2. Du har ingenting i mot at folk er annerledes, men er det ikke nettopp det du kritiserer de for? Oppføre seg som folk? Jeg gikk selv i paraden i fjor og så ikke noen som ikke «oppførte seg». Hva nå enn det vil si. Jeg så glade mennesker, skeive og heterofile, som feiret mangfoldet. Din kommentar viser bare hvor viktig pride er.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg